Å herregud. Kvelden med Josefine igår var best. Vi koste oss sååå mye, og hadde det kjempegøy. Og vi hadde tom. konkurranse om hvem som fikk flest "godt nyttår"-meldinger. Hehe, tror Josefine vant der. Det klinget konstant :p 68 meldinger er ikke dårlig for meg heller da ;) 

Desverre føler jeg meg ikke på topp idag. Magen verker og hodet er som en stor karusell. Har ikke orket å stå opp engang :L For guds skyld, ikke la meg være syk på tirsdag. Savner alle i klassen så fælt, og vil helst ikke være lenger borte fra dem enn nødvendig. Og nå er det bare 4 måneder igjen med hele klassen, før eksamen og folk drar til forskjellige skoler :-( VIL TILBAKE TIL 8'ENDE!!! pluss at snøen kom i natt, så forhåpentligvis blir det endel skiturer iløped av januar/februar.

Ida Emilie

 


  1 kommentarer på "Godt Nyttår!"

Josefine
Jeg vinner alltid!! <3
02.jan.2012, 14:02


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Hei! Jeg heter Ida Nyjordet, og er en jente på 15 år fra Oslo. Jeg blogger mest om hverdagen min, men andre ting kan også dukke opp som meninger og tanker osv. Før denne bloggen har jeg hatt flere, så jeg har litt erfaring med blogging. På fritiden er jeg med venner, driver med hester, synger, skal muligens begynne med kurs som ridelærer og leker meg med kameraet mitt, Nikon D3100!

Legg meg til som venn


A r k i v


Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r


Bildeinnlegg
Blog challenge
Blogg
Helg
Hverdag
Justin Bieber
Kropp & Helse
Mote
Musikk
Outfit
spørsmål & svar
Tips
Video
We're celebrating!!!!

L i n k e r


blogg.no
Fashion inspirator
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits