Jeg er bra nok!

Hei folkens. Idag som jeg har vært syk, og egentlig bare ligget hjemme bortsett fra de to timene jeg satt hos legen, har jeg hatt endel tid til å tenke litt over ting. Ting som surrer rundt i huet mitt hele tiden. Hvor mange ganger har ikke jeg tenkt for meg selv at jeg er stygg?

Jeg har slitt så utrolig lenge med dårlig selvtillit, dårlig selvbilde og dette her med å godta meg selv. Kroppen min har aldri vært bra nok. Sminken har aldri sittet ordentlig. Jeg er for høy. Jeg har stygt hår. Jeg er ikke like morsom som henne/han. Jeg er ikke sunn. Jeg er feit fordi jeg ikke trener. Egentlig de vanlige tankene som går rundt i huet på en ungdom - jeg sammenligner meg alltid med alle andre. Jeg har funnet ut, egentlig litt av meg selv, at dette ikke er bra for meg i det hele tatt. Det går dårlig med meg hvis jeg hele tiden skal være som alle andre. 

Jeg går på KG. En privatskole hvor det er endel vestkant folk, noe jeg ikke var vant til da jeg startet der i 8'ende klasse. Det har påvirket meg endel, blant annet i stilen min, holdningen min, og hvordan jeg bruker fritiden min. Jeg har blitt mye mer meg selv etter at jeg startet på KG, fordi jeg ikke ble dømt for å være utadvent. Noe som derimot er endel verre for selvtilliten min, er stilen på KG. Det går veldig mye i dyre klær og sko. Vesker fra Mulberry, og seiljakker fra 3000,- og oppover. Mamma og pappa er ikke villig til å betale det for meg, så når jeg ikke har de tingene, føler jeg meg uakseptert og uvelkommen. Sånn burde det ikke være.

Jeg har hatt en utrolig vanskelig tid på barneskolen. Jeg har slitt med å føle at vekta mi var ok. Jeg har slitt med å føle meg tynn og veltrent som de rundt meg. Og jeg har slitt med å finne meg selv. Det er trist, for jeg burde være fornøyd med meg. Jeg er alltid omgitt av mennesker som er tynnere enn meg, lavere enn meg, har dyrere ting enn meg, er mer populære enn meg og folk som ser penere ut enn meg, men det skulle ikke ha vært med på å ødelegge selvtilliten min. Jeg burde vært fornøyd med meg selv, fornøyd med den personen jeg er. Jeg bør føle at jeg er tynn nok, ser bra nok ut. Vennene mine liker meg for den jeg er.. Det er det som betyr noe! Jeg burde bygge mer selvtillit."The only person who don't think you are beautiful, is the person who stares back at you in the mirror"
-Ida Emilie 

Sommer = stuck på hytta!

hola!

Nå er jeg dritsliten, kjempesulten, og orker nesten ikke å blogge, men jeg gjør det likevel. Jeg har vært litt uheldig - igjen, og halter derfor rundt med en gipset høyrearm og en inntullet venstrearm. Jeg kan bare gi dere stikkordet: hest.
Akkurat nå sitter jeg på hytta, har nettop funnet ut hvordan man deler nettet fra iphonen til mac'en så nå sitter jeg å bruker masse penger på blogging :/ men det skal jeg slutte med nå, og hoppe i køya fordi jeg for en gangs skyld er dritsliten og kjempetrøtt etter en lang dag i sola og i båten ;)Dette var torsdagen, dagen etter at jeg hadde detti av. Jeg går på Pinex Forte, et slags dop som gjør at jeg ikke kjenner smertene, og da blir man ganske surrete i huet etterhvert!


Hei! Jeg heter Ida Nyjordet, og er en jente på 15 år fra Oslo. Jeg blogger mest om hverdagen min, men andre ting kan også dukke opp som meninger og tanker osv. Før denne bloggen har jeg hatt flere, så jeg har litt erfaring med blogging. På fritiden er jeg med venner, driver med hester, synger, skal muligens begynne med kurs som ridelærer og leker meg med kameraet mitt, Nikon D3100!

arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


Bildeinnlegg
Blog challenge
Blogg
Helg
Hverdag
Justin Bieber
Kropp & Helse
Mote
Musikk
Outfit
spørsmål & svar
Tips
Video
We're celebrating!!!!

lenker


blogg.no
Fashion inspirator
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits