hei folkens. nå har jeg sett ferdig en film som ikke ga noen mening, spist taco, gått litt langt med facerapen til Maria, og drukket en halvannen liter brus. Så, er med andre ord ganske så sliten og... METT! haha, x-men - hva faen?

i dette øyeblikk, sitter josefine, amanda, maria og jeg på hver vår pc med musikk spillende og facebook og blogg. ganske koselig, selvom ingen av oss er spesielt sosiale da.. Men det har jeg uansett vært i hele dag, så det er deilig å sitte litt for seg selv med bloggen nå - selv på overnatting. Har vært i byen og på Friday's med Hannah idag også, så det er digg å slappe av nå. hva gjør dere?

fiiiiiiiine

(lånte bildene av Hannah)Imorgen er det opp for så å dra til byen å ta sol med Josefine og Martine, bli digg med litt brunfarge igjen tror jeg :) + at det er gratis på alle solsentere i hele Norge - YEY!

hatt en fin lørdag?
-Ida Emilie


  1 kommentarer på "fin lørdagskveld"

Hannah Lovisa-Kommenterer alltid tilbake
Koselig da:)

hatt det super vettu!
29.okt.2011, 23:51 URL: http://hannahlovisa.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Hei! Jeg heter Ida Nyjordet, og er en jente på 15 år fra Oslo. Jeg blogger mest om hverdagen min, men andre ting kan også dukke opp som meninger og tanker osv. Før denne bloggen har jeg hatt flere, så jeg har litt erfaring med blogging. På fritiden er jeg med venner, driver med hester, synger, skal muligens begynne med kurs som ridelærer og leker meg med kameraet mitt, Nikon D3100!

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r


Bildeinnlegg
Blog challenge
Blogg
Helg
Hverdag
Justin Bieber
Kropp & Helse
Mote
Musikk
Outfit
spørsmål & svar
Tips
Video
We're celebrating!!!!

L i n k e r


blogg.no
Fashion inspirator
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits