hællæ :D
Nå er det så sykt deilig å tenke at det er helg og tid for å slappe helt av. Har hatt en utrolig hektisk uke med enten en prøve, innlevering eller fremføring hver dag, så det var jaggu' meg på tide med litt fri før det er på'n igjen mandag morgen. 

Akkurat i nuet sitter jeg med en halvfull slush, et par nye pumps og en kjole i fanget. Det skal brukes allerede imorgen kveld når jeg skal i bursdag til Charlotte og Martine. Det blir brææææ! Sykt deilig å ha vært på shopping igjen, det begynner å bli en god stund siden. ♥ Synes da jeg er litt flink som har klart å holde meg?! :D Jeg skal ta meg en god dusj før jeg spiser sushi med familien.. naaaaam! også skal vi se "King Kong" og spise bursdagsbrownies - Vilde blir nemlig tenåring idag :D tjohoooo! hva skal dere i kveld?


♥ Ida Emilie
 


  0 kommentarer på "Family"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Hei! Jeg heter Ida Nyjordet, og er en jente på 15 år fra Oslo. Jeg blogger mest om hverdagen min, men andre ting kan også dukke opp som meninger og tanker osv. Før denne bloggen har jeg hatt flere, så jeg har litt erfaring med blogging. På fritiden er jeg med venner, driver med hester, synger, skal muligens begynne med kurs som ridelærer og leker meg med kameraet mitt, Nikon D3100!

Legg meg til som venn


A r k i v


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r


Bildeinnlegg
Blog challenge
Blogg
Helg
Hverdag
Justin Bieber
Kropp & Helse
Mote
Musikk
Outfit
spørsmål & svar
Tips
Video
We're celebrating!!!!

L i n k e r


blogg.no
Fashion inspirator
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits