halloooo.. gidder ikke å hoste opp med en unnskyldning for å ikke ha blogget, for jeg gjør det for gøy og jeg blogger når jeg har tid ikke en hver-dag-må-blogge-greie. sorry! 

Jeg har hatt så utrolig mye på skolen fortiden, og jeg gruer meg allerede til neste uke som er stappfull av prøver, innleveringer og fremføringer. Fuck my misserable life. Har allerede hatt en fremføring i spansk og en naturfagsprøve, imorgen venter matteprøve og spansk glosetest! Noen som kjenner seg igjen? Ellers har jeg feiret bursdagen til en lillesøster med brukket arm idag, og bare chillet med film og glosepugg. fun life?!
Ganske artig at jeg aldri har noen bilder som står til innleggene mine :p det skal jeg prøve å bli flinkere på, også har jeg muligens en liten idé om at jeg skal starte med outfits hver dag - hva synes dere?
Snakkes.. engang ;) god natt!

♥ Ida Emilie


  0 kommentarer på "Misserable life.."Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Hei! Jeg heter Ida Nyjordet, og er en jente på 15 år fra Oslo. Jeg blogger mest om hverdagen min, men andre ting kan også dukke opp som meninger og tanker osv. Før denne bloggen har jeg hatt flere, så jeg har litt erfaring med blogging. På fritiden er jeg med venner, driver med hester, synger, skal muligens begynne med kurs som ridelærer og leker meg med kameraet mitt, Nikon D3100!

Legg meg til som venn


A r k i v


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r


Bildeinnlegg
Blog challenge
Blogg
Helg
Hverdag
Justin Bieber
Kropp & Helse
Mote
Musikk
Outfit
spørsmål & svar
Tips
Video
We're celebrating!!!!

L i n k e r


blogg.no
Fashion inspirator
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits