"Høyr kor englar syng"

Hey folks. Tenkte bare å informere om en liten ting før jeg stikker hodet inn i google-transen og får gjort ferdig et litt forsinket engelskprosjekt igjen. Nå førstkommende tirsdag, altså 15. november 2011, kommer juleplaten til Martin og Henrik Enger Holm ut!!!! "Høyr kor englar syng" slippes på operaen i Oslo kl. 17:00! Tenkte meg en tur dit fordi Martin går i klassen min! Gratulerer bigboy :D:D


Gå å kjøøøøøp (vet ikke om den kommer i iTunes enda)

-Ida emilie 

HELG <3

hei folkens. akkurat nå sitter jeg i kjellerstua hos Martine-mor og venter på at vi skal få igang "Letters to Juliet". Det er så deilig med et lite avbrekk nå i helgen, så nå koser vi oss med godteri til 350 ,- :P hahaha, jeg tror kanskje butikkdamen lurte på hva vi holdt på med :p tsss... hva skal dere gjøre i kveld da? ha en fin fredagskveld folkens!

Kos & klem fra en helgklar Ida :-) 

Brun og blid

Hei folkens. Igår var jeg i en utrolig koselig bursdag hos Charlotte og Martine. Deilig å koble av litt skolearbeid med en real jentefest. Har planlagt å være med jentene på lørdag - skrekkfilm-maratooooooon ;) Det blir så bra, og jeg skal ha med kamera, så det blir full bildefest den kvelden. Ellers har jeg vært med Martine i hele dag, og kost meg med litt jenteprat som vi jenter må ha i blant. Hva har dere gjort idag?


Jeg har forresten bestemt meg for at jeg skal begynne å ta sol helt fast frem til ballet så jeg får litt farge på kroppen. Jeg føler meg såååå bleik nå, og nå som det ikke er noe sol på himmelen til å gjøre meg brunere, ser jeg Brun og Blid som mitt eneste alternativ. Ta en titt på fargen min fra i sommer:

4 uka i sommerferien :-)

Dette er etter 6 uka i sola ;)
Savner den fargen, derfor kommer du nok til å treffe meg på Brun og Blid på bislett fremover!

-Ida Emilie

Family

hællæ :D
Nå er det så sykt deilig å tenke at det er helg og tid for å slappe helt av. Har hatt en utrolig hektisk uke med enten en prøve, innlevering eller fremføring hver dag, så det var jaggu' meg på tide med litt fri før det er på'n igjen mandag morgen. 

Akkurat i nuet sitter jeg med en halvfull slush, et par nye pumps og en kjole i fanget. Det skal brukes allerede imorgen kveld når jeg skal i bursdag til Charlotte og Martine. Det blir brææææ! Sykt deilig å ha vært på shopping igjen, det begynner å bli en god stund siden. ♥ Synes da jeg er litt flink som har klart å holde meg?! :D Jeg skal ta meg en god dusj før jeg spiser sushi med familien.. naaaaam! også skal vi se "King Kong" og spise bursdagsbrownies - Vilde blir nemlig tenåring idag :D tjohoooo! hva skal dere i kveld?


♥ Ida Emilie
 

En sånn ønskeliste....-sak!

hei hei. Klarer å sette meg ned for 2 gang denne kvelden å blogge - ikke værst. Det kan bare bety en ting... de andre ser på hjemmelaget skrekkfilm, og jeg synes det er kjedelig å sitte å glo i lufta. Sååååå... why not? Julen er jo ganske nære nå, og jeg som har kommet i julestemning for leeeeenge siden ved å høre på julemusikk og lastet ned julealbum, er klar for å skrive ønskeliste til jul:

 Viva La Juicy - kosedress. Jeg trenger en sånn kosedress, og de ser jo bare himmelske ut!
 Ny kameralinse. Kameraet mitt blir rett og slett ikke bra uten en ordentlig kameralinse, så det er høyt på ønskelisten iår.
 Mulberry bag. Herregud - jeg har siklet etter de bagene i 2 år!
 Penger, som jeg kan bruke på HVA JEG VIL!
 Parfyme (spesielt Viva La Juicy og en ny flaske av Beyoncé Heat Rush


Noe av dette du ønsker deg til jul? er du i julestemning? har du startet å ønske deg ting til jul?
♥ Ida Emilie

fin lørdagskveld

hei folkens. nå har jeg sett ferdig en film som ikke ga noen mening, spist taco, gått litt langt med facerapen til Maria, og drukket en halvannen liter brus. Så, er med andre ord ganske så sliten og... METT! haha, x-men - hva faen?

i dette øyeblikk, sitter josefine, amanda, maria og jeg på hver vår pc med musikk spillende og facebook og blogg. ganske koselig, selvom ingen av oss er spesielt sosiale da.. Men det har jeg uansett vært i hele dag, så det er deilig å sitte litt for seg selv med bloggen nå - selv på overnatting. Har vært i byen og på Friday's med Hannah idag også, så det er digg å slappe av nå. hva gjør dere?

fiiiiiiiine

(lånte bildene av Hannah)Imorgen er det opp for så å dra til byen å ta sol med Josefine og Martine, bli digg med litt brunfarge igjen tror jeg :) + at det er gratis på alle solsentere i hele Norge - YEY!

hatt en fin lørdag?
-Ida Emilie

Starten på noe godt!

hei folkens. Da var det endelig tid for helg etter nok en slitsom uke. Jeg har vært syk i to dager, noe som har slitt meg ut totalt. Har sittet to timer på legekontoret idag også, så jeg skal egentlig bare kose meg hele helgen. Kjøpe litt musikk, ha jentekveld med Josse og Mia, og ta sol med Martine på søndag :) det er noe jeg kaller starten på noe godt - nemlig helg!


Som sikkert mange Justin Bieber fans allerede vet, så har "Under The Mistletoe" kommet ut idag. Jeg har ventet siden August, og skal få overtalt foreldrene mine til å la meg kjøpe albumet snart. Mye bra julesanger der altså - anbefaler å kjøpe det :D last ned albumet HER! ;)

Ha en fin fredag alle sammen!
-Ida Emilie 

Inn i sminkepungen

hei folks. tenkte å blogge litt om hva jeg har i sminkepungen min nå. Det har nemlig kommet noen spørsmål om det. Forresten så lurer jeg på om jeg skal ha en spørsmålsrunde? hva synes dere om det? :D


Parfyme: Beyoncé "Heat Rush"  249,- på Cubus, men du kan også få kjøpt den andre steder

Pudder Foundation: Bare Minerals 479,- på Kicks

Mascara: Lash Architect 4D 195,- på H&M // Eyebrow Pencil: i fargen Dark brown - 200,- kjøpt på danskebåten

Blush: i fargen Honey Blush Clinique - husker ikke pris!

Consealer: Viva La Diva 34,- på Cubus

Foundationkost:  Mary Kay 193,- // kost til solpudder: 29,- på H&M

Leppestifter: 1: Makeup Store, Berlin i fargen poppy creme 16 euro // 2: LancÔme i fargen 155 orange toffee - husker ikke pris // 3: Viva La Diva i fargen 18 Fudge - 79,- på Cubus

Lepomade: Eos fra H&M (du får kjøpt dem overalt) 85,-

Alle produktene i min sminkepung er å anbefale. Selvom jeg er glad i å variere, er disse produktene noe av de som går igjen opptil flere ganger. F.eks. eos'en, du finner ikke bedre leppomade :)

Har du noe av dette i din sminkepung?
-Ida Emilie 

LØRDAAG

hei folkens. nå kom jeg nettop hjem fra en utrolig bra bursdagsfeiring hos Bendik. Jeg klarte å glemme kameraet mitt hjemme, så jeg må vente på Josefine sine bilder. Hun var den eneste med kamera der :) hehe! men jeg skal egentlig legge meg, måtte bare blogge, sjekke facebook og oppdatere noen spotify-lister først. Heh, jeg er ekspert på å trekke ut tiden - lol! 

Det kan hende jeg får problemer med å blogge fremover... fikk nemlig vite at jeg har et tonn med prøver fremover. Trist, men sant! (sanfunnsfag, naturfag, norsk, RLE, spansk, gym + en novelle) herlighet! men jeg har bestemt meg for å prioritere skolen veldig fremover. Jeg har tross alt eksamen til sommeren, noe som er lurt å være forberedt på - sant?
Jeg skal prøve å presse inn litt blogging innimellom, om det så bare blir et innlegg om hva jeg pugger til og hvor mye jeg hater det også videre, men kan ikke love noe :P hehehe! neida.... stay positive!!!


Photoboooooth<3

Hva har dere gjort ikveld? flere som har feriet bursdag?
-Ida Emilie 

dag 8 og 9

hei folkens... tar en to i en idag også. Glemte helt at jeg skulle blogge igår, så da kommer alt nå. Er så utrolig sliten, så jeg orker ikke å bruke lang tid:

DAG 8: noen ting som skremmer deg
- Edderkopper. Uansett type eller størrelse. De er like skremmende hver gang.
- Skrekkfilmer. Noen skrekkfilmer er så ille at jeg ikke får sove på flere dager.
- Katter. Spesielt svarte katter skremmer meg. haha, litt merkelig men sant.
- Mørket. Det kan være utrolig skummelt noen ganger, spesielt hvis man er alene.
- Jeg er redd for at folk skal dømme meg, uten at de kjenner meg. Det er det verste jeg vet.

DAG 9: et bilde av favorittkjendisen din:

Justin Bieber 

 -Ida Emilie

FML!!!!

herregud! nå har jeg sittet i 4 timer på google og søkt "Tyskland 1945-1955" for å forhåpentlig bli ferdig med det forbaskede prosjektet, men det kommer ikke opp en dritt. hva skjer med ikke noe treff? det burde stå MASSE på nettet om det. Herregud, jeg blir så frustrert, og dette skal leveres på mandag. Jeg er sååååå død nå. Utslitt etter å ha sittet med dette hele dagen. FML!


Fint å bruke lørdagen på, hva?

- Ida Emilie

Dag 3: Hva tenker du på akkurat nå?

Hei folkens. Endelig lørdag, og den dagen jeg håpet skulle bli noe mer enn en jobbedag, men så feil kan man altså ta. Jeg våknet sent idag (11:00) av at Never Say Never sto på på tv'n, og du kan tro jeg fikk sjokk når jeg fant ut hvem det var som så på - lillesøster Vilde! herregud, det er noe jeg trodde jeg aldri kom til å få se. Hun er den største anti-beliberen jeg kjenner :p haha! Ellers har jeg tatt meg en laaaang dusj. Kjempedeilig å vite at man har hele dagen på å gjøre sånne ting. Men nå skal jeg svare på 3 del av utfordringen min, før jeg setter meg ned å jobber med et prosjekt vi har som skal være ferdig til Mandag - FML, jeg må jobbe i helgen -_-

Hva tenker du på akkurat nå?

Faktisk, jeg tenker på om jeg skal svare på en mld, eller om jeg bare skal droppe det fullstendig -_- Weird, I know. Men denne meldingen er skikkelig irriterende å ha i innboksen uten at jeg får svart på den, fordi jeg ikkr vet hva jeg skal si... Hjeeeelp meg noen!?!?!?!

Vi snakkes sikkert i løped av dagen :p skal prøve å holde dere oppdatert. hehe. Ha en fin dag! 
- Ida Emilie

top 5 reise-liste:

1: New York
Byen som aldri sover. Det er de første stedet jeg vil reise til. Jeg er stor fan av shopping, caféturer og masse rush, så dette er definitivt en by for meg.

//weheartit.com

2: Paris
Åh, kjærlighetens by. Å dra dit med kjæresten hadde vært noe. Bare synd jeg ikke har en kjæreste å dra med, ikke penger til å bruke der og er ikke stor nok til å bo der alene :/ men det kommer!

//weheartit.com

3: Los Angeles
Storbyferie. Absolutt noe for meg. Jeg elsker eviglange dager i butikker eller å ligge på stranda i flere timer. Definitivt den byen som er et must å dra til som eldre.

//weheartit.com

4: London
England i det hele tatt er et fantastisk land. Jeg er glad i å se historiske ting, og det hadde vært kult å oppleve Madam Tussauds Voksfabrikk. En by jeg SKAL besøke i fremtiden.

//weheartit.com

5: Cannes
Frankriket. Fransk mat, franskmenn, språket fransk, strendene. Det meste med Cannes er noe jeg vil oppleve en gang i livet, enten med venninner, familie eller kjæreste. Wiiiihuu for turistlivet!

//weheartit.com

har du noen steder du har lyst til å dra til? noen av stedene du har vært på? hva er din top 5 reise-liste?
Snakkes ikke før på lørdag når jeg er hjemme fra Berlin. Gleder meg masse! Skal ta masse bilder og dokumentere masse, så dere får detaljer ;) kanskje jeg kjøper meg noe?! :p

-Ida Emilie

Drar til byen :)

Hei folkens. Tenkte å blogge litt nå, siden jeg ikke fikk tid igår kveld. Pliktoppfyllende jente har jeg blitt gitt :p

Akkurat nå sitter jeg på bussen på vei til byen for å møte Christina og for så å dra på Fridays på Aker brygge. Det blir deilig å se igjen henne, har ikke sett henne siden sommerferien fordi hun ikke bor i Oslo. Noe som er veldig trist! Men da grep jeg sjansen nå som hun er her med danselaget sitt :) skal se om det blir tid til noe bilder idag, i såfall kommer de etterhvert :)
Hva skal dere idag?

tonight is the night..

Hei folkens.

Jeg er så sliten nå.. jeg tror jeg dør når som helst, og det er grunnet ekstrem dansing i AM's fjortissbursdag.. åh, føttene mine er hovne som ballonger, og jeg klarer knapt å gå.. jaja, slutt på klaginga, for det blir ikke noe bedre i morgen. Har en haug med plikter som skal gjøres, og selvfølgelig er jeg en sånn person som HATER plikter og alt som har med husarbeid å gjøre. Jeg tvert i mot, er veldig flink til å vente en stund før jeg sitter med alt til slutten av dagen :p typisk meg-stil. Hehe, men ikke i morgen. Jeg skal stå opp nokså tidlig, rydde rommet og ta loftstua før jeg setter ræva på bussen og stikker en tur opp til Ulrikke igjen, for å filme til et prosjekt vi har i musikk! Så i morgen blir det ikke så mye blogging før på kvelden tror jeg.. spørs hva jeg har tid til, og hva jeg orker :p

Så... neste onsdag skal jeg ha alle jentene i klassen + 3 stk. fra B her på en liten jentekveld. Det gleder jeg meg til, og håper at vi får en fin bursdagsfeiring med film og kos forran tv'en.. midt i uka :p hehe...

Men.. vi snakkes i morgen en gang!
-Ida Emilie 

Spør meg!

Hei folkens..

Jeg sitter på skolen sammen med Josefine nå, og tenker hvor deilig det er at det er fredag, fri og ingen musikktime.. Rakk ikke å blogge videre igår, og det er jeg lei meg for.. Men jeg har planlagt en spørrerunde hvor du kan spør meg om hva som helst frem til lørdag, også skal jeg gi dere svarene lørdag kveld hvis jeg rekker det! Jeg håper så mange som mulig liker å stille spørsmål for er det noe jeg er veldig glad i så er det å svare på spørsmål fra dere! Forresten skal jeg i fjortissbursdag idag som jeg sa igår, og siden vi først skal ordne en arkitektur oppgave etter skolen, skal Josse bli med meg hjem etter det, også skal vi sannelig forandre oss ganske mye :P haha!
Skal du i bursdag? Hva skal du i helgen? Har du spørsmålsrunde på bloggen din?


Ha en fortsatt fin dag også snakkes vi senere idag...
-Ida Emilie

Martine er med dette voksen...

Heihei :-)

For andre gang har blogg.no klikka, og nå friker jeg snart..
Men nå har jeg nettop kommet hjem, og sitter i sengen min og masserer bena mine som er kjempehovne etter å ha gått på høye heler i hele dag. Jeg har nemlig vært i konfirmasjon til en av vennindene mine, Martine. Jeg har hørt mange bra taler, møtt mange kjente fjes, blitt kjent med nye, smakt på masse god mat, sett mange fine gaver og ikke minst tatt maaaaasse bilder :-) Men konfirmanten, Martine, var den nydeligste av alle. Hun var nydelig i rosa footside kjole. Rett og slett. Hun holdt en utrolig fin tale, og hun var også modig nok til å takke alle lederne i kirken idag, alene.. Det krever mye mot å snakke foran en stappet sal, så jeg unner henne heder og ære :-) hehe.. Jeg har jo gjort det samme, men det var med 2 andre også :-p Pappa'en til Martine, som også er en god venn av pappa'en min hadde laget en veldig rørende film, og jeg tror ikke det var bare jeg som gråt under talen hans. Hahaha, følsomme hele gjengen! hehehe, men jeg skal slutte å bable og vise dere bildene:Jeg hadde en veldig bra dag, og koste meg masse sammen med alle som var og feiret Martine. Jeg er veldig glad for at jeg fikk ta del i det, og glede meg sammen med henne på hennes "jeg-er-voksen"-dag :-) Glad i deg, Martine!
Hadde du en bra dag? Har du vært i/hatt konfirmasjon denne måneden? Men jeg skal ha tentamen i morgen, så jeg må legge meg for å være opplagt nok til det. Ha en fin kveld.

Vi snakkes!
- Ida Emilie 

En dag, ikke som alle andre...

Heeeeei.

åh, når du våkner om morgenen og bare ser ved siden av deg, på verdens skjønneste venninde når hun sover, ja da vet du at dagen bare blir superbra! Jeg våkna rundt 07:00/ 07:30 av at vekkeklokka ringte, men hadde ikke hjerte til å vekke lille Hannah som fortsatt sov, så jeg utsatte den 1 time. Men tro hvem som forsov seg og ikke rakk bussen som skulle gå 10 på halv 9, joda.. det er meg.

Jaja, vi kom oss ut til Tusenfryd i rundt 11-tiden, og vi startet dagen med å skaffe sesongkort. Så kom vi jo inn i parken, og gjorde som de fleste andre; kjørte alle attraksjonene som falt i smak hos oss, før vi til sist tok speed monster en siste gang før vi dro hjemover. Vel hjemme fikk jeg dusjet, noe som var utrolig deilig, før vi grillet ute og avsluttet det hele med desserten, nemlig IIIIIS som er min favoritt :-)

Så nå sitter jeg faktisk på rommet mitt med et musikk-prosjekt om Justin Bieber, samtidig som jeg snakker med noen venner over facebook óg hører på musikk, siden jeg absolut ikke klarer å gjøre 1 ting på pc'n om gangen. Sitter jeg å holder på med noe på pc'n må jeg f.eks ha musikk til, blir i mye bedre arbeidshumør da :P hehe!
Men jeg tror jeg skal spare dere for flere detaljer om dagen min. Det kan bli litt vel kjedelig hvis alle detaljer skal "frem i lyset". Dere kan heller få noen bilder:


Iphone kan faktisk ta veldig fine bilder :-) bare se på alle bildene bortsett fra det nederste. hehe, fornøyd med ny telefon, det er jeg hvertfall! men jeg må legge meg nå hvis jeg ikke skal være utslitt i morgen. Sovnet ike før halv 3 i natt og skal i konfirmasjonen til Martine i morgen. Forresten, da får dere også Outfiten min :-)

Vi snakkes, sov godt!
- Ida Emilie 

Hannah er på overnattingsbesøk!

HEEEEEEEEEEELG!
Velfortjent og helt klart superdeilig akkurat nå :-) 

Nå er det egentlig sengetid, men siden jeg har overnattingsbesøk av Hannah idag, er vi oppe litt ekstra lenge.. Hehe, planlegger å dra til tusenfryd i morgen så håper det ikke blir altfor vanskelig å stå opp imorgen. Jaja, vi får en koselig dag uansett, med karuseller, berg-og-dalbaner, godteri og andre ting man finner i en fornøyelsespark. Ikke bare det, vi skal også til Liseberg sammen neste lørdag, altså 14/5 :-) Så det blir nok kjempebra

Så nå ligger vi på hver vår pc og twitrer og driver på facebook, og koser oss. Det blir en utrolig bra dag i morgen, og det har vært en utrolig fin dag idag.. Hvordan var deres dag? Skal dere på tusenfryd med en god venninde i helgen?

...og siden jeg ikke har noe bilde av meg og hannah akkurat nå, så kan jeg legge inn 2 bilder fra konfirmasjonen min som jeg sa at jeg skulle, men som jeg ikke fikk tid til tidligere i uka :-) og det er jo en uke siden, så det begynner å bli på tide:Men vi snakkes, sov godt!
- Ida Emilie 


Hei! Jeg heter Ida Nyjordet, og er en jente på 15 år fra Oslo. Jeg blogger mest om hverdagen min, men andre ting kan også dukke opp som meninger og tanker osv. Før denne bloggen har jeg hatt flere, så jeg har litt erfaring med blogging. På fritiden er jeg med venner, driver med hester, synger, skal muligens begynne med kurs som ridelærer og leker meg med kameraet mitt, Nikon D3100!

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


Bildeinnlegg
Blog challenge
Blogg
Helg
Hverdag
Justin Bieber
Kropp & Helse
Mote
Musikk
Outfit
spørsmål & svar
Tips
Video
We're celebrating!!!!

lenker


blogg.no
Fashion inspirator
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits