LIAM PAYNE

Etter litt mas fra en venninde kom jeg på at jeg må bli flinkere til å oppdatere bloggen, om det så ikke skjer hver dag.
 Men herregud! Forventer dere at jeg skal blogge hver jævla dag? jeg blogger mest for meg selv, og folk kan fritt komme innom for å lese om meninger og andre ting, men vær snille å ikke forvent at jeg setter blogging fremfor venner og skole, for det skjer ikke!

men som man sier.. jeg har en tilståelse! Mitt celebrity-crush på Justin Bieber har gått over. Selvom jeg fortsatt digger gutten og musikken, så er det ikke det samme som før. I motsetning til mange directioners så har jeg nå lagt mitt elsk på Liam Payne (ikke Harry Styles), medlem av den britiske boyband-gruppa One Direction OMFG, jeg er oppslukt!!!! Har allerede kjøpt det nye albumet og kan flere av sangene utenat :phgkskstøaejvtpy!!!!!
Hvem digger du best av gutta fra One Direction? Er jeg den eneste som elsker Liam? 

♥ Ida Emilie

Back...

hei folkens. da er jeg hjemme fra en utrolig bra CD-lansering! Martin og Henrik gjorde det utrolig bra idag, og jeg fikk kjøpt cd :D Selvfølgelig så klarer jeg å prestere å glemme igjen cd'n i operaen, men Martin var jo snill og gir meg en ny en! Ellers har dagen vært knallbra med bra folk og til og med skolen. hehe!

skal forresten prøve å blogge minst 1 eller to ganger om dagen! Må seriøst skjerpe meg nå...

Men jeg skal spare dere for alt plapperet mitt og detaljer om dagen, så her er noen bilder som jeg lovte:

♥ hva har dere gjort idag?
- Ida Emilie

Hvem skulle trodd

.. at jeg skulle sittet på bibloteket til kl. 5 i dag?! hahaha.

Oftest skynder jeg meg hjem for å rekke neste episode av One Tree Hill, men idag følte jeg på et vis at jeg ikke trengte det! Har sittet i en time å gjort matte, og ellers bare jobbet med gym-instruksjonen min til i morgen. Det blir bra! og nå er jeg ferdig med helvetesuka, så nå kan jeg lene meg tilbake og bare nyte helgen. Har ventet på helg siden mandag morgen og første time... herregud!

Skal sove over hos Martine imorgen, så jeg tar med meg kamera til både det og skrekkfilmmaratonet på lørdag kveld ;D Blir kjempedeilig med helg før jeg kaster meg ut i en ny uke med nye utfordringer. Har forresten fått ansvaret for økonomien til Ballforberedelsene - JEG, som ikke er god i økonomi i det hele tatt har fått den oppgaven! Jajaja, Josefine skulle også være med, så verdens undergang er det nok ikke!!!!

Har dere hatt en fin dag ? :D

-Ida Emilie

TIRSDAG

Hei folkens....... Syk - igjen, og det suger! Det høres kanskje merkelig ut, men jeg savner på en måte skolen etter en dag borte. Jeg føler liksom at man går glipp av alt, og går intetanende rundt den dagen man er tilbake på skolen igjen.. noen som har kjent den samme følelsen? Gud, det er nesten irriterende, siden det skjer noe på skolen hver dag etter som vi har verdens merkeligste norsklærer ;p hahaha! ellers har jeg ligget å sett på One Tree Hill-repriser og drukket meg enda mer kvalm på farris enn jeg allerede var fra før.. usj! 

Imorgen er jeg nødt til å gå på skolen grunnet en to timers - språkprøve i spansk. Fuck, jeg sliter ettersom jeg har vært for slapp til å lese noe som helst idag -_- også skal jeg jo til mormor før jeg drar hjem og øver til samfunnsfagprøve og skriver ferdig engelskpresentasjon og egentrening sammen med sofie til gymtimen på fredag. Ah, livet er hardt!

-Ida Emilie

Misserable life..

halloooo.. gidder ikke å hoste opp med en unnskyldning for å ikke ha blogget, for jeg gjør det for gøy og jeg blogger når jeg har tid ikke en hver-dag-må-blogge-greie. sorry! 

Jeg har hatt så utrolig mye på skolen fortiden, og jeg gruer meg allerede til neste uke som er stappfull av prøver, innleveringer og fremføringer. Fuck my misserable life. Har allerede hatt en fremføring i spansk og en naturfagsprøve, imorgen venter matteprøve og spansk glosetest! Noen som kjenner seg igjen? Ellers har jeg feiret bursdagen til en lillesøster med brukket arm idag, og bare chillet med film og glosepugg. fun life?!
Ganske artig at jeg aldri har noen bilder som står til innleggene mine :p det skal jeg prøve å bli flinkere på, også har jeg muligens en liten idé om at jeg skal starte med outfits hver dag - hva synes dere?
Snakkes.. engang ;) god natt!

♥ Ida Emilie

Svar på spørsmålsrunden

Hei folkens. Nå er jeg så utrolig sliten. Har vært oppegående i hele dag, pluss at jeg egentlig skulle rapelere ned fra galleriet i filadelfia, men det skjedde ikke. Jeg blir svimmel og kvalm bare av å se på at Ole gjorde det, så jeg droppet ut. Gash, jeg visste ikke at jeg hadde så alvorlig høydeskrekk :p haha, det var jo spennende å finne ut av det også!

Det var visst ikke så mange som lurte på noe denne gangen, så jeg svarer på spørsmålene som har kommet. Det er ikke så mange, men det er de foreløpig. Skal jeg kanskje sette igang med ukens spørsmål? :) 

- Hvem skal du gå på ballet med? Jeg har egentlig ikke lyst til å legge ut det på bloggen, men han heter Martin.
- Hvordan ser ballkjolen din ut? Jeg har ikke kjøpt noen ballkjole enda. Kikker fortsatt, men har endel å gjøre fremover, er blant annet med i ballkomitéen, noe som krever tid og arbeid. hehe.
- Hvilke blogger leser du? Jeg leser andreabadendyck.blogg.no hannahlovisa.blogg.no cezz.blogg.no
- Kan du vise oss rommet ditt? Ja, når det er ferdig oppusset. Et rom under oppussing er ikke veldig spennende. Det er bare masse rot, og maling i hele rommet :P lol.
- Hva er yndlingsfargen din? Jeg har egentlig ingen spesiell favorittfarge, men jeg er veldig glad i fargene: svart, hvit, beige, militærgrønn, lærbrun og syrinlilla :)
- Hvor mange søsken har du? Jeg har 2 søstre.
- Hvilken komedie liker du best av alle du har sett? Som sikkert endel vet, så elsker jeg komedier. Jeg har sett over 1000 komedier, og synes det er vanskelig å velge en favoritt, men jeg er forelsket i Family Guy, The Simpsons og Friends With Benefits. 
- Hvordan går det med gutter? Vel.. noen problemer er det jo altid med gutter, men jeg klarer meg fint jeg.
- Er det mye drama på skolen? Litt er det nok, men jeg selv er ikke innblandet i noe.. i hverfall ikke som jeg vil dele på bloggen.
- Hva ser du på på tv? Jeg ser på TvNorge for det meste og FEM og MAX for der går de programmene jeg liker å følge med på: CSI: Miami, CSI: NY, One Three Hill, Gossip Girl, Family Guy, The Simpsons osv...
- Favorittfilm? Jeg er veldig glad i komedier og romantikk - alt innen det egentlig!
- Favorittkjendis (ikke Justin Bieber)? hmmmm... Cody Simpson, Rihanna eller Taylor Swift :-)
- Favorittmat? jeg er sikkert helt totalt unormal når jeg sier at taco faktisk ikke er yndlingsretten min, men Sushi :) eeeeelsker det, sunt og godt!
- Favorittperson akkurat nå? wtf?! favorittperson, det har jeg ikke. Men vennene mine er allttid viktigst for meg!
- Favoritt tv-program? Må falle på Family Guy <3
- Stilikon? oj, hehe.. det er et sykt vanskelig spørsmål. Og jeg tror ikke det er en eksakt person som inspirerer meg så fult og helt. Jeg har litt inspirasjon fra blogger, blader og andre personer. Men jeg er veldig glad i stilen til Vanessa Hudgens eller Miley Cyrus :-)
- Forbilde? Jeg har ikke noen som et forbilde egentlig... jeg ser egentlig bare opp til sånne personer jeg liker og er venner mes, og det er mye forskjellige kvaliteter hos hver person!
- Beste band/sanger? Jeg elsker One Direction. Ellers er det Justin Bieber, Cody Simpson, Rihanna, Taylor Swift, Jessie J, Eminem, Bruno Mars, Usher and so on... :) har så utrolig mange favoritter!


Det var de spørsmålene for denne gang. Hvis det er noe du lurer på til neste gang, er det bare å spørre, så får du svar så fort som mulig. Vi snakkes!

- Ida Emilie

2 dager i 1

hei folkens. som dere som leste bloggen min igår vet, så var jeg syk, og orket ikke å blogge i det hele tatt. lå med feber, og vondt i halsen.. (innlegget igår var for å si ifra) så.. da må jeg ta igjen på utfordringen min, og bestemte meg for å ta de begge i samme innlegg ;) like greit.

Igår: Et bilde av deg uten sminke..
Det rare lyset er pga. Instagram ;)

Idag: Hva har du over sengen?
Over min seng, henger det forskjellige bilder, minner som jeg har sammen med venninner, kompiser og familie. Det er ikke så mange bilder akkurat nå, men det er fordi jeg startet for ca. en uke siden! Skal få tavle til å henge at på, men foreløpig intil jeg har pusset opp, får jeg bare bruke lærer-tyggis ;)

Ellers har jeg hatt en nokså chill dag. Sovna bokstavlig talt nesten i mattetimen idag, men ellers har jeg holdt meg nokså våken - det har i allefall Stian sørget for -_- Må bli forsiktig med hvem jeg sier at jeg er syyykt kilen til :p Jeg fikk også sett på ballkjoler idag, fordi jeg sluttet 2 timer før- chiiiiiiiill. Det var desverre ikke lov å ta bilde av den i butikken, så jeg har desverre ingen, intil ballet som er i februar ;) heh! hvordan har dagen deres vært? skal du ha ball? har du i såfal funnet kjole enda?

Ida Emilie

sykedag...

hei folkens. Akkurat nå sitter jeg på senga med pysjen på og hostesaft, doc og paracet i fanget. Formen er med andre ord ikke veldig på topp idag. Likevel har jeg endel ting jeg må ordne; dusje, rydde og vaske rommet, gå tur med hunden og etterhvert spise... Ikke mye tid til å være syk her i huset nei :-/ hvordan er dagen deres?


- Ida Emilie

Dag 5: En sang du hører mye på for tiden

hei folkens. var det visst mandag igjen, og slutt på den hektiske helgen min. Har ikke hatt nok tid til å blogge idag, det har vært så mye som har skjedd hele dagen - sorry! men for å opprettholde utfordringen min, skriver jeg bare et veldig kort innlegg i kveld, før jeg stuper i seng. Greit nok, klokka er snart elleve og jeg skal opp tidlig :p hehe, en sang jeg hører mye på fortiden... hmm, det må være Mistletoe av Justin Bieber eller For Us av Pinsekirken Ungdom Bergen. Jeg vet at mistletoe kom ut idag og at det er en julesang, men jeg er totalt hekta! hehe! (link på sangene) ;)

(Jeg vet at jeg bruker mye gamle bilder fortiden, skal bli flinkere til å ta nye hver dag.. må bare rote frem kameraet først - heh!)
Ellers ha en fin kveld alle sammen. Forhåpentligvis blir det litt mer bloggings imorgen. hehe, god natt!

- Ida Emilie

Selvtillit

I dagens samfunn, som man så fint kaller det, stilles det mange krav til oss unsdommer. Du skal blandt annet være selvsikker, ha et visst utseende, være motebevisst, målrettet og du må til en hver tid oppfylle andres forventninger til deg. Vi er alle forskjellige, men ingen er perfekte. Dermed føler vi ofte at vi mislyktes på ett eller flere steder i livet, og dette kan ofte føre til dårlig selvtillit.

Sevltillit er tilliten og synet til din egen personlighet, egne egenskaper og evner. God selvtillit er å ha tro på seg selv, og å ha et positivt bilde av seg selv som person. Ikke nødventigvis bli snobbete og altfor stolt, men likevel like den du er. Det er også følelsen av å være elsket og akseptert - ubetinget, og følelsen av å være betydningsfull og å duge til noe. Dårlig selvtillit kan derimot dukke opp dersom en eller fler av dusse eksemplene mangler.

Flere undersøkelser i Norge viser at ca 20% av befolkningen føler seg ensomme. De fleste er mennesker mellom femten og tjue år. Ensomhet og dårlig selvtillit er to veldig viktige temaer som ofte blir tatt opp. Dårlig selvtillit kan føre til ensomhet, og ensomhet kan føre til dårlig selvtillit. Dersom et menneske har dårlig selvtillit, går dette oftest ut over innsatsen på skolen - evt. jobb, familieliv, vennekrets og ellers de andre menneskene du omgås med i hverdagen din. Hvis du går på skolen og tror at du ikke duger til noe og at folk egentlig ikke bryr seg om det du gjør eller om deg som person, vil resultatene selvfølgelig bli verre enn hvis du føler deg sett og satt pris på.

Dårlig selvtillit kan være alvorligere enn folk tror. De som har så dårlig selvtillit at det går utover hverdagen, er desverre veldig flinke til å skjule det, noe som egentlig er ganske naturlig - vi vil jo ha en perfekt utside? Dette gjør det vanskeligere for venner og familie å oppdage det. Etterhvert blir dette en ond sirkel, som er vanskelig å komme ut av, og som blir verre og verre så lenge man ikke snakker om det eller forteller om følelsene sine til noen. Klarer man å prate om det, og kan dele følelsene sine med en god venn eller venninne som man stoler hundre prosent på, vil dette være med på å hjelpe mot den dårlige selvtilliten.


Spesielt i norske ungdomsmiljø, er ofte språket vår "negativt ladet", noe som betyr at vi sier negative ting til hverandre uten at vi tenker over at det faktisk kan såre personen vi sier det til. Man kaller for eksempel en person for en dust, tulling eller tosk uten å mene noe med det. Men hvis personen vi sier det til er usikker på seg selv fra før av eller har dårlig selvtillit, er dette med på å bryte ned selvtilliten. Etter en stund vil språkbruken være negativ for miljøet ditt. Dette betyr også at du kan være med på å skape en tryggere og bedre selvtillit hos dine venner og de menneskene du omgås. Hva med en positiv kommentar, en oppmuntring eller en god klem neste gang du treffer en du kjenner - det kan bety veldig mye!

Mennesker dømmer hverandre etter utseende, meninger, oppførsel og karakter. Det stilles ofte forventninger og krav, som vi prøver å oppfylle for at folk skal akseptere oss. Derfor er det egentlig andre som bestemmer hvordan vi skal være - og det er ikke rett. Samfunnet vi lever i har brukt klesbransjen, filmindustrien og annen reklame, som for eksempel kosmetikk, skjønnhetsproduker og hårprodukter, til å lage et uoppnåelig bilde av hvordan vi skal være og som alle strekker seg etter. Man finner eksempler i massevis hvis vi leser moteblader og sladder på nettet og tv. Ingen klarer å bli som det bildet, og etter gjentatte mislykkede forsøk på å bli sånn, kan dette også være med på å bryte ned selvtilliten vår.

Jeg får ofte dårlig samvittighet av å se på Miley Cyrus.. Den dama er pokker meg vakker!

Ungdom på min alder og eventuelt litt yngre eller eldre, er lett å påvirke og har ofte problemer med å "finne seg selv". Vi er ofte usikre på hvor vi hører til, religion, og vår egen verdi. Derfor er det viktig å bygge opp en god selvtillit i løpet av ungdomsårene våre. Selvtillit har veldig mye å si i en persons liv. God selvtillit kjennetegnes blandt annet av at du tåler å ta imot kritikk mot noe du har gjort, som kritikk mot en ting du har gjort, og ikke kritikk mot din egen personlighet. Du aksepterer dine sider, positive og negative mer eller mindre fullt ut. Dessuten har du også evnen til å glede deg av å bruke de evnene du har fått, fremfor å misunne andre og alle dems verdier og egenskaper. Vi er forskjellige og har fått forskjellige evner!


God selvtillit er viktig for å ha en "sunn livsstil". Hvis du har dårlig selvtillit - gå til en du stoler på, og spør om hjelp! Det vil uansett være det beste i lengden. Har du god selvtillit, vil du også ha mer til å glede andre med. Desverre har altfor mange dårlig selvtillit i dagens samfunn, men det kan du faktisk gjøre noe med...

Alle bildene er lånt fra google bortsett fra det nederste som jeg har tatt selv...
Ha en fin kveld folkens. 

- Ida Nyjordet

1 stk sliten jente

nå er det altså 1 spansklesende, facebook-nerdete, bloggegal jente som ser godt frem mot helg med venner, kos og forberedelser til mandagens tur til Tyskland. jeg har med andre ord ting jeg har planlagt i helgen, på en torsdag, noe som veldig sjeldent skjer i mitt hue. Men før jeg kan slappe heelt av, har jeg først en skoledag med spanskprøve på lista mi. Jøss, tenk at uka allerede er over. wiihu!!!!


Nå sitter jeg nydusja og helt sminkefri i den snart okkuperte senga mi, for jeg er dritsliten etter dagens 1500-meter og skal snart hoppe i seng. Skulle bare blogge litt først, og spise.. og pakke bagen til imorgen. huff, det er noe jeg må ordne før jeg kan legge meg, ja! Kanskje lurt å starte da ;) God natt alle sammen, blogges en gang i morgen.

Hva har dere gjort i dag? flere som har mye å gjøre?

 

- Ida Emilie

formeninger om topplisten...

unnskyld meg for å si at jeg rett og slett hater topplisten på blogg.no. og jeg mener virkelig hater den. det er det flere grunner til, og jeg skal ikke nevne alle. hva har blogglisten med status å gjøre? alle tror at dersom man ligger på topplisten får man et slags image, en status, som gjør deg til en bedre blogger enn alle andre. Du kan slenge all den dritten du vil om andre, fordi du uansett får 50 kommentarer eller mer, så det gjør ikke noe fra eller til... I min verden, fungerer det ikke sånn. Jeg har lest noen utrolig flotte blogger som ikke er å se på topplisten, men som godt skulle fortjent å være der. Dette er bloggere som gir mye av seg selv (og hvis du tror at å skrive om hver favorittfoundation du har eller hva du har på deg 24/7, er å gi mye av seg selv, så nei, da har du nok misforstått meg veldig) Dette er bloggere som gir uttrykk for kjærlighet, varme og som bare lyser av det som virkelig betyr noe for dem. Ikke om dansegruppa kom videre til NM eller fotballaget vant norwaycup. Jeg skal ikke se bortifra at jeg elsker mote og sminke, eller å lese om interessene til andre, men alle bloggene på topplisten er om det samme.. Det blir rett og slett driiit kjedelig! Jeg skulle sååå gjerne likt å komme inn på en blogg hvor ikke alt handler om sminke, klær, hår, shopping, revyfester, fridays og kjærester, for dette er noe jeg er omgitt av hele dagen ellers. Selvfølgelig det er greit å skrive litt om det av og til, men hallo - hver dag?

Det er sikkert mange av dere som leser dette som tenker at "åh, hun liker ikke Andrea Badendyck eller de andre toppbloggerne. Det er derfor hun skriver dette!!! Hun er sjalu". Der tar dere feil. Klart, jeg vil at folk skal være interessert i å lese bloggen min. Jeg vil at folk skal kommentere på innleggene mine eller stille meg spørsmål, men jeg har ikke noe ønske om å ligge på topplisten. For meg blir det et altfor stort press, noe som jeg rett og slett ikke takler i min hektiske hverdag -_- men jeg er ikke sjalu på dem fordet. langt ifra!
Men jeg kan ærlig innrømme at jeg skulle ønske at jeg tjente litt på bloggen eller at jeg fikk noen kommentarer litt oftere, og det å se at toppbloggerne får 11 kommentarer på et innlegg med 3 ord er ganske frustrerende også.. men dette er ikke ment som et angrep på noen, bare en liten uskyldig formening..
hva synes dere om topplisten? flere som mener det samme?

-Ida Emilie

besøk bla. www.cezz.blogg.no  - kjempeflinke cecilie :)

Made Of Money

Åååååh... Nå sitter jeg på kjøkkenet hjemme og irriterer meg over en ting. Utifra overskriften kan dere kanskje gjette det, men hvis ikke, så er det det at jeg er blakk. Lus-fattig! Og det er så sinnsykt irriterende. Imens alle handler inn til skolestart, enten det er klær, smykker eller sminke +++, så sitter jeg her uten noen penger til å fly på shopping med. Jeg har selvfølgelig prøvd meg i både mamma- og pappa-banken, men de er desverre stengt for øyeblikket har jeg fått klar beskjed om. "Skaff deg jobb!" er det eneste jeg får til svar hvis jeg begynner å mase, men hvordan i all verden skal jeg ha tid til jobb når jeg har skole, trening og at jeg skal lære mormor litt spansk (mot betaling)?!

Det er sikkert ikke bare jeg som irriterer meg over den slags, men det er jo endel ungdommer på min alder også som har klart å få seg jobb. De som kjenner meg VET at jeg elsker å bruke penger, og så snart jeg har dem har jeg brukt dem innen en uke. (Nesten litt skummelt faktisk, men sant) JEG HATER Å IKKE HA PENGER!!!!
Har du jobb? Har du noen tips til bra jobb (alt annet enn postbud - GUD, noe så slitsomt)? Hater du å være blakk?

Bildene fra i går kveld kommer senere idag. Nå skal jeg spise pizza og se "Sara's nøkkel", som jeg kjøpte sammen med Josefine igår ;) kos dere i kveld da, så snakkes vi.
-Ida Emilie

Tears, Justin Bieber & Miley Cyrus

Hei people!

Idag har vært en utrolig avslappet dag. Har faktisk klart å gjøre noe annet enn å lure på hva jeg skal blogge om hele dagen. Tidligere idag satte jeg igang et prosjekt for meg selv: nemlig at jeg skulle tegne noen tegninger. Det var heldigvis vellykket! Jeg tenkte at det hadde vært gøy å dele det med dere og høre hva dere synes.. Det er også grunnen til den utrolig teite overskriften på innlegget idag ;P haha..


"Tears"

"Justin Bieber" :)

Et mislykket forsøk på å tegne Miley Cyrus ;/ 

Hva synes dere?

Vi snakkes!
Ida Emilie

 

Random oppdatering...

Hei folkens.
Som dere ser, så har jeg ikke klart å holde meg borte fra bloggen i mere enn 2-3 dager siden sist.. Mye av grunnen til det et vel kanskje jeg at jeg ikke føler det bloggpresset at jeg må blogge hver dag for ellers blir leserene mine lei av den det-kommer-aldri-noe-nytt-bloggen! Så derfor blogger jeg nå da;)
Sist gang jeg blogget var jo bare noen få dager etter terrortragedien. Helt forferdelig at et menneske kan gjøre sånne ting, det er ekkelt og jeg kjenner at jeg sitter å holder på et veldig hevngjerrig sinne akkurat nå! Men det er uansett ikke jeg som skal avgjøre hvor streng straff han skal få.. (hørte noe om at han har fått 30 år i fengsel), og bra er jo det tenker jeg da! Kanskje han får litt vett i skallen de årene han skal sitte inne - håper det!!!

Heldigvis har det kommet noe litt hyggeligere nyheter på vgnett de siste dagene. Dere lurer sikkert på hvorfor jeg alltid sjekker vgnett, og det er så enkelt som at jeg har ikke tv på hytta - det er jo så unødvendig når vi har et feriested hvor det BARE er sol :/ (ironi for de som ikke skjønte det) Uansett så synes jeg at jeg ikke trenger å se alle intervjuer hvor de diskuterer "om det er greit å smile nå som det har gått noen dager siden denne forferdelige tragedien".. Derfor velger jeg vgnett fordi jeg kan veldig enkelt velge hvilke nyheter jeg vil lese. Altså, jeg vet jo at mange lider seg gjennom de følgende dagene, men det trenger da virkelig ikke gå så langt som disse talk-show'erne har gjort nå?!? Alvorlig talt!!!
Nok om det. Dagen idag har vært overfylt med sol. GLEDE! ..så jeg har fått endel farge idag da. YESS!!!! :-D hehehe, jo; for de leserene mine som har meg som venn på Facebook, har kanskje fått med seg at jeg skal farge håret mitt snart - jeg blir altså blond/platinablond om noen dager! Og for de som ikke visste det, så er min naturlige hårfarge blond ;) har sagt det engang før på bloggen, da jeg hadde spørrerunden, men det er ikke sikkert alle hadde fått med seg det ;) Hehe! Det kan jo hende at jeg blir brunette igjen hvis jeg ikke er fornøyd med blondt, men inntil videre skal jeg være blond en stund!
Hvordan har dagen deres vært? Har dere farget håret før?
Vi snakkes senere!
-Ida Emilie Nyjordet

Helvete på Utøya

Hei folkens..

Jeg vet at mange får vondt av å lese nyheter, blogger og av å se på intervjuer, men jeg synes det er så sinnsykt viktig det som har skjedd i Oslo og på Utøya denne uken. Ikke har det bare gått enormt mye menneskeliv på kun noen dager, men det er mennesker som er merket for livet etter å ha møtt sitt verste mareritt ansikt til ansikt, midt på lyse dagen i det vi kaller sommerferie og arbeidsfri.

De to siste døgnene har jeg sittet klistret til iPhone-skjermen og lest kanskje 50 nyheter om den grusomme terroraksjonen på regjeringskvartalet og ikke minst Utøya. Gjerningsmannen har tydeligvis uttalt seg om at han synes det var grusomt men nødvendig. Hvorfor skulle det være nødvendig å drepe over 90 uskyldige ungdommer i sinne fordi han mener politikken til Arbeiderpartiet er feil? Det gir ikke mening for meg og kanskje heller ikke for dere som leser dette.

Nå skal ikke jeg sitte å skrive masse informasjon om massakeren som dere sikkert har lest mye om, og til og med kanskje vet enda mer enn meg om.. Jeg skjønner at dette er utrolig tungt for mange, selvom jeg ikke har tatt noe del i det selv. Jeg har ikke mistet noen jeg er glad i, jeg har ikke sett vennene mine dø rett foran øynene mine og jeg kommer ikke til å sove dårlig om natten fordi jeg måtte gjemme meg i frykt for å aldri få se foreldrene mine igjen...
Jeg vet at mange har mistet sine kjære og at hele Norge er i sorg, og som alle andre nordmenn kondolerer jeg sterkt. Jeg sender det jeg har av tanker til dere som er pårørt og dere som går gjennom en tid med smerte og sorg.

Av respekt for Norge og alle de som sørger over sine, skal jeg ikke blogge vanlig resten av sommeren, og kommer tilbake som planlagt; 23 August!

SUN, SUN, COME TO ME!!!!!

Hei lesere, innomtittere eller hva jeg nå enn skal kalle dere som leser på bloggen min :p
Nå blogger jeg fra den lille såkalte solskinnshytta på sørlandet aka. Stavern. Sånn som været er i dette sekund, kan jeg ikke akkurat kalle dette et solkinnssted. Det blåser surt og er egentlig ganske kalt ute og imens veninnder og familie slikker sol i Thailand, Italia, Latvia, Kreta, Frankriket eller Spania, så får jeg greie meg med å nyte den bittelille, og da mener jeg virkelig den bittelille, sola vi har her nede. Den har jeg ikke sett mye til de siste dagene, og jeg som hadde håpet at sola skulle være på himmelen det meste av sommeren. Hmf.. nå er jeg skikkelig pissed of -.-
Samme kan det være... og siden det ikke er meldt et sånnt mega-super-duper-vær før sent i Juli og det ikke ser ut til å ville endre seg om jeg så skal danse "soldansen" 1000.000 ganger, kan jeg vel ta meg en betakaroten-pille, bruke noe spray-tan eller ta litt sol i Larvik. Vi får se hva det blir til.


Thumbs down...

Back to the positive: Jeg har tenkt å "begynne på nytt" med bloggen etter sommeren. Da blir det litt om hva som interesserer meg, litt om hverdagen min, litt tips og outfits, mine must-haves, top-10, spørsmålsrunder, videoblogging, mine tanker om ting, trening(siden jeg skal starte et fast trenings-program etter sommeren) osv.. kanskje litt om hva som interesserer dere også hvis dere gir meg et hint! Jeg vet at mange av dere vil jeg skal blogge om hverdagen, og da skal jeg sannelig bli bedre på å gjøre det, men jeg tror ikke jeg kan love noe hver-dag-blogging i og med at jeg starter i 10. klasse og det er nye å gjøre, men jeg skal gjøre så godt jeg kan for å holde dere oppdatert ;) Det blir også nytt design og en header. So stay tuned fra mandag 23. August!

Vi snakkes etter sommeren hvis ikke før, så kos dere masse videre i sommer ;)
-Ida Emilie

It's getting more interesting!

Hola!

Bare innom for å minne om blogg-app'en til iPhone, iPod touch og iPad. Ta en kikk, den er veldig praktisk når du ikke har tilgang til datamaskin, eller nettet på hytta ikke funker + at den er helt gratis ;) jeg tok meg friheten og lastet den ned idag, så det blir kanskje bedre blogge-tid i sommer enn jeg hadde håpet på. Hvis ikke, så skal jeg begynne å blogge mer etter sommerferien. Da er det litt å skrive om også; skal til Berlin, kanskje til Patmos (en øy i Hellas) på "øyhopping" med familien, besøke venninder her og der på Sørlandet, gå besseggen, Rihanna-konsert og ja.. Så høsten har endel å by på, noe som gjør bloggen min mer interessant og lese fremover også. Moteinnlegg skal jeg absolutt også bli flinkere til, og jeg har allerede fått en god smakebit på høstmoten i et ukeblad, selvom sommeren så vidt er i gang og det er absolutt noe å glede seg til ;)

Nå er det Justin Bieber: Never Say Never, som er lastet ned fra nettet, før jeg spiser Focaccia-brød til kvelds og sover ut til en god og lang biltur nedover til Kristiansand. Dyreparken, familieleir og hygge på Sørlandet er slett ikke dårlig :)

Hahaha, LOL

Vi snakkes, kos dere masse i kveld!
-Ida Emilie 

Sommerferie

Hola!

Nå er jeg kommet hjem etter siste dag på skolen. Vi har fått karrakterkortene idag og jeg skal ikke si at jeg er misfornøyd. Jeg gikk opp i snitt og fikk 6 i musikk som standpunktkarrakter, så jeg er ganske happy akkurat nå. Etter at vi var ferdige på skolen, dro 8 av jentene på Fridays på Aker Brygge, som jeg forresten har hørt at kanskje forsvinner pga. utbygging.. I stedet for at dere skal sitte å lese en masse tekst som ikke gir mening, så skal jeg gi dere dagen min i bilder i stedet :)


Vakker ♥


 


Mmmm.. ♥

Men da skal jeg se ferdig "Veronica Mars", Tv programmet på TvNorge som Arild mener er "made for Oslo-girls" :P
Hahah :) Men vi snakkes senere. Jeg skal gi dere outfit'en idag og litt annet kanskje ?! Vi får se hva vi rekker, so stay tuned!

- Ida Emilie

Jeg feirer sommeren!

Hei folkens!

Nå sitter jeg på Wayne's coffee sammen med Ulrikke, Ingvild, Josefine og Malin og bare feirer at sommeren endelig har kommet til Oslo. Nå har vi kjøpt for over 300 kroner, både boller og en frappe hver. mmm... men selvfølgelig har jeg glemt å ta med meg kameratilkoblingen til Mac'en, så bildene får dere senere :-) 

Det er en litt sen bursdagsfeiring for Malin som ble syk på bursdagen sin, så det er litt seint å si gratulerer med dagen selvom hun fikk gaven sin idag. Så nå sitter vi og ler, snakker om Berlin, utenlandsreiser og litt om hva hver og en skal gjøre før vi ser hverandre til høsten igjen. Selvfølgelig treffes vi litt i sommer, men det er så deilig å sitte å prate litt om ting! Kjempekoselig!

Men vi snakkes senere.
-Ida Emilie 

Homework, DONE - Vacationmode, ON!

hei igjen folkens..
Noen dager igjen, siden jeg blogget til dere sist, og det tror jeg egentlig bare at dere må begynne å bli vant til. Jeg har rett og slett ikke tid til at bloggen er #1 og før alt annet som skjer nå. Jeg har hatt en helt forferdelig travel uke med hele 6 innleveringer på 2 dager, bursdager, styrketester og jobb, så det er ikke så veldig rart håper jeg. Men nå er det bare en gramatikkprøve på onsdag i neste uke, så kan jeg si farvel til alt skolestress og bare se frem til 8 herlige uker med sol og varmt vær, nye og gamle steder, nye og gamle venner og alt det andre positive som sommeren bringer med seg.

ah. Hodet mitt har koblet inn i feriemodus allerede for flere uker siden, haha, men likevel er det deilig å kunne gjøre en siste innspurt før sommeren. Akkurat nå har jeg fått levert inn min siste innlevering i KRL, så da er det egentlig bare for meg å være forberedt på nynorsk gramatikkprøve. Ellers idag har jeg overrasket Malin, som ble 15 år idag. Vi fikk kjøpt en mocca frappe til henne på Wayne's Coffee og ikke minst favorittpotetgullet hennes som hun digger! Veldig koselig å se øynene hennes og gleden hun ble fylt med da... elsker rett og slett å gjøre andre glad!


herlige malin <3


 Men jeg må sånn seriøst legge meg nå. Døgnrytmen er snudd helt på hodet, så jeg sover veldig lite for tiden, men jeg har fri imorgen pga. muntlig eksamen og da skal jeg besøke noen venninder på Stasjonsfjellet :-) gleder meg til å se dem igjen! Vi snakkes i morgen!

-Ida Emilie

//hva har du gjort idag? //har du fri imorgen?På wayne's coffee ;)

Hei folkens!
Nå sitter jeg på wayne's coffee og venter på Martine. Gleder meg til å tilbringe litt tid med bestejenta mi idag. Vi tar nok en shoppingrunde og setter oss på cafe senere hvis vi ikke har angst etter å komme hjem :) jeg blogger sikkert litt i kveld, så vi prates da før jeg gjør ferdig innleveringen i nynorsk som er 1 av 4 ting denne uken. Hehe, skal spare dere for mere syting og klaging nå. Vi prates!

-kos&klems fra Ida Emilie

At Ulrikke's house

Hei folkens.

Jeg har ikke tenkt til å blogge så mye akkurat nå, fordi jeg er på besøk hos Ulli idag. Vi har nettop kommet hjem fra en tur på senteret. Vi har handlet litt + at vi har samlet litt fjortissaker til imorgen.. Skal nemlig i fjortissbursdag til Ann Magrit i morgen. Desverre er jeg ikke ferdig med kjøpene helt enda. Jeg skal kjøpe et par sko + at jeg må bestille litt klær fra bl.a Zara, motedronningen.no, ellos.no og illusion.no :-) Men jeg blogger om det senere i kveld, og jeg tror jeg skal gi beina mine en real fotmassasje.. har skikkelig vondt!

Men vi prates i kveld!
-Ida emilie

Unnskyld...

hei folkens..

Jeg vet at jeg sa at jeg skulle legge ut bildene fra konfirmasjonen, men det ble det rett og slett ikke ork og tid til idag... Jeg er nemlig syk, noe jeg synes er dritkjipt. Har en innlevering i morgen som har vart i over 3 uker som jeg ikke har fått gjort også er det en del andre ting som også egentlig skulle blitt gjort idag, men desverre har jeg ikke hatt godt nok imunforsvar til det enda.. Uffameg, men det var noen som spurte om jeg kom til å legge ut bilde av familien min, og jeg skulle ønske jeg kunne det, men det ville ikke mamma og pappa så da kan jeg desverre ikke gjøre det..

Skal se om jeg ikke får lagt inn bildene senere i uka, hvis ikke sprer jeg dem litt rundt på hvert innlegg så dere kan se de.. hehehe!


Kos dere videre! jeg må legge meg for å kanskje være frisk nok til å gå på skolen imorgen...

Vi snakkes!
-Ida emilie


1.mai 2011

Hei folkens.

Jeg har ikke hatt mye tid til å blogge idag, og for dere som har lest de siste innleggene mine så vet dere grunnen.
Jeg er konfirmant idag! Jeg er "offisielt" voksen, men som min mormor sier; ingen kan bli helt voksne. Alle vil foraltid ha litt barndom i seg, og gudskjelov for det! Hehe.. men det er jo også arbeidernes internasjonale kampdag/frihetsdag idag, også kalt en fridag på ungdomsspråket, så gratulerer med dagen alle sammen!

Men som erfaren konfirmant er det bare én ting å si; jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli så sliten som jeg ble. Jeg kan bare si med en gang, spesielt til dere som ikke har konfirmert dere enda, at det er ikke bare tårefylte taler, god mat, herlige mennesker å feire med og fest, men det er også mye jobb. Taler skal skrives, mat skal handles, kaker skal bakes/bestilles, pynting av bord og lokaler osv. Nesten like mye jobb som til et bryllup.. Så det forklarer kanskje litt hvorfor jeg er heeeelt utslitt. Nesten utrolig at jeg orker å blogge nå, hehe..

Men jeg har fått utrolig mye fint, blandt annet et helt eget Nikon Speilreflekskamera (Nikon D3100), har allerede testet det ut på fetterne mine, på den fine solnedgangen idag og litt annet også, så jeg er veldig fornøyd. Har også klart å få inn til sammen 10.000 + at bunaden min kostet 25.000 så en del penger er brukt på meg det året her.
Men jeg har ikke fått lastet inn bildene som ble tatt idag enda, men i morgen kommer det et helt innlegg med bare bilder fra konfirmasjonen som det også har vært etterspørsler om! Dette bildet er tatt 30. april imens vi pyntet lokalet hvor jeg hadde konfirmasjonen.. Jeg synes farmor er nokså flink med blomstersammensetninger :D Gled dere til i morgen, da kommer det enda fler bilder! Men nå skal  jeg hoppe i lopekassa før jeg svimer av tror jeg, Natta!

Vi snakkes!
-Ida Emilie

KORT oppdatering!

Hei folkens..

Enten uken deres har vært bra eller dårlig så håper jeg dere koser dere i sommersola like mye som det jeg gjør akkurat nå. Jeg elsker sola, og man får jo så fin farge også :-) Tihi, solfreak #1. Men akkurat nå så kom jeg på, jeg konfirmerer meg jo i morgen, så jeg må egentlig hjelpe til litt hjemme, så vi snakkes snart folkens. Dere får både bilder og detaljer fra konfirmasjonen imorgen.


Skrivefeil på bildet, hehe.. www.Idaentoday.blogg.no


Alle bildene er tatt idag :-)
Men dere får kose dere videre i dag. Nyt sola, nyt dagen, nyt livet!

Vi snakkes!
-Ida Emilie

Påsken 2011!

hei.

Nå har jeg sittet på telefonen i over ett kvarter og prøvd å forklare Rebekka hvordan man endrer designet på bloggen, og er rett og slett utslitt. hehe, litt vett burde man ha til å kunne forklare venninden sin hvordan man endrer et design på en blogg fordi det er så lett som det er, men klaaaart, jeg klarer ikke det :P håper hun skjønte det da og at bloggen hennes blir fin. Det blir forresten ikke noen oppsummering av påsken heller.. det skjedde for mye, men jeg kan ærlig si at jeg hadde det supert og at jeg koste meg masse sammen med vennene mine +  at jeg kanskje til og med har funnet meg en gutt :P tihi. meg bilder sier mer enn 1000 ord, så dere får kose dere med disse bildene;


Haha, Sander og jeg har det lættis sammen!!!!


F.v: Frida Kristine Hande og Hanne Gramsett

Gutta Boys: F.v: Sander Borge Hansen, Mathias Dorg Johansen og Andreas Vasbotten.


Jentene mine, Rebekka Berntsen (bak) og Hannah Løken <3


Etter å ha prøvd å døgne, sovnet Vasbotten :P
Utrolig glad i denne jenta :)


Da var det noen bilder fra min påske. Jeg er interessert i å høre om deres påske også, positivt eller negativt spiller ingen rolle. Koste dere dere i påsken eller ikke? Har dere hatt tid til å være med venner i påsken? hatt en påskeflørt?

Forresten, vil takke alle ledere, deltakere og crew for at de gjorde denne leiren mulig. Alle dere er i hjertet mitt for godt og jeg er utrolig glad i dere alle sammen.. Neste år blir sikkert enda bedre, også håper jeg vi får flere gode stunder sammen! DERE ER BEST!

Men nå må jeg legge meg. Skole imorra vettu.. Vi snakkes!
-Ida Emilie 

Today's the packing-day!

Hei.

Nå sitter jeg her da, inne i ettermiddagssola og hører på Justin Bieber's One Less Lonely Girl og koser meg skikkelig.
Jeg er ferdig med å pakke til leir, og begynner å kjenne at ferien har sunket inn litt. Jeg tar forresten med meg Macbook'en min på leir, så kanskje det blir litt blogging fra Gol hvis det er internett. Hvis ikke forteller jeg alt når jeg kommer hjem igjen ;) Desverre er speilrefleksen ødelagt så jeg får ikke tatt noen bilder med det, men jeg har iPod 4.3 med kamera, så forhåpentlighvis redder den meg i bilde-tilfellet.. Hvis ikke har jo vennindene mine med seg sine speilreflekser, så jeg får vel låne de bildene også :)

Men vi snakkes snart igjen.
-Ida Emilie


Perfekt lørdag!

Hei..
My fashion og mote har det ikke blitt på bloggen så langt, men i morgen har jeg tenkt til å ha ett moteinnlegg, kanskje fler også. Litt tips om hva slags klær du burde ha i skapet til sommeren, hvordan du kan finne din egen stil og miks opp gammelt og nytt, så gled dere masse! 

Vil forresten bare benytte anledningen til å si; Takk for en fin dag, Hannah og Rebekka. Det er så koselig å være med dere to. Love you guys!
Jeg tok ikke med kameraet da (dum som jeg er), så det ble ikke noen bilder -.- jaja, natta! 


Har jeg presentert dere for Albert, hunden min?

Vi snakkes!
-ida emilie 

15.04.11 - Idag, igår.. samma det vel!?

Hei.

Klokka er over tolv, så det er egentlig igår, men siden jeg ikke har sovet sier jeg idag..
Jo, altså.. Jeg har nettop kommet hjem fra en herlig dag i byen. Først skolen og så var jeg bare med venner i byen resten av kvelden. Har faktisk planer med 2 av jentene mine, Hannah og Rebekka imorgen, så det blir veldig deilig og god start på påskeferien. På tirsdag drar vi også til Gol sammen med 150 andre, og skal være der resten av påsken, så det blir lite blogging. Men siden jeg skal ha med meg kameraet, hadde jeg tenkt at jeg kanskje kunne gi dere et bildeinnlegg fra påsken når jeg kommer hjem igjen. 

Men hvis dere er veldig interessert i å høre oppsummeringen av denne uka, er det bare å fortsette å lese..
Jeg har vært syk hele uka, men var på skolen idag. Dagen på torsdag gikk faktisk til prosjekt i k.o.h, men vi tok oss den friheten å dra å besøke noen venner av oss på Stasjonsfjellet :) og med vi mener jeg Josefine og jeg. Tirsdag lærte jeg meg å elske mamma enda mer enn før, og idag hang jeg med venner i byen.. Egentlig er denne uka ikke så mye å klage over sett bortifra sykdom.. Men i påskeuka skal jeg bare slappe helt av, ikke tenke på skole og spise meg stapp mett på godteri så jeg omtrent ikke får sove om kveldene.. det er planene før vi stuper ut i enda en ny skoleuke med både musikkprosjekt, naturfagsprøve og tentamener -.- Vel, livet er for kort til at jeg skal klage, og det er vel ikke så fryktelig interessant for dere å høre på sytet mitt..


Jaaaa... de andre bildene ville ikke lastes opp, så da blir det bare dette.

Men med det sier jeg god natt, og hvis ikke vi snakkes før etter denne uka; God Påske!
-ida emilie 

Jeg elsker mamma!

Hei igjen.
Ja, overskriften min sier vel det meste idag. Siden jeg har vært syk idag og har holdt sengen min for det meste, har jeg ikke fått tid til å gjøre så mye. Så idag har mamma ryddet rommet mitt, laget kyllingsuppe til meg og vært i Sverige for å handle. åh, som jeg elsker mammaen min! Ikke nok med det, hun har kjøpt verdens søteste bluse til meg og kjøpt godteri. Nam nam..

Jeg elsker den! og... beklager at bildet ikke er rotert :/

Så da vet dere hvordan syk-dagen min har vært. Fikk en liten oppmuntring da; nemlig at Josefine kommer på besøk imorgen for å skrive en rapport til et prosjekt vi har til fredag, så da får dere vite imorgen hvordan det har gått. Gleder meg til å se henne igjen. Det er en stund siden nå siden jeg har vært mye syk ;/
Hvordan pleier din syk-dag å være? Hva synes du om blusen? Har du en venn/venninde du gleder deg til å treffe?

Vi snakkes.
- Ida Emilie 

Forresten; det kommer et par musikktips senere i kveld. Kos dere videre så lenge!

Kongsvik Ungdomskole og planer for påsken

Hei igjen.
Jeg sa jo i forrige innlegg at jeg ikke fikk tid til å blogge så mye hver dag og kanskje ikke i det hele tatt til tider, men nå som jeg er ferdig med det jeg skal for dagen har jeg litt tid igjen til å blogge før jeg hopper i loppekassa mi. Jeg fant ut at naturfagsprøven min om elektrisitet ble utsatt til etter påskeferien. Noe jeg synes er utrolig deilig å få slippe dagen før jeg skal ha muntlig fremføring i spansk på fredag.
Så det er egentlig bare for meg å komme meg igjennom disse dagene som er igjen av uken, også kan jeg se frem til en hel uke med bare kos, gule ting og hyggelig samvær med vennene mine i Gol! 

Så forresten på Kongsvik Ungdomskole idag. HAHA, må le av Kine :P

Vi snakkes, natta!
- ida emilie 
Hei! Jeg heter Ida Nyjordet, og er en jente på 15 år fra Oslo. Jeg blogger mest om hverdagen min, men andre ting kan også dukke opp som meninger og tanker osv. Før denne bloggen har jeg hatt flere, så jeg har litt erfaring med blogging. På fritiden er jeg med venner, driver med hester, synger, skal muligens begynne med kurs som ridelærer og leker meg med kameraet mitt, Nikon D3100!

arkiv


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


Bildeinnlegg
Blog challenge
Blogg
Helg
Hverdag
Justin Bieber
Kropp & Helse
Mote
Musikk
Outfit
spørsmål & svar
Tips
Video
We're celebrating!!!!

lenker


blogg.no
Fashion inspirator
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits