Jeg hater legekontor...

Også sitter jeg på et i dette øyeblikk. Jeg har ekstreeeeeemt vondt i magen og er helt sykt svimmel at jeg har spydd ørten ganger allerede. Uff, syke-Ida er tilbake på plass! Skal forresten til legen i morgen også for å ta en kikk på beina mine - ikkje brå... Jeg tror jeg bare flytter inn med en gang jeg, det er vel like greit?!

Onsdag...

Hahaha, heiiii ;) etter en hel dag med sexundervisning, en spansktime hvor jeg lærte mormor noe, og etter en god middag, er jeg på vei ned til byen. Har hatt en nokså slitsom dag, og har ganske vondt i rompa etter å ha sittet og hørt på foredrag i hele dag. Haha, vet noen av dere hva kondomstafett er? Loooool, det er altså gutter og jenter hver for seg også skal man tre en kondom på en penis laget av isopor :p hahahaha, merkligste stafetten jeg har vært med på noen gang ;)

Hva har dere gjort idag?
-Ida Emilie

Helg

Endelig. Nå er det tid for den lenge etterlengtede helgen! Imens gutta stikker på kino og ser Paranormal Activity, sitter jeg med Josefinemin på Wayne's Coffee! Også er det så fantastisk deilig å tenke at jeg kan sove til halv 9 imorgen ;) Hehe. Jeg og Josefine skal ut å handle noe fint til bursdagen til Bendik - klær, gave og bare koble av litt og spend some qualitytime. Har ikke sett henne hele uken så det er deilig å ha henne her igjen ;)

Ikveld stikker jeg til byen som alltid og imorgen, etter handleturen med josse, skal jeg i bursdagen til fetteren min og kusina mi, og så i bursdagen til Bendik ;) koooos! Ellers er det passing av kusine og fetter som står for tur på søndag - overfylt helg ;) jippi! Ikke hver helg jeg har såå mye på lista. Jeej!

Photo: Whitney Port

hallaaaaaa.. det er en veldig fornøyd og sliten jente som nettop har kommet hjem fra byen nå. Har vært på kolleksjonsslippet til Whitney Port i Karl Johan i kveld sammen med Hannah og Sigrid. OMG! Kan fortsatt ikke tro det. Jeg har sett The Hills-stjernen i dag, og fyfaen, hun er jævlig pen. Hun som jobber sammen med Lauren Conrad, en av mine store forbilder.. Fytti! Kolleksjonen er kanskje ikke det beste jeg har sett av henne, men noe av det var faktisk ganske stilig altså, også har jeg fått kjøpt meg noe stæsj som kommer i et innlegg imorgen. Men jeg var nok ikke den eneste som var starstruck i butikken. Sigrid gikk å gjentok: "You're amazing and I love you!" kanskje hundre ganger etter at hun hadde sagt det til henne, og jeg tror jeg kommer til å høre det minst 4 uker fremover :p hahaha, morro da! 
Likte den røde veldig godt...
Er det rart vi stod lenge i kø eller... herreguuuud, så mye mennesker!

De fine jentene mine

Sigrid sine til halv pris.. De er sykt kule! Whitney hadde på seg de idag :D
Åh fyfaen, hun er så peeeen... Kan tro jeg følte meg stygg og grå ved siden av henne..

Var dere i Karl Johan på kolleksjonsslipp idag?

-Ida Emilie 

Off to Berlin

Hei folkens. Da jeg fant ut at det var wi-fi her, kan dere tro jeg ble happy. Da får jeg blogget på bussen :) kanskje ikke så heldig med ferga, men heldigvis er det noen timer til. Nå sitter jeg i bussen omgitt av en livlig gjeng som nettop har kjøpt seg godteri til sikkert 100 kroner og er derfor i to hundre. Jeg for min del hører på musikk med en sovende Maria på skulderen. Søtere jente har jeg ikke sett i mitt liv. haha! Vi har reist i 3 og en halv time, noe som betyr at vi har rundt 8 timer igjen... Stress! Men imorgen tidlig, rundt 6-tiden er vi fremme i Berlin. Blir braaaa!
Nå skal jeg være litt mer sosial, så jeg sier bare: ha en fin uke videre!

-Ida Emilie

Foto: Ingvild sin konfirmasjon

Hei folkens.
Her kommer bildene jeg lovte dere fra konfirmasjonen til Ingvild. Jeg har kost meg i holmenkollen sammen med Ulli, Ingvild og resten av familien hennes. Men alle bildene er tatt med iPhonekamera så de er ekstremt dårlige, men vi får bare gjøre det beste ut av det, sant? Bedre med dårlige bilder enn ingen bilder? ;)

relax, dream, love


Foto: Frida Woll


Ida Emilie Nyjordet

Imorgen skal jeg vise dere noe som er ganske kult. I hvertfall for dere som lett blir facinert av ting eller er glad i å tegne, so stay tuned!

Bildene fra Wayne's!

Hola!

Nå er det egentlig dusjetid, så jeg skal være kjapp med å legge inn bildene fra Wayne's tidligere idag.
Forresten imorgen skal jeg prøve å få til et "Topp 10 i skapet"-innlegg, so stay tuned!Beklager at mange av bildene ikke er rotert, men jeg har ikke tid til å rotere alle før jeg hopper i dusjen og ser ferdig CSI :-)

Ha en fin kveld!
-Ida Emilie 


Hei! Jeg heter Ida Nyjordet, og er en jente på 15 år fra Oslo. Jeg blogger mest om hverdagen min, men andre ting kan også dukke opp som meninger og tanker osv. Før denne bloggen har jeg hatt flere, så jeg har litt erfaring med blogging. På fritiden er jeg med venner, driver med hester, synger, skal muligens begynne med kurs som ridelærer og leker meg med kameraet mitt, Nikon D3100!

arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


Bildeinnlegg
Blog challenge
Blogg
Helg
Hverdag
Justin Bieber
Kropp & Helse
Mote
Musikk
Outfit
spørsmål & svar
Tips
Video
We're celebrating!!!!

lenker


blogg.no
Fashion inspirator
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits