Hei folkens....... Syk - igjen, og det suger! Det høres kanskje merkelig ut, men jeg savner på en måte skolen etter en dag borte. Jeg føler liksom at man går glipp av alt, og går intetanende rundt den dagen man er tilbake på skolen igjen.. noen som har kjent den samme følelsen? Gud, det er nesten irriterende, siden det skjer noe på skolen hver dag etter som vi har verdens merkeligste norsklærer ;p hahaha! ellers har jeg ligget å sett på One Tree Hill-repriser og drukket meg enda mer kvalm på farris enn jeg allerede var fra før.. usj! 

Imorgen er jeg nødt til å gå på skolen grunnet en to timers - språkprøve i spansk. Fuck, jeg sliter ettersom jeg har vært for slapp til å lese noe som helst idag -_- også skal jeg jo til mormor før jeg drar hjem og øver til samfunnsfagprøve og skriver ferdig engelskpresentasjon og egentrening sammen med sofie til gymtimen på fredag. Ah, livet er hardt!

-Ida Emilie


  0 kommentarer på "TIRSDAG"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Hei! Jeg heter Ida Nyjordet, og er en jente på 15 år fra Oslo. Jeg blogger mest om hverdagen min, men andre ting kan også dukke opp som meninger og tanker osv. Før denne bloggen har jeg hatt flere, så jeg har litt erfaring med blogging. På fritiden er jeg med venner, driver med hester, synger, skal muligens begynne med kurs som ridelærer og leker meg med kameraet mitt, Nikon D3100!

Legg meg til som venn


A r k i v


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r


Bildeinnlegg
Blog challenge
Blogg
Helg
Hverdag
Justin Bieber
Kropp & Helse
Mote
Musikk
Outfit
spørsmål & svar
Tips
Video
We're celebrating!!!!

L i n k e r


blogg.no
Fashion inspirator
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits