hei folkens. da var vi godt i gang med jula da, men si meg... hvor i helvete ble det av snøen? ;L etter lille julaften forsvant alt i samme slengen, og jeg kan si at jula er ikke den samme uten snøen. Jaja, får håpe det blir noe snø i løpet av februar sånn at jeg får gått av meg alt ribbefettet :p

I år, som alle andre år, har gaveønskene blitt bare dyrere og dyrere. Øverst på min liste stod det veske. Herregud, som jeg ønsket meg veske fra Mulberry iår. Har gått å drømt om de flotte skinnveskene helt siden butikken åpnet i Norge, og jeg har spinket og spart i flere måneder av gangen, uten hell. Da kan du tro jeg ble skuffet da jeg åpnet presangene mine og ikke fant noen mulberry veske under treet iår heller. Så klart, jeg fikk så utrolig mye fint, blant annet den flasken med juicy parfymen som jeg hadde ønsket meg, men etter å ha lengtet så lenge etter en veske jeg aldri får av mamma og pappa, så er ikke gleden noe større av å se vennindene mine som får og kjøper seg Mulberry vesker.

Derfor har jeg tatt saken i egne hender, og har sittet hele kvelden og jobbet med et godt jobbintervju som jeg skal levere på metro senteret imorgen under julesalget. Jeg har bestemt meg for, at hvis jeg ikke skal den veska, så skal jeg søren meg bruke det neste halvåret på å spare til den. Og ettersom jeg jobber med minstelønn (som er ca. 135,- i timen), tar det ca 3 måneder for meg å spare opp nok penger til drømmeveska til nesten 6000 kroner (5990,-)Herlighet som jeg gleder meg til jeg har penger nok til denne skjønnheten. Men den er dyr, så det blir nok ikke noe nytt på en stund, men det er absolutt verdt hver krone :D:D Og jeg tror, at ettersom jeg sparer til den selv og skal bruke mine egne opptjente penger, så kan jeg få veldig stor glede av den også. 

Ønsker du deg mulberry veske?

Ida Emilie 


  1 kommentarer på "Mulberry Brynmore"

julie viiik
eeeelsk
29.des.2011, 00:24


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Hei! Jeg heter Ida Nyjordet, og er en jente på 15 år fra Oslo. Jeg blogger mest om hverdagen min, men andre ting kan også dukke opp som meninger og tanker osv. Før denne bloggen har jeg hatt flere, så jeg har litt erfaring med blogging. På fritiden er jeg med venner, driver med hester, synger, skal muligens begynne med kurs som ridelærer og leker meg med kameraet mitt, Nikon D3100!

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r


Bildeinnlegg
Blog challenge
Blogg
Helg
Hverdag
Justin Bieber
Kropp & Helse
Mote
Musikk
Outfit
spørsmål & svar
Tips
Video
We're celebrating!!!!

L i n k e r


blogg.no
Fashion inspirator
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits