Pause

Heei! Jeg har lurt endel i det siste, på om jeg skal slutte å blogge, men vet av erfaring fra venner og andre, at pause lønner seg når du ikke har noen inspirasjon eller blogglysten er borte. Derfor blir det nok ingen mer blogging på denne bloggen før jeg eventuelt skaffer meg ny og lysten er på topp igjen. Enn så lenge, ønsker jeg dere alle et godt nyttår - og for de som starter på skolen imorgen lykke til med uken. 

hadeee,

-Ida Emilie
 

Godt Nyttår!

Å herregud. Kvelden med Josefine igår var best. Vi koste oss sååå mye, og hadde det kjempegøy. Og vi hadde tom. konkurranse om hvem som fikk flest "godt nyttår"-meldinger. Hehe, tror Josefine vant der. Det klinget konstant :p 68 meldinger er ikke dårlig for meg heller da ;) 

Desverre føler jeg meg ikke på topp idag. Magen verker og hodet er som en stor karusell. Har ikke orket å stå opp engang :L For guds skyld, ikke la meg være syk på tirsdag. Savner alle i klassen så fælt, og vil helst ikke være lenger borte fra dem enn nødvendig. Og nå er det bare 4 måneder igjen med hele klassen, før eksamen og folk drar til forskjellige skoler :-( VIL TILBAKE TIL 8'ENDE!!! pluss at snøen kom i natt, så forhåpentligvis blir det endel skiturer iløped av januar/februar.

Ida Emilie

 

Yoooooo!

Jeg ville bare informere om at Josefine(min BESTE venninne!!!!) er super kul!!!!!!

Hun er bare HELT FANTASTISK!! Ellers vil jeg bare ønske dere et godt nyttår<3

I'm sexy and I know it!

P.S: Josefine ruler!<3 hun er såååå mye kulere enn meg!!!! Elsker henne over ALT på jord!

Nyttårsforsett: 2012

Heei! Etter en lang dag, som føltes som om aldri kom til å ta slutt, har klokken snart rukket å bli 02:00, og jeg får bare ikke sove. Mye å tenke på.... 

Har vært en liten tur i byen med mamma og kjøpt noe småtterier. Småpynt til rommet mitt som snart er ferdig og boken til Lauren Conrad, er allerede på 3 kapittel. Ellers har jeg gjort litt husarbeid og egentlig bare daffet. Har forresten fått en idé av Julie; Alle i familien skal presentere 3 reisemål hver i en konkurranse. Den personen som er mest overbevisende får velge ett av de 3 reisemålene til ferien i sommer. Dere kan jo gjette hvor jeg retter nesa: New Yooork, Thailand og Madrid. Herregud, dette SKAL jeg vinne! haha

Men som de fleste andre har jeg jo nyttårsforsetter. Jeg tar det tidlig i år ettersom at jeg muligens ikke blogger i nyttårshelgen, som andre bloggere gjør ;) Bruker heller tiden med familie og venner

Spise og være sunn. Jeg har spist altfor mye drittmat i året som har gått. huff, Friday's, MacDonald's, Egon, Burger King, Peppes osv..... Skal begynne å kutte ned på bruken av penger i kantina til 1 dag i uken, droppe å dra på kafe midt i uken og IKKE ha med penger på skolen. Lørdager er jo selvfølgelig et lite unntak, men ellers null godteri og brus midt i uken - fyfy!

Få meg jobb. Fy fader, jeg er så lei av å være blakk. Jeg hater det! Å gå å spør mamma om hun kan låne meg penger er ikke veldig gøy når det skjer nesten hver eneste uke... Håper på å skaffe meg en god jobb hvor jeg trives da.

Trene. Jeg starter med håndballtreninger og trening på S.A.T.S nå rett etter nyttår, og skal holde det! Jeg synes at jeg er i altfor dårlig form og føler jeg trenger litt tid på tredemølla for å gå av meg julefettet. Jeg har ikke kunnet trene på et år pga. problemer med beina mine og kneet, men med litt hardtrening er jeg fort i form til bikinisesongen ;)

Jeg skal spare. I 2012 skal jeg virkelig slå på stortromma og være litt sparsommelig. Det er utrolig mye dyre ting jeg ønsker meg, og derfor skal jeg spare opp penger til tingene selv - jeg tror jeg også får mye større glede av de tingene hvis jeg vet at jeg har jobbet hardt for de :D

Utnytte kreativiteten min. I julen har jeg hatt endel tid til å sette meg ned med tegnesakene mine og brukt god tid på det. Det skal jeg fortsette med i året som kommer også, og jeg har fått en bok om avansert tegning av tanten min, så for lite er det ikke. 

- ida emilie

Borte bra, hjemme best!

Hei folkens. Akkurat nå sitter jeg i sofaen hos Wang sammen med Julie og en gjeng voksne som forteller dårlige vitser. Koselig å treffe litt venner i jula, ettersom jeg har vært med de samme personene i 4 dager! Og de fleste ungdommene vi kjenner til er på Explore, så det er en trøst at heller ikke Julie fikk plass på KRIK's nyttårsleir.

Men idag har jeg satt igang med oppussingen av rommet mitt, og har satt opp både seng og nattbord. Skrivepult og kommode er kastet ut og en ny pult og garderobeskap kommer iløped av de siste dagene.. Can't wait!!! Bilder kommer senere!!!

lille julaften?

høhøhø... spør du meg har jeg ikke julestemning i det hele tatt!!!! Snøen på bakken forsvant fort når tåka kom fram, og det går de vanlige programmene på tv, julemusikken har vel de fleste gått lei av allerede, så den spiller vi ikke fortiden, og vi skal ikke pynte huset før i kveld?! Hva er det fornoe? det er lille julaften - it means, JULAFTEN I MORGEN FOR FAEN. Da kan man ikke ha null julestemning?!?!?!

Jeg føler at det er midt i august for å være helt ærlig... og siden det ikke har gått opp for meg at det faktisk er bittelitt snø igjen på bakken utenfor, så har jeg ingen julefølelse - noe som er VELDIG trist! Heldigvis går "Hovmesteren" på nrk1 idag, så håper den familietradisjonen kan redde julestemningen.

Forresten så har jeg falt og slått skulderen min, og tror den er forstuet. Kan ikke bevege på den, og bruker fatle, så vi får se hvor stilig det ser ut imorgen. jaja!

vi snakkes, og god jul <3

what do you want from me?

You don't want me to still like you, yet I can't like anybody else. What can I do? Quit sending me mixed signals, either you want me or you don't. But don't you dare play with my feelings.

21.des.2011

Juleferie. En velfortjent julehøytid er på full tid nå, og jeg har bare fåfå ting igjen å ordne før lørdag. Jeg har pusset sølvet, handlet og levert julegaver, og nå er det bare å rydde, vaske og støvsuge rommet som er igjen å ordne :-) Deilig med litt ferie, og til nyttår skal jeg være med Josefine :D KJEMPEBRA!

Desverre er jeg litt i dårlig form. Hoster og har rundt 38 i feber, så håper ikke det er langvarig. Denne jula skal ikke bli ødelagt av sykdom iår som ifjor..

Marc by Marc Jacobs

åherregud! Jeg sikler og sikler etter nye klokker fortiden, har lett utrolig lenge etter en ordentlig fin og brukbar klokke som ikke faller fra hverandre med en gang! og idag fant jeg en jeg bare ikke kan ta øynene fra - ENDELIG! 
Marc by Marc Jacobs klokkene har jo alltid vært fine, men det var ikke noen andre som falt i smak og som var verdt å bruke 2000 kroner på, helt til jeg fant denne: 


Synes?!

Julestress

Det tok jo ikke så lang tid før den snøen forsvant igjen da. Det er bare masse is ute nå, og folk ser ut som komplette idioter fordi de mister balansen på den glatte bakken. Jeg ler litt for meg selv da altså, selvom jeg ikke ser så mye bedre ut selv. 

Men helt ærlig så har jeg ikke hatt psykisk kapasitet til å blogge de siste dagene. Jeg har ikke peiling på hvorfor, men jeg tror jeg er i en depresjonsperiode eller noe som gjør at jeg sliter meg helt ut. Jeg føler meg elendig! Kanskje det er pga. mørketida, prøvene på skolen, lengselen etter en nær venn, lengselen etter jul. Jeg vet ikke! Men alle tingene har vel endel å si?!

Men for å forhåpentligvis komme i bedre humør idag, har jeg bakt litt for meg selv. Pepperkaker selvfølgelig siden det snart er jul, men med en litt annen vri. Jeg har laget pepperkake-pupper og pepperkake-stringtruser, så i år blir jula litt ekstra sexy!!! haha. Skal ha noen jenter her på onsdag hvor vi også skal bake pepperkaker, høre på julemusikk og drikke gløgg, egentlig bare kose oss sammen før naturfagsprøve og en juleferie som det føles ut som om det er en evighet til. Det blir så koselig! Og selvfølgelig, jeg gleder meg til å få karrakterkortet mitt for jul, og dra på egon med klassen imorgen. Egentlig ganske mye som skjer frem mot jul nå ;) I helgen er jeg fult opptatt med å tjene penger til julepresang til meg selv, så kanskje det blir lite blogging før nyttår, men da skal jeg blogge oftere forhåpentligvis :)

hadde det forresten litt gøy med pixlr.com isted. Check it out:


hannahmin <3

Hammerhead <3
 

08.des.2011

ah. nå har snøen endelig lagt seg, og den har holdt i to dager uten å regne bort som alle de andre gangene det har kommet. Så nå vasser jeg rundt i 20 cm snø for å komme til bussen. Ikke værst - og til og med FØR 13. Mer julestemning enn det jeg har nå, tror jeg ikke det går ann å få. Julekalenderen er oppe, snøen ligger på bakken, julemusikk og røkelselukt i hele huset - DET er jul <3

Imorgen er det julefrokost med klassen før jeg kaster meg ut i spansk prøvemuntlig ;L fyfaen jeg gruer meg!

busy busy busy

Hei igjen folks. Heh, lovte dere ett eller to innlegg per dag, noe det absolutt ikke har blitt noe av, som dere sikkert har merket. Jeg er bare så utroooolig sliten fortiden. Tror jeg lider av utmattelser eller noe, eller så er unnskyldningen syk eller i dårlig form :P
Ideløs, bored og giddalaus er ingen god kombinasjon når man skal blogge, så derfor kan man jo drite i å slenge dritten ut på bloggen. Humør smitter jo! Dette skulle tross alt være en så positiv blogg som mulig selvom det har vært litt opp og ned i de siste innleggene ;p jaja!

Jeg er ENDELIG ferdig etter tentamensuka og hadde min siste idag. Jeg tror matte, det jeg er dårligst i til vanlig, gikk bedre enn noen av de andre.. Det var å skrive stil - så dere skjønner tegninga med bloggingen håper jeg :p ?! Uansett så er det bare et par fredagstimer med gym og sprøyte imorgen. Det er KRIK og sååååå.. Juleavslutning for fila imorgen også!!!! (starter forresten med juleforestillingene i filadelfia på søndag og skal øve hele helga.. Løp å kjøp billetter fordi vi sliter ræva av oss alle man!) at jeg skal til Malin på lørdag!

Bra dager fremover ;)
-Ida Emilie

DAG 10: Ti ting om deg selv

hei folkens. da er det siste dag av utfordringen min. Jeg skal altså fortelle dere 10 ting om meg selv, så jeg får prøve å si noe dere ikke vet fra før :D

♥ Jeg elsker musikk. Nesten alt er brukbart for meg å høre på, bortsett fra sånn hevy metal og hard rock - avskyr det. Ellers får bare ikke nok, og kan sitte i flere timer å bare lytte til melodier om igjen og om igjen.
♥ Jeg ble tatt for å være 18 år da vi var i Roma på ferie - lol. ser jeg virkelig ut som en 18-åring?! 
♥ Jeg elsker å få gaver. Selfølgelig, jeg liker å gi også, men synes altid det er skikkelig koselig å få, og setter altid pris på det.
♥ Jeg kan bare ikke gå to dager uten å se venninnene mine. Om jeg så fortsatt er syk, så drar jeg på skolen bare for å treffe dem - jeg er avhengig av å være sammen med dem.
♥ Jeg ser på skrekkfilmer som jeg ikke får sove av om natten. Sykt typisk meg. F.eks. når jeg så The Grudge, jeg sov ikke på 2 måneder!!!!!
♥ Jeg blir fort glad i mennesker. 
♥ Jeg er liiiiivredd for edderkopper og andre krypdyr (slanger, øgler, frosker...)
♥ Jeg elsker gamle ting. Vesker, klær, sko, smykker, bager, bilder... Jeg synes det lukter godt også!
♥ Jeg synes at typiske rosabloggere med platinablondt hår, et tonn med brunkrem, klumpete mascara og push-up er utrolig unødvendig. Hvorfor skal man blogge om puppene sine hver dag liksom? (klart.. alle er ikke sånn, men jeg liker det ikke uansett!!!) "hihihi, seriøst jeg er best!" - hvem vil ha sånne folk?
♥ Jeg foretrekker faktisk skole fremfor fri, fordi jeg begynner etterhvert å savne de jeg er glad i på skolen. Det er selvfølgelig deilig med fri i to-tre dager, men etterhvert begynner det å bli kjedelig når folk reiser bort på ferie (blandt annet meg selv).

Meg og Hammerhead i sommer <3

Noe du ikke visste om meg fra før?
-Ida Emilie 

Lykkeruuuus!

ÅHERRE! NÅ HAR JEG SÅ SYYYYKT LYKKERUS! Jeg er ferdig med den drittoppgaven - NO MORE! :D:D:D:D
haha! forresten, mamma som har vært borte siden torsdag kom hjem idag, deilig å se igjen henne :-) ellers prøver jeg å ta en tidlig kveld idag, ellers er jeg heeelt ferdig imorgen tidlig. Skal forresten dra med noen andre i ballkomitéen til kongressenteret imorgen for å se på lokale og avtale til ballet som skal være i januar! Gleder meg ;) 

3. del av utfordringen kommer her, Et outfit-bilde:

Det er en gammel outfit fordi jeg går i så slapt tøy idag..

- Ida Emilie
 

Stuck...

Hei folkens. Jeg blir sittende inne idag også med den drittoppgaven. Jeg som egentlig hadde avtalt å være med en venninne idag, men jeg må visst avlyse for å få gjort ferdig oppgaven. For noe dritt! Jeg hater å måtte sitte i helgen med skoleoppgaver - burde virkelig ikke vært lov.

-Ida Emilie

Dag 2: Hva har du alltid med deg?

Eeeeeeeeendelig fredag! jeg har ventet hele uka på å kunne sove lenge. åh, gud så deilig! Jeg har nettop kommet hjem fra skolen. Skal snart til byen for å møte Hannah +++. Men først måtte jeg jo blogge! Og jeg er i gang med dag 2 av utfordringen min.. hva jeg alltid har med meg er...

min kjære iPhone vel.. Jeg går ingen steder uten den. Ikke engang på do! hahah, lol.

- Ida Emilie

DAG 1: Et bilde av deg da du var liten

Ja, da setter jeg i gang med første del av min 10 dagers challenge. Fikk ikke startet igår, fordi jeg var så opptatt med å gjøre en innlevering til imorgen. Har forresten en innlevering og en engelskstil imorgen, så jeg må øve på det etter innlegget!


Lillesøsteren min til venstre og meg til høyre. Husker faktisk denne dagen utrolig godt. Mamma hadde laget sjokolademuffins og jeg og vilde skulle slikke bollen - weee 

- Ida Emilie

Challenge...

Åh, kjære tid! Lenge siden nå, og en unnskyldning er neppe nødvendig. Har et lite dilemma med meg selv og det med å følge opp bloggen. Heh!

Idag har jeg gjort alt og ingenting. 1. time var en utsatt spanskprøve jeg selvfølgelig ikke har lest til, så er jeg heldig har jeg litt flaks denne gangen :p 3 av skoletimene mine bestod av kor, så dagen har vært nokså chill. Ellers har jeg endel å gjøre senere.. Typisk meg å utsette ting til siste slutt! men det blir jo gjort...?! Håper på å få lagt meg tidlig idag. Er dødssliten og utmattet av en grunn. Litt lite søvn maybe? :-/ men jeg har lyst til å starte på nytt med en 10 dager-challenge, så første del kommer nok i kveld eller så starter jeg imorgen..

Dag 1: Et bildet av deg da du var liten

Dag 2: Hva har du alltid med deg?

Dag 3: Hva tenker du på akkurat nå?

Dag 4: Outfit bilde

Dag 5: En sang du hører mye på for tiden.

Dag 6: Et bilde av deg uten sminke

Dag 7: Hva har du over sengen?

Dag 8: Åtte ting som skremmer deg.

Dag 9: Bilde av favorittkjendisen din

Dag 10: Ti ting om deg selv

Håper på å fullføre denne gangen :-)
- Ida Emilie

bloggfri...

hei folkens.. jeg har fullstendig glemt hele bloggen jeg gitt. Jøye meg, så det ble visst litt bloggfri idag. Beklager altså, men har vært opptatt så innkjøpene fra igår kommer i morgen forhåpentligvis. Skal nemlig på tusenfryd med hannah, sigrid, josefine, maria og sigurd (muligens karl og stian også), så da får dere bilder... hopper i køya nå. God natt!

Forresten... takk for utrolig bra respons på forrige innlegg. Blir glad for kommentarer ;)


//Foto: Hannah Lovisa Løken

- Ida Emilie

Treg morgen

ja, da har jeg kommet meg opp av sengen, spist frokost, og sitter å laster over noen sanger til telefonen.. Trenger noe nytt nå, så har dere noen forslag? Nå skal jeg våkne ordentlig før jeg steller meg og møter Hannah og Sigrid i byen for så å dra til BikBok for å se Whitney Port kolleksjonen. Forhåpentligvis får jeg tatt med meg kameraet så vi får tatt noen bilder, ellers blir det mobilkamera :)hva skal dere idag? skal dere se Whtiney Port kolleksjonen?

- Ida Emilie 

Photo: Berlintur

Jeg orker ikke hoste opp med en unnskyldning for å ikke ha blogget på en stund.. jeg er rett og slett litt sløv. Pluss at jeg har hatt dårlig med internett på hytta. Men jeg skal spare dere for hver minste detalj om turen, for da blir det et helt innlegg med bare tekst, og det er ikke spesielt spennende.. så mandag morgen var det avreise fra bussterminalen.
etter å ha fått bagasjen på plass og tatt et par bilder med Maria, var det 8/9 timers busstur som ventet. Etter noen stopp og endel "Ole Ivars"-musikk, var det tid for å gå ombord i båten som fraktet oss over til Tyskland. btw. det var pretty nice lugar vi lå på den kvelden, og jeg sov godt etter bussturen. Den morgenen vi havnet i Berlin, var det ikke frokost på båten, så vi måtte spise på et hotell. Etter det var det litt sightseeing i Berlin før vi dro til Sachsenhausen. 

Inngangen var faktisk orginal.
Denne ble brukt til tortur..

Jaaaaaa, Stian...


Vi hadde minnesseremoni hvor guttene la ned blomster..


Fiiiiiineeeee...

Så var det fri resten av dagen, før vi dro til hotellet vi skulle sove på. Veldig fint faktisk, og jeg var veldig fornøyd med rommet vårt som var 2 rom. ahhh... savner det. Dagen etter dro vi til stazifengselet før vi hadde enda mer sightseeing i Berlin.Martin var ikke så begeistra for den første Starbucks-kaffen sin :p

Ellers har vi også hatt shopping-dag, vært i Rävensbrück, vært der hvor berlinmuren stod, hørt et tonn med tysk krigshistorie, sovet, mer omvisning, vært på starbucks, pratet, og ikke minst kjørt buss i massevis. hehe...


Åhhh... fine Vilde!

Nippe ;)

Finfine jenter<3Fin gjeng detta ;)

Minnesmerket for Holocaust.

Jentene mine

"Checkpoint Charlie".. sorry for ikke rotert bilde...

Ulli 

Vakkert, hva?

Duncan Dounuts ♥

(ikke rotert bilde igjen)

Denne bamsen har en veldig trist historie.. "Under krigen, da Rävensbrück var i bruk i Tyskland, kommer det en fangetransport til leiren. Ca 100 kvinner med barn. Gravide. Gamle. Syke. Samtidig kommer det en ung dame med en gutt på 3 år. Gutten har med seg en bamse. Antakelig vis hans kjæreste eiendel. Plutselig mister han bamsen på bakken, og snur seg for å hente den. Dette ser en av SS-soldatene, og tar bena fatt. I det gutten plukker opp bamsen, river SS-soldaten bamsen fra gutten, og tar frem geværet sitt. Han snur våpenet og slenger kolben (den plata på geværet som er under armen) i hodet på gutten. Gutten dør momentant pga. hjernen sprakk opp."
Når jeg hører denne historien begynner virkeligheten å virke umenneskelig. Hvordan kunne mennesker som denne SS-soldaten finne på å gjøre noe sånt mot en uskyldig liten gutt på 3 år. huff.... 
Dette er mye av grunnen til at Rävensbrück er en av de værste leirene i mitt syn. Unasett om det ikke var en ren utryddelsesleir, men fordi det var her de drepte uskyldige barn. De viste INGEN nåde... Håper dere likte bildene. Imorgen skal jeg til Karl Johan sammen med Hannah for å se kolleksjonen til Whitney Port :) Gleder meeeeg! skal du være der?

-Ida emilie


 

99 anwers

SIST:
1. Siste du drakk: Pepsi Max

2. Siste telefonsamtale: Ann Magrit

3. Siste mottatte sms: Sofie

4. Siste sangen du hørte på: hmm... Worst Part is Over - Anna Abreu Redrama

5. Sist du gråt: Tja, noen dager siden (+/-)

 

JA ELLER NEI:
6. ville du hatt en med samme kjønn som kjæreste: Nei

7. har du noen gang vært utro: Nei, utroskap er så ille som det går ann

8. har du tatt noe fra dine foreldre uten at de vet det: Haha, det har jeg helt sikkert, men ikke som jeg husker ;)

9. har du spist noe som er giftig: Hmm... nei, jeg tror ikke det


ENTEN ELLER:
10. Dansing eller synging: Synging

11. Cola eller Pepsi Max: Pepsi Max

12. Jordbær eller bringebær: JORDBÆR

13. Facebook eller nettby: Facebook, bruker ikke nettby lenger...

14. Svart eller hvit: Får ikke meg selv til å velge.. elsker begge fargene ;)


DETTE ÅRET:
15. Har du fått nye venner i år: Ja, mange

16. Sluttet å være forelsket: Nei, tror ikke det. Det har selvfølgelig vært litt av og på ang. følelser, men jeg har ikke sluttet å være forelsket nei...

17. Ledd til du har begynt å gråte: Oh yes!
 

AKKURAT NÅ:
18. Møtt noen som har forandret deg: Nei, veldig sjeldent jeg gjør det egentlig

19. Funnet ut hvem dine virkelige venner er: Det har jeg gjort for lenge siden

20. Funnet ut at noen har snakket om deg bak din rygg: tja, det skjer vel hele tiden, men jeg vet ikke om noe foreløpig.

21. Kysset noen fra din top friends liste: Har kysset venner ja, men har ingen top friends liste??? 


SANNHET:
23. Hvor mange barn vil du ha: To og gutter. Gutter er herlige (til tider)

24. Har du kjæledyr: Ja, verdens beste hund

25. Vil du forandre navnet ditt: Ja, til Ida Emilie Nyjordet. Jeg heter egentlig bare Ida Nyjordet ;) 

26. Hvordan feiret du din siste bursdag: Jeg og familien feiret hjemme

27. Når våknet du i dag: Rundt 09:00

28. Hva gjorde du midnatt i går: sov ?

29. Nevn noe du IKKE kan vente på: Spania-tur med Martine når vi blir 18 :p det har vi planlagt lenge!!!! og drikke starbucks på ekte starbucks-cafe <3

30. Sist gang du så pappan din: Isted

31. Hva ville du forandra i livet ditt: Kommer ikke på noe nå

32. Hva hører du på akkurat nå: musikk

33. Har du noensinne pratet med en person som heter Victoria: Haha, ja

34. Hva går deg på nervene akkurat nå: sterke smerter i magen..

36. Hva er ditt virkelige navn: Ida Nyjordet

37. Sivilstatus: Singel

38. Stjernetegn: Tyr

39. Gutt eller jente: Jente

40. Alder: 15 år

41. Ungdomskole: Kristelig Gymnasium (KG)

42. Videregående: Kristelig Gymnasium (KG)

43. Hår farge: Naturlig er jeg blond. Men når jeg farger håret, velger jeg ofte kastanjebrunt.

43. Langt eller kort hår: Tja, ikke superkort, men vil vel kategoriseres som kort

45. Høyde: 173,5 cm

46. Er du betatt av noen: Ja!

48. Piercinger: vil ha piecering i navelen, men ellers bare hull i ørene.

49. Tattovering: Nei, men jeg vil ha 3 stjerner i nakken (som Rihanna), en g-nøkkel på pulsåra (venstre arm) og fødselsdatoen på foten..

50. Høyre- eller venstrehendt: Høyre


VILLE DU:

51. Kysset kjæresten til din bestevenninne: Aldri

52. Sovet alene med åpenhimmel: Ikke alene, jeg er en pyse

53. Dumpet en venn framfor kjæresten: nei

54. Ha sprunget naken på en fotballbane bare for å komme på tven: Wtf, nei??..

55. Brukt en hel dag på shopping: Jaaa, eeeelskeeer deet!

56. Kysset en av samme kjønn: Haha, bare tulle-kyss isåfall

57. Tatt på puppene/brystet til en av samme kjønn: Haha, nei :p

58. Blottet deg for en du er glad i på web: Nei? Noe av det dummeste du kan finne på

59. Ha oppkaldt barnet ditt etter deg: Nei, liker ikke den tradisjonen

60. Sprunget 1mil bare for å se noen du er glad i: Kommer helt ann på situasjonen, men hvis jeg ikke hadde sett personen på flere mnd, og det var alternativet- Helt sikkert
 

AKKURAT NÅ:

61. Spiser: på leppa mi :p

62. Drikker: Ingenting

63. Nå skal jeg: Rydde i litt klær, pakke ferdig til berlin og så se en film.

64. Venter på: At det skal bli mandag så jeg får dratt til Berlin ;)

65. Hører på: Coconut Tree - Mohombi ft. Nichole Sherzinger


FRAMTIDEN DIN:
66. Lyst på barn: JA

67. Lyst til å gifte deg: JAA


HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN?
69. Lepper eller øyne: Øyne

70. Kyss eller klem: Kyss

71. Høyere eller lavere: Høyere eller like høy. Har egentlig ikke så mye å si, jeg går for personligheten

72. Eldre eller yngre: Like gammel eller eldre

73. Romantisk eller spontan: Romantisk

74. Fin mage eller fine armer: Fin mage ♥

75. Tattovering eller piercing: Kanskje tattovering, en liten en, men ellers ingen.

76. Voldsom eller forsiktig: Tja, en mellomting

77. Forhold eller bare lek: Forhold

78. Bråkmaker eller tilbakeholden: Tja, mer tilbakeholden enn bråkmaker, men ikke helt pyse heller.
 

HAR DU NOENSINNE:
79. Kysset en fremmed: Har faktisk ikke kysset så mange, så nei..

80. Drukket sterk alkohol: Sterk og sterk. Jeg har drukket cider, men kan ikke si den var så sterk akkurat :p

81. Mista brillene/linsene: Nei, bruker ingen av delene

82. Sex på første date: Nei

83. Knust noens hjerte: Ja :(

84. Fått ditt eget hjerte knust: Ja :(

85. Blitt arrestert: Haha, nei

86. Takket nei til en invitasjon til date: Ja  

87. Grått når noen har dødd: Ja :/

88. Likt en venn som er gutt: hmm.. ja

TROR DU PÅ: 
89. Deg selv: Ja, det er viktig

90. Mirakler: Ja

91. Engler: Ja

92. Himmelen: Ja

93. Nissen: Haha, wtf...

94. Kyssing på første date: Ja, er vel ikke noe galt i det?.. 

95. Kjærlighet ved førtse blikk: HELT klart


SVAR HELT ÆRLIG:
96. Er det en person du har lyst til å være sammen med akkurat nå: Oh yes

97. Hatt mer enn en kjæreste av gangen: Haha, nei!

98. Tror du det er mulig og være trofast for alltid: Helt klart. Hvis man bare er villig til å ta støyten og stå sammen med din kjære gjennom alt.

99. Hva er den ene tingen du ikke kan leve uten: Penger eller vennene mine ♥

That's it. kos dere resten av kvelden og ha en fin dag på skolen imorgen, imens jeg sitter på buss i flere timer. Dette blir sannsynligvis det siste innlegget på en uke siden internett er så sinnsykt dyrt i Berlin :p men når jeg kommer hjem skal dere få se litt bilder og høre oppdateringene fra turen. Tar med meg reisedagbok som skrives hver dag, så skal ikke utelukke noe ;)

- Ida Emilie

#210911

Hei igjen folkens. Det ble visst ikke så mye blogging før ikveld idag da.. Jaja. Har nettop installert Sims 3 etter at jeg endelig forstod at jeg må ha et spill som også funker til Mac..(haha) Blondie, hva? Haha, har kost meg masse med det de 2 siste timene. Jeg har virkelig ikke spilt sims på 4 år, så det var deilig å prøve det igjen. Ellers har jeg jo hatt matteprøve idag. Jeg kan vel si det gikk ganske greit. Fikk vite om noen feil etterpå, men så lenge jeg beholder 4'eren min så er jeg storfornøyd :D
Forresten, jeg tror jeg har glemt å nevne dette tidligere, men hele neste uke kommer det til å bli dårlig blogging, eller i værste fall mobilblogging.. Jeg drar nemlig til tyskland sammen med klassen og blir borte til fredag. Det blir spennende å få se på minnesmerket for berlinemuren, besøke stazifengselet og å få gå rundt i konsetrasjobsleirene rävensbrück og birkenau. Hørte av de som var der i fjor at det er ganske sterke inntrykk du får der.. Jaja, jeg gleder meg i allefall.
Men før vi drar dit må jeg komme meg gjennom 1500 meter i morgen og spanskprøve på fredag, så kan jeg slappe av i helgen med gode venner.
Har du spilt sims 3 før? Vil du til Tyskland? Hva skal du i helgen?

-Ida Emilie

Ps: skulle forresten hilse til Kristin. Veldig hyggelige kommentarer :) tusen takk!

Too busy?

Hey people. Sorry for dårlig blogging for tiden, men som dere vet så er skolen i hardkjør og jeg er strengt talt opptatt hele tiden. Opp tidlig og sent i seng herper ikke bare humøret men også konsentrasjonen min, noe som gjør at en liten ting kan ta eeeeenormt med tid for meg. Enten det er lekser, prosjekter, repetisjon til prøver eller andre ting som opptar tiden min fra å blogge. Da er det deilig nå å få presset inn litt tid innimellom matteprøve-puggings og handling, til å blogge fort. Jeg er så utrolig tom for idéer også, så da er det ikke veldig rart at jeg ikke husker på å gjøre plass til bloggen i hverdagen. Er jeg for opptatt?


åh, forresten.. jeg skaffet meg instagram for noen dager siden, så følg meg på instagram: aidaemilie. 
Håper det ikke blir lenge til jeg blogger igjen.. forhåpentligvis blir det et lite innlegg i kveld. Men sånn for sikkerhetsskyld; hva vil dere at jeg skal blogge om? noen tips til en idéløs blogger?

- Ida Emilie

Månedens I want

hei folkens. har hatt en "bitteliten"  trang på handel av ting for tiden, siden mamma får lønning på tirsdag. og derfor har jeg vært innom så mange nettbutikker, blogger og bildesider som mulig og sett på klær og ting jeg ønsker meg denne måneden. det er utrolig mye fint i butikkene nå, og det irriterer meg at jeg ikke kan kjøpe noe av det foreløpig. jeg får heller ikke månedslønna mi før tirsdag, så jeg har pent måttet vente..


// Bikbok


// ulike steder


// Gina Tricot

// Mulberry

flere som ønsker seg noe av dette?

 

Andrew Evans

hei folkens. nå kom jeg nettop hjem fra byen etter en koselig kveld sammen med hanne, martine, hannah, celine, elias, pernille og de andre fra fila. Kjempekoselig å se alle sammen igjen, fordi det er så lenge siden jeg så dem sist. Men jeg har fått en litt ny inspirator til bildene jeg tar. Altså, som sikkert noen visste, så er jeg veldig glad i å ta bilder, det er en av hobbyene mine, og jeg er spesielt glad i natur og portrett bilder. En av mine største forbilder innen foto er Andrew Evans. Han er virkelig god altså.


Ja, det kaller jeg flink. Håper at jeg en dag blir like flink som han. virkelig en inspirasjonskilde, eller hva?
Hva synes du om bildene hans? hva har du gjort i kveld? 
Slenger inn sangen jeg hører på akkurat nå også:
 

-Ida Emilie

Max Factor-produkter

Hei folkens.
Da jeg logget inn på blogg.no idag, var det visst et lite "innlegg" som interesserte meg litt. Nemlig at Max Factor deler ut forskjellige produkter til 200 blogg.no-bloggere over hele landet, verdt 500,- Der er det endel penger å spare altså, og jeg som er glad i alle max factor produktene jeg har brukt, tenkte at dette var en bra mulighet for å skaffe meg flere av dem ;) derfor meldte jeg meg på! hehe.. har du meldt deg på?

Denne aktiviteten hvor 200 bloggere får Max Factor produkter til kr 500,- er en av flere aktiviteter på justpinkitup.blogg.no - der kan du blant annet sikre deg og dine venner en drømmekveld med Jan-Thomas og X-teamet, hjemme i din egen stue! Klikk på bildet nedenfor for mer info!

Klikk her for mer info!

A

yo, yo, yo! idag har jeg ikke hatt tid til å blogge at all, ikke pga. aksjonen, men pga. hagearbeid. Tenk dere, jeg har gjort hagearbeid. LOL! men.. jeg har altså ikke fått inn så veldig mye penger iår, noe som ikke gjør meg noe i det hele tatt. Jeg var utslitt i morges. Altså, alle de andre årene har jeg virkelig stått på som et svin for å samle inn så mye penger som mulig, men iår så gadd jeg ikke, og rakk ikke. Vet det er litt slemt, men hva hadde dere gjort i min situasjon?!

Men idag starter utfordringen min da..

-Albert. Hunden min. jeg elsker virkelig den hunden. han er min beste venn og turbuddie. fins ikke noen jeg heller ville ligget syk på sofaen sammen med, nettop fordi albert er den han er! love you.

-Antibiotika. Jeg gikk på dette et halvt år da jeg hadde fått innfeksjon i et gammelt sår. Vonde tider, men også minner om at jeg en gang i tiden var nokså glad i å kjøre fort på sykkel.

-Agape. Der finner jeg de fineste kjolene i verden, til en fornuftig prid og med god kvalitet. Brudekjoler, ballkjoler eller andre festkjoler er på min handleliste under AGAPE.

-Apertium. Oversettelsesnettsiden som hjelper meg gjennom det meste. Nynorsk, spansk, engelsk, tysk osv.

-Acne. en av mine favorittbutikker. eeeelsker det som er å få kjøpt der, spesielt nå i høst.
Hva betyr bokstaven A for deg? 


Snakkes i morgen, folkens.
-ida emilie 

Utfordring

Hei igjen folkens. jeg sa blogget egentlig for siste gang i kveld isted, men så var jeg innom en ekstremt kul blogg, www.wearingdaddysshirt.blogg.no, som gav meg en idé: utfordring. Det denne utfordringen går ut på er at jeg skal ta hver bokstav i alfabetet og skrive hva den betyr for meg... kan være flere ting på en gang også kan det hende at flere bokstaver kommer samme dag, så stay tuned!

-Ida Emilie

I've got a little celebrity-crush...

hey people. igjen er det en stund siden jeg blogget sist, men det er noe jeg har sagt ifra om tidligere, så jeg skal spare dere for alle detaljene mine. Idag har jeg først og fremst vært på skolen. Utrolig nok gikk spansk'en veldig bra idag, noe jeg er veldig glad for. Pleier ikke å være spesielt flink når det kommer til dette med oversetting av tekster, men som sagt; idag gikk det veldig greit. Ellers har jeg vært på friday's med mine to herlige venninner. Vi har både ledd, snakket om alvorlige ting, spist og for ikke å snakke om flydd på do 3 ganger i timen pga. gratis påfyll på drikke. haha :p Forhåpentligvis blir det flere av disse dagene frem mot jul. Alltid koselig å være med Hannah og Jenny.
Etter det latterlige besøket på friday's, dro vi rett til filadelfia for registrering til juleforestillingene. Blir deilig å være med der igjen. Fikk desverre ikke vært med ifjor, men iår er det full pakke og fult kjør som alle andre år ;)


but i've got a little celebrity-crush... og nei, det er ikke Justin Bieber. Denne gangen er det Leonardo Dicaprio. Gud, han er så kjekk. Vi har startet med den berømte Romeo & Juliet i engelsk, og så klart har vi startet å se filmen med samme navn. Og du kan tro det ikke var bare jeg som synes Leonardo var driiiiiiitkjekk som Romeo. Oh my god! Så... nå har jeg altså fått lagret et par bilder av kjekkasen på iphonen min. 

fyyyy, jeg er døøøød!

Men fremmover skal jeg virkelig prøve å få tid til å blogge hver dag.. Imorgen er det fri hele dagen pga. aksjonsdag, så kanskje jeg blogger underveis. vi får se! Kos dere videre i kveld.
Skal jeg begynne å blogge oftere? Har du et celebrity-crush? Hva synes du om Leonardo Dicaprio? 

-Ida Emilie 

 

Music in my soul

Hei folkens. Nå sitter jeg på rommet mitt med headsettet på, og bare stenger ute all bråk ellers. Elsker tiden jeg har der jeg kan sette meg rolig ned og bare lytte til favorittmusikken min, og jeg slipper å tenke på alle andre. Det er noe alle burde ha, litt kvalitetstid for seg selv. ah, nyter det. Derfor skal jeg gi dere min spilleliste for kvelden:


Avril Lavigne - I wish you were here

 


Cody Simpson - On My Mind


Justin Bieber - Down To Earth (Live in Madison Square Garden)


Pia Toscano - This Time


Demi Lovato - Skyscraper

Noen av de sangene jeg har dilla på i det siste. hvilke er dine favorittsanger?

-Ida Emilie 

Tar meg selv hardt i nakken...

... og rister ekstra godt! Nå har jeg ikke vært noe flink til å blogge, i det hele tatt! Så derfor tar jeg meg i nakken for andre gang denne bloggperioden. Uansett, i natt har jeg sovet hos Josefine sammen med Malin. Kjempe koselig til i dag tidlig, vi har bare surret, sølt og holdt på til vi endelig fikk spist. Huff, sånn er det når man har venner som dem ;p hahahaha. Men etterpå når jeg har kommet meg hjem, skal jeg ut for å handle ny hårfarge, vintersko, sminke og en jakke! WE LOVE SHOPPING <3 Hva skal dere gjøre idag ?

Foto: Spindelvev


Hva synes dere?

BB'S FALL COLLECTION

Hei folkens. Jeg har tatt meg tid til å titte innom bikbok's høst kolleksjon, og jeg elsker den.Jeg for min del er en skikkelig Bikbok-jente. Bare synd at så mange går med det samme, men pytt pytt. Sånn er det når de er flinke til dette med mote ;) Hva synes dere om kolleksjonen?

-Ida Emilie

De endelige svarene på Spørsmålsrunden.

Hei folkens.. Nå har jeg virkelig sittet med et redigeringsprogram i 4 timer å prøvd å redigere spørsmålsrunde-filmen, men jeg ser ut til å ikke komme noen vei, så da får dere bare et enkelt innlegg med svarene etter tur, håper det er greit. Det er jo tross alt svarene som er viktigst, sant?

Kan du lage video? Jeg skal se hva jeg får til. Har som sagt veldig problemer med å lære meg videoredigering, så det kan ta tid før jeg kommer med noe, men hvis jeg får hjelp skal jeg så fort som mulig komme med en video ;)

Er du forelska? (i såfall i hvem) Ja, jeg er forelska.. Men i hvem holder jeg for meg selv, for jeg vil ikke legge det ut på bloggen. Sorry!

Kan du fortelle om slekta di? Kusiner, fettere, søstre osv.? Det er faktisk ikke så mye å fortelle om de. De er vel som de fleste andre :p

Går du på skole i Oslo? Ja, det gjør jeg.

Går du i Filadelfia i Oslo? Ja, har ikke tenkt meg et annet sted enn der ;)

Liker du potet? Ja, jeg er spesielt glad i ovnsbakt potet.. mmm!

Liker du mais? Nei, ugh.. Jeg avskyr det!

Favorittsang?
 

Favorittfilm? Jeg er litt usikker.. men siden jeg er veldig glad i kjærlighetshistorier så er det kanskje Dear John eller Letters To Juliet


Hva har du på deg når du svarer på dette? En hvit topp og en joggebukse. Er på vei ut for å trene.

Hva var det siste du spiste? haha, en banan. Elsker det, spiser det nesten hele tiden!

Ser du på Glee? Isåfall hva synes du om serien? Nei, jeg ser ikke på Glee, men jeg har hørt at det skal være ganske bra, så kanskje jeg tar en titt en gang. Jeg ser ikke så mye på TV, så det er ikke alltid jeg får med meg alt :p

Hvordan PC har du? Jeg er storfornøyd med min hvite Macbook ;)


Hvordan går det med deg etter hesteulykken? Det går vel ganske bra.. Sliter litt med smerter i tommelen jeg brakk, og hevelsene på foten er der fortsatt, men jeg har det veldig mye bedre tross litt arr her og der. Takk for at du spør!

Hvem er din bestevenn? Jeg har ikke 1 bestemt bestevenn, jeg har flere gode venner. Men de som står meg nærmest er Josefine, Malin, Ulrikke, Martine Wang, Hannah Løken og Rebekka Berntsen.

Hvilken skole går du på? KG (Kristelig Gymnasium) i byen.

Hvordan er miljøet på KG? Har ikke sett på KG-miljøet som noe annet enn positivt ;)

Kjekkeste gutten på trinnet? INGEN. I hvertfall ikke på en sånn kjærestetype-måte, alle guttene er kjekke på hver sin måte for meg da ;)

Hvordan er det å gå i Filadelfia? Det er som å komme hjem til et trygt godt hjem, hver fredag. Jeg gleder meg til det!

Hva gjør dere med Filadelfia? Vi har møter, dvs. turer, leirer +++ Vi har det rett og slett fint sammen!

Hvordan er det å være kristen, og hvorfor ville du bli det? Å være kristen er ikke så stor forskjell fra å ikke være det, som mange tror. Altså, jeg er aldri i kirka på søndager selvom jeg er det.. Når jeg er i fila, så ser jeg ikke på det som et stort kristent område.. Jeg ser på det som et sted å være meg selv, med de menneskene jeg liker å være med. Man bare passer litt på språkbruken sin ellers, og kanskje leser i biblen eller noe... Ikke noe svære greier. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor folk synes det er så annerledes å være kristen.. Du er jo et helt vanlig menneske liksom, med en tro :p Jeg har alltid vært kristen, fordi jeg vokste opp i et kristent hjem, så det har altid vært naturlig for meg å være det, men jeg har jo tatt valget som eldre også..

Beste læreren på skolen? Ehe... jeg er egentlig ikke sånn stor fan av lærerne på skolen, men jeg synes kanskje KOH-læreren Inger Marie eller gymmlæreren vår Thomas. De har sånn humor :p

Om du fikk velge en klasse å gå i (B,C,D), hvilken ville du valgt? Det ville nok vært B eller C. Der har jeg så sykt mange gode venner som Hannah, Ingrid, Charlotte, Celine osv. Men siden jeg alltid har gått i C på barneskolen, så er det vel helst den klassen jeg ville startet i nå da.

Hva synes du om klassen din? Det er en veldig merkelig klasse faktisk, men de er så herlige "alle" sammen. Jeg er veldig glad for at jeg går i den klassen jeg går i da ;)

Er KG veldig kristent med bibel, bønn osv.? Altså, KG er en kristen skole, og det er andakt hver morgen. Men du blir absolutt ikke bedømt dersom du ikke er kristen der. Jeg tror kanskje det er flere ikke-kristne der enn det er kristne, men jeg merker ikke forskjell egentlig. Men du kan regne med å få en annmerkning av en av de eldre lærerne hvis du brøler "faen" ut i klasserommet, noe som kan skje til tider :p haha.

Er du keen på noen på skolen? Eh.. næh. I allefall ingen på trinnet mitt. Men det er endel eldre gutter som er kjekke, men jeg kan ikke si jeg er keen på de helt enda. Hvis jeg skal være interessert burde vi liksom ha litt kjemi ;)

Når startet du å blogge? Utenom denne bloggen har jeg blogget siden sommeren 2008, men denne bloggen startet jeg med rett rundt jul tror jeg ;)

Hvem er din/dine bestevenner? Jeg har flere bestevenner: Hannah L, Martine W, Rebekka, Ulrikke, Josefine og Malin

Hvem liker du? En hemmelighet :)

Hvor høy er du? Jeg tror jeg er 173 cm. Har ikke målt meg på en stund, så jeg er veldig usikker.

Har du noe jobb? Hvor/hvilken? For øyeblikket har jeg ikke jobb, men jeg skal prøve meg som spansklærer for mormor - lol, også søker jeg jobb på BikBok eller Baby Shop på lillestrøm ;)

Snitt på skolen? øhm.. jeg tror det er 4,5. Husker ikke helt, men jeg var ganske så fornøyd med snittet til sommeren.

Hvilken mobil har du? Vanlig iPhone 4, svart.
 
Er brun din ekte hårfarge? Nei, jeg er naturlig blond.

Hva er favorittsangen din? for øyeblikket er det Cody Simpson - On My Mind som det er video av over.

Hvem er favorittartisten din og hvorfor? Justin Bieber eller Rihanna. Fordi begge to er utrolig talentfulle og har utrolige personligheter ;) 

Har du dyr? Jepp, jeg har en Irsk Setter som heter Albert :D

Sorry for at bilde ikke er rotert. Dere får bare vende hodet litt på siden ;)

Hvilke tvprogram ser du på? Desperate Housewifes, Gossip Girl, One Three Hill, Grey's Anathomy og av og til Vampire Diaries.

5 ting du elsker å gjøre? Bruke penger, se nye filmer, være med venner, reise rundt i verden og gå turer i fjellet.

En film du ikke anbefaler? The Grudge kanskje.. Den er sykt ille. Eller så er det "Hjelp vi er russ!".. sugne norske videoer.

Liker du skrekkfilmer? Ja, til en viss grad.

Luksus eller budsjett? Luksus når det gjelder klær, sko og sminke osv, men smykker kan gjerne være budsjett. Man kan finne mye fine ringer, smykker og øredobber på glitter, H&M, Gina, Bikbok :)Er du mye på fjellet?
Nei, desverre ikke. Selvom vi har hytte på fjellet er jeg der sjedent -_- veldig trist!

Hvor gammel er du? Jeg er 15 år.

Hvorfor startet du å blogge? Mye fordi noen av vennene mine ville at jeg skulle starte igjen, men også for å ha et sted å skrive ned tanker. Akkurat som en liten nett-dagbok.

Favorittrett? Hmm.. Taco, hjemmelaget pizza, sushi eller Chicken Tandori ;) mmmm..

Det var svarene for denne gang. Hvis det er noe du lurer på før neste gang, så er det bare å spørre. Ellers snakkes vi senere i kveld. Nå må jeg sette i gang med leksene mine. snakkes!

-Ida Emilie

Gifts!

Nå har jeg nettop kommet hjem fra metro senteret etter en overraskende kjapp handletur. Konfirmasjonsgavene er herved kjøpt inn. Brukte 1200 på det, så nå må jeg jobbe meg til mere penger tenker jeg.. Er både sliten og sulten, så nå kan familiekvelden bare senke seg rolig.. Blir hentet av Ulli litt over to for så å dra opp til holmenkollen for å feire Ingvild imorgen, så det gleder jeg meg til! Det blir veldig bra.

For dere som lurer på hvilket bilderedigeringsprogram jeg bruker, så er det picnik.com - Anbefales ;)

Jeg klarte å ikke kjøpe noe til meg selv idag da, og det kan jeg trygt si at jeg er stolt over meg selv for. Er så utrolig flink til å bruke penger for tiden. Svei av 1000,- på bare helgen i forrige uke, kanskje 400 denne uka og betaler treningsavgiften på Elixia som er på drøye 700,- så det er ganske sykt hvor mye penger jeg bruker eller hva? Må begynne å skjerpe meg. Men som sagt jeg gjorde ikke det idag, så det var jo bra at jeg fant alle gavene på samme sted, Bjørklund. Da slapp jeg å gå forbi alle klesbutikkene med de utrolig kule nyhetene i :p Det er så mye stilig i butikkene for tiden. hehe, det hadde kjapt gått noen penger på det også, altså.

Men nå skal jeg spise pizza og bare kose meg med familien min. Imorgen kommer bildeinnlegg og på søndag skal jeg svare på spørsmålsrunden min, så er det noe du lurer på, så er det siste sjangse nå ;) Kos dere i kveld, også snakkes vi i morgen. Hva skal du gjøre i kveld?

- Ida Emilie

Bloggfan!

Hei folkens.
Det er en stund siden forrige innlegg, rett og slett fordi jeg er idéløs og litt sliten. Jeg er nemlig ikke helt frisk etter min lille periode som syk. Jeg både hoster og harker som en tulling haha. Men, noe som var utrolig gøy er at i løped av torsdagen, altså igår, traff jeg på 3 kjente topplistbliggere: bennysriddle.blogg.no, andreabadendyck.blogg.no og heidialexandraolsen.blogg.no! Kjempemorro, men beskjeden som jeg er, så går jeg ikke bort å tar bilde med dem :p LOL!

Ellers har jeg rukket og dusje, og nå skal jeg ut å kjøpe gaver til 6 konfirmanter som skal leveres i morgen, så da svir det nok litt i lomeboken. Kanskje jeg får kjøpt meg noe også, vi får se! Imorgen klokken 15 skal jeg over på festmiddag hos Ingvild sammen med Ulrikke, så det blir kjempekoselig. Dere skal få et helt bildeinnlegg om det i morgen, ellers skal jeg bare slappe av med familien og se Never Say Never. Hva er dine planer for kvelden?


-Ida Emilie

et spørsmål...

Eeey!
Nå som jeg er ferdig med alle lekser, spist og dusjet, har jeg tid til å blogge litt før jeg tar en tidlig kveld. Altså, jeg synes det er utrolig morro å lese bloggene til andre, for å se litt hva folk liker å gjøre, hva de driver med på fritiden eller dvs. andre ting. Selv leser jeg blogger som andreabadensyk.blogg.no, tcmn.blogg.no og l0ve.blogg.no, men hva er din blogg? Alltid spennende med nye blogger, ikkesant?! Bare skriv bloggadressen din i kommentarfeltet, så skal jeg ta en kikk ;) Legger igjen en liten hilsen også!

-Ida Emilie 

RINGER

Hei folkens.
Som mange av dere allerede vet er jeg en stooor fan av ringer. Jeg elsker det enten de er store eller små. Men det jeg lurer på er hva dere synes.

HOT OR NOT?
Forresten husk spørsmålsrunden min. 

SPØRSMÅLSRUNDE

Ligger fortsatt utslitt og syk hjemme. Hosten er verre enn før, men heldigvis har feberen gått ned til 39. (hadde 40 igår kveld) Jeg har tenkt å se på ungkaren før jeg prøver å få meg litt søvn og kanskje spise noe så snart som mulig. Har ikke spist på 2 dager, så det begynner å bli på tide nå :/ men jeg har tenkt på en spørsmålsrunde nå, så spør meg om hva som helst.

noe du lurer på eller vil vite om meg?


Hei! Jeg heter Ida Nyjordet, og er en jente på 15 år fra Oslo. Jeg blogger mest om hverdagen min, men andre ting kan også dukke opp som meninger og tanker osv. Før denne bloggen har jeg hatt flere, så jeg har litt erfaring med blogging. På fritiden er jeg med venner, driver med hester, synger, skal muligens begynne med kurs som ridelærer og leker meg med kameraet mitt, Nikon D3100!

arkiv


Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


Bildeinnlegg
Blog challenge
Blogg
Helg
Hverdag
Justin Bieber
Kropp & Helse
Mote
Musikk
Outfit
spørsmål & svar
Tips
Video
We're celebrating!!!!

lenker


blogg.no
Fashion inspirator
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits