Day three: Eight ways to win your heart.

Hei folkens.
Jeg fikk ikke tid til å blogge igår fordi jeg var opptatt med å pakke tingene mine til jellturen idag! Derfor forskyver jeg testen litt og dere får dagens imorgen istedet.
Vi skal nemlig gå besseggen idag.. Haha, utrolig at jeg som er i såååå dårlig form skal klare å gå så langt :p men det går sikkert fint, og jeg har med meg kamera så det blir et par bilder :)

- en som er hyggelig og snill har en god sjangs på meg

- Gi meg komplimenter innimellom. Det sjarmerer meg alltid!

- Vis interesse for å prate. Jeg hater kleine samtaler hvor folk er helt stille og ikke prater.

- Ikke tro at jeg er "bare din". Altså hvis vi er kjærester er det en ting, men ikke bli sjalu hvis jeg er med andre. Jeg må få være med andre personer enn bare deg også, ellers blir jeg fort lei.

- Vær seriøs og ærlig hvis du har noe på hjertet. Jeg blir fort sjarmert av de som åpner seg for meg. Det viser at du stoler på meg og at jeg mest sannsynlig kan stole på deg tilbake.

- Få meg til å le. JEG ELSKER Å LE! Humor er noe av det jeg synes er ekstremt viktig i et forhold for at vi skal få det fint sammen. Det gjør at vi kan bli mer sikre på hverandre og det gjør at vi også slipper litt bedre fram til hverandre :)

- bry deg om hvordan du ser ut, men ikke så mye at du blir en overlegen og frekk blei.. Du trenger ikke alltid å stæsje deg heller, det er koselig når en gutt viser så mye tillit at han ikke går i penklærne hele tiden :)

- vær deg selv. ALLTID! Avslappet, ikke opphisset. Jeg faller sjeldent for de som viser FOR mye interesse eller er for gira. Jeg føler meg bundet og kanskje litt utslitt og at det ikke blir noe bra hvis man henger på slep.

-Ida Emilie

Day Two: Nine things about yourself

Hei dere!
Dagens utfordring kom litt sent fordi jeg har vært opptatt med plikter i hele dag + at jeg har vært en tur på kino og sett Harry Potter & Dødstalismanene del 2 sammen med lillesøster Vilde. Men da skal dere få vite 9 ting om meg, noe dere kanskje ikke visste fra før:

- Jeg er LIVREDD for insekter og alt som er mindre enn et hamster.

- Jeg HATER krypdyr - jeg mener det, jeg virkelig HATER dem.

- Jeg drikker Pepsi Max nesten hver gang jeg drikker brus - favoritten min!

- Jeg har familierekord i å brekke ting på/i kroppen; 4 ribbein, begge armene, begge beina og venstre ringefinger :o

- Jeg skulle egentlig hatt to storebrødre i stedet for 2 lillesøstre, men de døde på sykehuset noen timer etter fødselen :'(

- Jeg går fort lei folk som maser eller får oppmerksomhet ved å lyve.

- Jeg er forelsket i samme gutt nå som for 3/4 år siden, da jeg møtte han første gang.

- Jeg er naturlig blond, men farget det brunt fordi jeg gikk lei :p

- Jeg har hatt 4 blogger før denne (denne skal jeg beholde)


Rebekkaaaa <3

Er det noe du ikke viste om meg?
Vi snakkes senere, folkens. Nå skal jeg spise og bare daffe resten av dagen.

- Ida Emilie

Day One: Ten things you want to say to ten different people right now.

Hei folkens.
Testen min bele utsatt en dag. Jeg glemte det helt bort igår fordi jeg var med Josefine hele dagen også nattet jeg hos henne til idag. Vi har sett 4 filmer i løped av natten, derhvor 2 av dem var skrekkfilmer. Haha, har aldri vært så redd i hele mitt liv :p Vi koste oss, og det er det viktigste! Men som sagt, testen ble utsatt til idag, så da starter jeg med første del.

- Stol på meg!

- Det er vondt for meg å se deg, å snakke med deg og å være i nærheten av deg. Likevel klarer jeg ikke å gi slipp på deg, fordi du er den som fikk meg til å gråte og den eneste som kan få meg til å slutte.

-  Du er en fantastisk jente, virkelig!

- Vær så snill å oppfør deg. Ikke vær så utrolig barnslig, bare for å få oppmerksomhet. Det er så utrolig teit at jeg tror jeg kommer til å spy her og nå. Du skal ikke få ødelegge mer for meg nå, så se til å skjerp deg!

- Vær snill å ombestemme deg?!

- DUST!

- Hør på meg da!

- Håper vi kan gjenta jentekvelden vår snart.

- Jeg vil treffe deg oftere!

-  SLUTT Å POKE MEG!

Foreløpig fungerer ikke bildeopplasteren, men jeg skal fikse det til i kveld!

Sånn! Da var første del av utfordringen unnagjort. Vi snakkes senere i kveld, da skal dere få bilder fra i går!
Kos dere idag :)

Ida Emilie 


Hei! Jeg heter Ida Nyjordet, og er en jente på 15 år fra Oslo. Jeg blogger mest om hverdagen min, men andre ting kan også dukke opp som meninger og tanker osv. Før denne bloggen har jeg hatt flere, så jeg har litt erfaring med blogging. På fritiden er jeg med venner, driver med hester, synger, skal muligens begynne med kurs som ridelærer og leker meg med kameraet mitt, Nikon D3100!

arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


Bildeinnlegg
Blog challenge
Blogg
Helg
Hverdag
Justin Bieber
Kropp & Helse
Mote
Musikk
Outfit
spørsmål & svar
Tips
Video
We're celebrating!!!!

lenker


blogg.no
Fashion inspirator
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits