Hei igjen folks. Heh, lovte dere ett eller to innlegg per dag, noe det absolutt ikke har blitt noe av, som dere sikkert har merket. Jeg er bare så utroooolig sliten fortiden. Tror jeg lider av utmattelser eller noe, eller så er unnskyldningen syk eller i dårlig form :P
Ideløs, bored og giddalaus er ingen god kombinasjon når man skal blogge, så derfor kan man jo drite i å slenge dritten ut på bloggen. Humør smitter jo! Dette skulle tross alt være en så positiv blogg som mulig selvom det har vært litt opp og ned i de siste innleggene ;p jaja!

Jeg er ENDELIG ferdig etter tentamensuka og hadde min siste idag. Jeg tror matte, det jeg er dårligst i til vanlig, gikk bedre enn noen av de andre.. Det var å skrive stil - så dere skjønner tegninga med bloggingen håper jeg :p ?! Uansett så er det bare et par fredagstimer med gym og sprøyte imorgen. Det er KRIK og sååååå.. Juleavslutning for fila imorgen også!!!! (starter forresten med juleforestillingene i filadelfia på søndag og skal øve hele helga.. Løp å kjøp billetter fordi vi sliter ræva av oss alle man!) at jeg skal til Malin på lørdag!

Bra dager fremover ;)
-Ida Emilie


  0 kommentarer på "busy busy busy"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Hei! Jeg heter Ida Nyjordet, og er en jente på 15 år fra Oslo. Jeg blogger mest om hverdagen min, men andre ting kan også dukke opp som meninger og tanker osv. Før denne bloggen har jeg hatt flere, så jeg har litt erfaring med blogging. På fritiden er jeg med venner, driver med hester, synger, skal muligens begynne med kurs som ridelærer og leker meg med kameraet mitt, Nikon D3100!

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r


Bildeinnlegg
Blog challenge
Blogg
Helg
Hverdag
Justin Bieber
Kropp & Helse
Mote
Musikk
Outfit
spørsmål & svar
Tips
Video
We're celebrating!!!!

L i n k e r


blogg.no
Fashion inspirator
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits