Bieber-treff!

Hei igjen.

Utrolig nok har jeg hatt tid til å blogge nesten alle dagene siden jeg fikk bloggen. Ganske imponert over meg selv, fordi jeg har gitt opp så mange andre blogger før denne, og nå har jeg endelig bestemt meg for at denne bloggen skal jeg fortsette med. Det er litt deilig.

Idag var den første sommer-tentamenen i Norsk, og jeg tror aldri jeg i hele mitt liv har hatt så mye problemer med å finne på noe å skrive om. Hahaha, jeg skrev en ting men endret mening, også skrev jeg noe annet, men ble heller ikke fornøyd med det, og helt til slutt fikk jeg kommet opp med en mening i et leserinnlegg da :-) Likevel var klokka bare 11:30 da jeg gikk.. Det er litt sykt! Haha, fikk streng beskjed av mamma at jeg ikke skulle være hjemme før 12, så jeg var igjen litt i byen før jeg var hjemme rundt 13:00-tiden. Da var det egentlig bare rett hjem og skifte til shorts og topp før jeg dro på metro senteret sammen med Josefine og Malin :-) Koselig! 

Forresten jeg kan informere alle beliebere om at det er Belieber-parade i Oslo, Lørdag 25.Juni :-) Da kan vi kanskje faktisk klare å få Justin Bieber til Norge! Spre det :-) Og jeg oppfordrer ALLE beliebere om å møte opp! Også gutter. Jeg har 2 kompiser som er med håper jeg, også får dere ta med vennene deres! Hvordan har din dag vært? Har du hatt tentamenene enda? Skal du på belieber-paraden?

Vi snakkes!
-Ida Emilie 

Min mening om Justin Bieber

Hei dere.
Jeg sa at jeg ikke kom til å blogge noe mer idag, men jeg har rett og slett ombestemt meg. Jeg har nemlig vært innom favoritt-Justin-Bieber-Bloggen min nå nettop og fant et innlegg hvor bloggerne lurte på hva vi beliebere egentlig synes om Justin Bieber, så da skal jeg gi dere min mening;

Jeg elsker sangstemmen, utseenet og personligheten til Justin. Egentlig det meste! Det er ett eller annet ved han som er ganske så spesielt, som gjør at jeg ikke klarer å gå i 2 minutter uten å tenke på hvor kjekk og fantastisk han er. Når det gjelder sangstemmen hans, har den noe eget. Noe som ikke andre har artister har. Det er klart, det finnes utrolig mange sangere i verden, men jeg mener det er noe ved Justins stemme som forteller hvem han er, hva han lever for og hva han er i stand til å gjøre. Jeg vet at alle anti-beliebers og folk som ikke liker Justin sier at han høres ut som en jente og at han er homse, og jeg kan si det enkelt og greit; HAN ER IKKE DET! Han hadde lys stemme, ja, men den er borte for lengst, og han interesserer seg for jenter, så jeg tror neppe han er homo heller. Jeg gidder rett og slett ikke å diskutere med andre hva Justin er og ikke er, for i mine øyne er Justin utrolig talentfull, heldig, fantastisk begavet og kjempekjekk.
Utseenet hans er det rett og slett ikke noe å klage på. Justin har det utseenet jeg alltid har drømt om at en gutt skal ha. Lenge før jeg visste hvem Justin var, og lenge før jeg fant han på Youtube, har jeg alltid ønsket meg en gutt med brune øyne som lyser mot deg av snillhet, og kastanjebrunt hår. Smilet er absolutt et STORT pluss, og jeg mener at folk som sier at Justin er stygg muligens kan ha en smule dårlig smak.
Også til personligheten; Noe av det jeg synes er viktigst hos en gutt! En gutt som er omsorgsfull, kjærlig, snill, morsom, høflig, romantisk, flørtende.. ja og alt det andre positive ved personligheter, det er en gutt jeg faller for. Og vil dere vite hvorfor jeg synes Justin er så fantastisk? Fordi han har alle de kvalitetene. Det er jo klart at han har noen dårlige sider også, men de har jeg lært meg og takle. Han er et vanlig menneske akkurat sånn som deg og meg.. Han er ikke bare et produkt noen har satt sammen, han er et menneske på 17 år. Alle haters og anti-beliebers ser bare på de dårlige kvalitetene hos Justin - noe jeg synes er utrolig trist, fordi Justin har så mange bra kvaliteter utenom å være en hjerteknuser. De kvalitetene burde folk se - også får de heller dømme etter dem.

Nå i det siste har jeg følt meg såååå langt nede av å lese de triste nyhetene om Justin. Han blir fotfulgt av paparazzier, reportere, aviser, haters og fans dagen lang og får ikke fred i noen sekunder. Han er i israel når jeg skriver dette, og i det humøret han er i nå, så sliten som han er, er det ingen 17 åring som fortjener å ha det.. Han lider! Kanskje folk driter langt i det, fordi de vil ha et bilde, en autograf eller et nytt scoop, men det gjør ikke jeg. Jeg driter ikke i livet hans. Jeg høres sikkert ut som en hvilken som helst annen fan som "elsker Justin over alt på denne jord, og jeg forguder han", men nei.. Det er ikke sånn jeg føler det. Justin er inspirasjonen min, han gav meg håp da jeg var langt nede og trodde at mine drømmer aldri ville bli sanne.. Belieberne sier at Justin er en helt, at han hjelper dem hver dag med å løse problemer og muntrer dem opp når de er slitne.. Takker vi han?! NEI!
Nå er det Justin som trenger trøst, hjelp og støtte. Han er så oppgitt at han tar en pause fra twitter for kanskje å få presset inn litt tid til familien sin, og vi forlanger omtrent at han snakker til oss 24/7.. Beklager, men jeg skammer meg over belieberne, og ikke minst meg selv på måten vi har behandlet Justin på. Det er ikke positivt det jeg tenker om oppførselen vår altså.. Se på Justin, er han LYKKELIG? Er han GLAD? Er han FORNØYD?Justin er en inspirasjon for meg og sikkert andre beliebere også. Hvis du har sett Never Say Never så skjønner du nok hva jeg mener.. Han har gitt meg håpet tilbake om at jeg kan oppnå mine drømmer så lenge jeg tror på dem, jeg skal drømme større enn stort og never say never. Han sier at vi skal drite i de som plager oss, fordi de ikke har noe bedre å gjøre enn å gjøre narr av andre som er modige nok til å gi av seg selv. Det er sant! 100%!!!!


"So many girls are saying they are in love with me. But they are in love with what I seemed to be. That boy, that never cares about hate, that boy that's always happy, always smiling, but they don't know how much pain this hate gives me, how hard it is sometimes to not break down in tears"

Sånn.. da vet dere min mening! Jeg mener selv at Justin Bieber er FANTASTISK!!!!!

Vi snakkes.
-Ida Emilie 
Hei! Jeg heter Ida Nyjordet, og er en jente på 15 år fra Oslo. Jeg blogger mest om hverdagen min, men andre ting kan også dukke opp som meninger og tanker osv. Før denne bloggen har jeg hatt flere, så jeg har litt erfaring med blogging. På fritiden er jeg med venner, driver med hester, synger, skal muligens begynne med kurs som ridelærer og leker meg med kameraet mitt, Nikon D3100!

arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


Bildeinnlegg
Blog challenge
Blogg
Helg
Hverdag
Justin Bieber
Kropp & Helse
Mote
Musikk
Outfit
spørsmål & svar
Tips
Video
We're celebrating!!!!

lenker


blogg.no
Fashion inspirator
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits