Hei folkens. Nå er jeg så utrolig sliten. Har vært oppegående i hele dag, pluss at jeg egentlig skulle rapelere ned fra galleriet i filadelfia, men det skjedde ikke. Jeg blir svimmel og kvalm bare av å se på at Ole gjorde det, så jeg droppet ut. Gash, jeg visste ikke at jeg hadde så alvorlig høydeskrekk :p haha, det var jo spennende å finne ut av det også!

Det var visst ikke så mange som lurte på noe denne gangen, så jeg svarer på spørsmålene som har kommet. Det er ikke så mange, men det er de foreløpig. Skal jeg kanskje sette igang med ukens spørsmål? :) 

- Hvem skal du gå på ballet med? Jeg har egentlig ikke lyst til å legge ut det på bloggen, men han heter Martin.
- Hvordan ser ballkjolen din ut? Jeg har ikke kjøpt noen ballkjole enda. Kikker fortsatt, men har endel å gjøre fremover, er blant annet med i ballkomitéen, noe som krever tid og arbeid. hehe.
- Hvilke blogger leser du? Jeg leser andreabadendyck.blogg.no hannahlovisa.blogg.no cezz.blogg.no
- Kan du vise oss rommet ditt? Ja, når det er ferdig oppusset. Et rom under oppussing er ikke veldig spennende. Det er bare masse rot, og maling i hele rommet :P lol.
- Hva er yndlingsfargen din? Jeg har egentlig ingen spesiell favorittfarge, men jeg er veldig glad i fargene: svart, hvit, beige, militærgrønn, lærbrun og syrinlilla :)
- Hvor mange søsken har du? Jeg har 2 søstre.
- Hvilken komedie liker du best av alle du har sett? Som sikkert endel vet, så elsker jeg komedier. Jeg har sett over 1000 komedier, og synes det er vanskelig å velge en favoritt, men jeg er forelsket i Family Guy, The Simpsons og Friends With Benefits. 
- Hvordan går det med gutter? Vel.. noen problemer er det jo altid med gutter, men jeg klarer meg fint jeg.
- Er det mye drama på skolen? Litt er det nok, men jeg selv er ikke innblandet i noe.. i hverfall ikke som jeg vil dele på bloggen.
- Hva ser du på på tv? Jeg ser på TvNorge for det meste og FEM og MAX for der går de programmene jeg liker å følge med på: CSI: Miami, CSI: NY, One Three Hill, Gossip Girl, Family Guy, The Simpsons osv...
- Favorittfilm? Jeg er veldig glad i komedier og romantikk - alt innen det egentlig!
- Favorittkjendis (ikke Justin Bieber)? hmmmm... Cody Simpson, Rihanna eller Taylor Swift :-)
- Favorittmat? jeg er sikkert helt totalt unormal når jeg sier at taco faktisk ikke er yndlingsretten min, men Sushi :) eeeeelsker det, sunt og godt!
- Favorittperson akkurat nå? wtf?! favorittperson, det har jeg ikke. Men vennene mine er allttid viktigst for meg!
- Favoritt tv-program? Må falle på Family Guy <3
- Stilikon? oj, hehe.. det er et sykt vanskelig spørsmål. Og jeg tror ikke det er en eksakt person som inspirerer meg så fult og helt. Jeg har litt inspirasjon fra blogger, blader og andre personer. Men jeg er veldig glad i stilen til Vanessa Hudgens eller Miley Cyrus :-)
- Forbilde? Jeg har ikke noen som et forbilde egentlig... jeg ser egentlig bare opp til sånne personer jeg liker og er venner mes, og det er mye forskjellige kvaliteter hos hver person!
- Beste band/sanger? Jeg elsker One Direction. Ellers er det Justin Bieber, Cody Simpson, Rihanna, Taylor Swift, Jessie J, Eminem, Bruno Mars, Usher and so on... :) har så utrolig mange favoritter!


Det var de spørsmålene for denne gang. Hvis det er noe du lurer på til neste gang, er det bare å spørre, så får du svar så fort som mulig. Vi snakkes!

- Ida Emilie


  0 kommentarer på "Svar på spørsmålsrunden"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Hei! Jeg heter Ida Nyjordet, og er en jente på 15 år fra Oslo. Jeg blogger mest om hverdagen min, men andre ting kan også dukke opp som meninger og tanker osv. Før denne bloggen har jeg hatt flere, så jeg har litt erfaring med blogging. På fritiden er jeg med venner, driver med hester, synger, skal muligens begynne med kurs som ridelærer og leker meg med kameraet mitt, Nikon D3100!

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r


Bildeinnlegg
Blog challenge
Blogg
Helg
Hverdag
Justin Bieber
Kropp & Helse
Mote
Musikk
Outfit
spørsmål & svar
Tips
Video
We're celebrating!!!!

L i n k e r


blogg.no
Fashion inspirator
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits