høhøhø... spør du meg har jeg ikke julestemning i det hele tatt!!!! Snøen på bakken forsvant fort når tåka kom fram, og det går de vanlige programmene på tv, julemusikken har vel de fleste gått lei av allerede, så den spiller vi ikke fortiden, og vi skal ikke pynte huset før i kveld?! Hva er det fornoe? det er lille julaften - it means, JULAFTEN I MORGEN FOR FAEN. Da kan man ikke ha null julestemning?!?!?!

Jeg føler at det er midt i august for å være helt ærlig... og siden det ikke har gått opp for meg at det faktisk er bittelitt snø igjen på bakken utenfor, så har jeg ingen julefølelse - noe som er VELDIG trist! Heldigvis går "Hovmesteren" på nrk1 idag, så håper den familietradisjonen kan redde julestemningen.

Forresten så har jeg falt og slått skulderen min, og tror den er forstuet. Kan ikke bevege på den, og bruker fatle, så vi får se hvor stilig det ser ut imorgen. jaja!

vi snakkes, og god jul <3


  0 kommentarer på "lille julaften?"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Hei! Jeg heter Ida Nyjordet, og er en jente på 15 år fra Oslo. Jeg blogger mest om hverdagen min, men andre ting kan også dukke opp som meninger og tanker osv. Før denne bloggen har jeg hatt flere, så jeg har litt erfaring med blogging. På fritiden er jeg med venner, driver med hester, synger, skal muligens begynne med kurs som ridelærer og leker meg med kameraet mitt, Nikon D3100!

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r


Bildeinnlegg
Blog challenge
Blogg
Helg
Hverdag
Justin Bieber
Kropp & Helse
Mote
Musikk
Outfit
spørsmål & svar
Tips
Video
We're celebrating!!!!

L i n k e r


blogg.no
Fashion inspirator
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits