Etter litt mas fra en venninde kom jeg på at jeg må bli flinkere til å oppdatere bloggen, om det så ikke skjer hver dag.
 Men herregud! Forventer dere at jeg skal blogge hver jævla dag? jeg blogger mest for meg selv, og folk kan fritt komme innom for å lese om meninger og andre ting, men vær snille å ikke forvent at jeg setter blogging fremfor venner og skole, for det skjer ikke!

men som man sier.. jeg har en tilståelse! Mitt celebrity-crush på Justin Bieber har gått over. Selvom jeg fortsatt digger gutten og musikken, så er det ikke det samme som før. I motsetning til mange directioners så har jeg nå lagt mitt elsk på Liam Payne (ikke Harry Styles), medlem av den britiske boyband-gruppa One Direction OMFG, jeg er oppslukt!!!! Har allerede kjøpt det nye albumet og kan flere av sangene utenat :phgkskstøaejvtpy!!!!!
Hvem digger du best av gutta fra One Direction? Er jeg den eneste som elsker Liam? 

♥ Ida Emilie


  0 kommentarer på "LIAM PAYNE"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Hei! Jeg heter Ida Nyjordet, og er en jente på 15 år fra Oslo. Jeg blogger mest om hverdagen min, men andre ting kan også dukke opp som meninger og tanker osv. Før denne bloggen har jeg hatt flere, så jeg har litt erfaring med blogging. På fritiden er jeg med venner, driver med hester, synger, skal muligens begynne med kurs som ridelærer og leker meg med kameraet mitt, Nikon D3100!

Legg meg til som venn


A r k i v


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r


Bildeinnlegg
Blog challenge
Blogg
Helg
Hverdag
Justin Bieber
Kropp & Helse
Mote
Musikk
Outfit
spørsmål & svar
Tips
Video
We're celebrating!!!!

L i n k e r


blogg.no
Fashion inspirator
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits