Heei!
Lite blogging, Oh yes it is.. Jeg er lei meg, men humøret har virkelig ikke vært det beste i det siste, og det har ikke hjulpet på fantasien om å finne noe å blogge om heller...

Så, jeg har vært litt for meg selv i det siste. I allefall den siste uken, og det er noe jeg har trengt lenge. Har en type depresjon akkurat nå, men slapp av - det er ikke alvorlig. Føler bare jeg trenger tid alene av og til, og det har jeg da endelig fått. Har ikke anstrengt meg for å være spesielt sosial av meg fortiden, og har heller kost meg med iste og moteblogger/blader, så jeg har fått litt ny inspirasjon... Hovedikonet fortiden er Fanny fra fannyba.blogg.no:

Hun har en utrolig fin stil, og jeg bare ELSKER håret! Vurderer å farge håret mitt i samme farge :-)

Ellers har jeg vært syk idag, og fikk dermed litt tid til å jobbe med naturfag og engelsk fremføringer. hva har dere gjort idag? Liker dere Fanny? Hvem er deres store inspo?

-Ida


  0 kommentarer på "Inspirert"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Hei! Jeg heter Ida Nyjordet, og er en jente på 15 år fra Oslo. Jeg blogger mest om hverdagen min, men andre ting kan også dukke opp som meninger og tanker osv. Før denne bloggen har jeg hatt flere, så jeg har litt erfaring med blogging. På fritiden er jeg med venner, driver med hester, synger, skal muligens begynne med kurs som ridelærer og leker meg med kameraet mitt, Nikon D3100!

Legg meg til som venn


A r k i v


Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r


Bildeinnlegg
Blog challenge
Blogg
Helg
Hverdag
Justin Bieber
Kropp & Helse
Mote
Musikk
Outfit
spørsmål & svar
Tips
Video
We're celebrating!!!!

L i n k e r


blogg.no
Fashion inspirator
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits