Det tok jo ikke så lang tid før den snøen forsvant igjen da. Det er bare masse is ute nå, og folk ser ut som komplette idioter fordi de mister balansen på den glatte bakken. Jeg ler litt for meg selv da altså, selvom jeg ikke ser så mye bedre ut selv. 

Men helt ærlig så har jeg ikke hatt psykisk kapasitet til å blogge de siste dagene. Jeg har ikke peiling på hvorfor, men jeg tror jeg er i en depresjonsperiode eller noe som gjør at jeg sliter meg helt ut. Jeg føler meg elendig! Kanskje det er pga. mørketida, prøvene på skolen, lengselen etter en nær venn, lengselen etter jul. Jeg vet ikke! Men alle tingene har vel endel å si?!

Men for å forhåpentligvis komme i bedre humør idag, har jeg bakt litt for meg selv. Pepperkaker selvfølgelig siden det snart er jul, men med en litt annen vri. Jeg har laget pepperkake-pupper og pepperkake-stringtruser, så i år blir jula litt ekstra sexy!!! haha. Skal ha noen jenter her på onsdag hvor vi også skal bake pepperkaker, høre på julemusikk og drikke gløgg, egentlig bare kose oss sammen før naturfagsprøve og en juleferie som det føles ut som om det er en evighet til. Det blir så koselig! Og selvfølgelig, jeg gleder meg til å få karrakterkortet mitt for jul, og dra på egon med klassen imorgen. Egentlig ganske mye som skjer frem mot jul nå ;) I helgen er jeg fult opptatt med å tjene penger til julepresang til meg selv, så kanskje det blir lite blogging før nyttår, men da skal jeg blogge oftere forhåpentligvis :)

hadde det forresten litt gøy med pixlr.com isted. Check it out:


hannahmin <3

Hammerhead <3
 


  0 kommentarer på "Julestress"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Hei! Jeg heter Ida Nyjordet, og er en jente på 15 år fra Oslo. Jeg blogger mest om hverdagen min, men andre ting kan også dukke opp som meninger og tanker osv. Før denne bloggen har jeg hatt flere, så jeg har litt erfaring med blogging. På fritiden er jeg med venner, driver med hester, synger, skal muligens begynne med kurs som ridelærer og leker meg med kameraet mitt, Nikon D3100!

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r


Bildeinnlegg
Blog challenge
Blogg
Helg
Hverdag
Justin Bieber
Kropp & Helse
Mote
Musikk
Outfit
spørsmål & svar
Tips
Video
We're celebrating!!!!

L i n k e r


blogg.no
Fashion inspirator
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits