Heei! Jeg har lurt endel i det siste, på om jeg skal slutte å blogge, men vet av erfaring fra venner og andre, at pause lønner seg når du ikke har noen inspirasjon eller blogglysten er borte. Derfor blir det nok ingen mer blogging på denne bloggen før jeg eventuelt skaffer meg ny og lysten er på topp igjen. Enn så lenge, ønsker jeg dere alle et godt nyttår - og for de som starter på skolen imorgen lykke til med uken. 

hadeee,

-Ida Emilie
 
Heei!

Jeg har rett og slett ligget i hele dag og hatt enorme smerter i magen og i hodet. Det er rett og slett forferdelig. Grusomt. Har tvunget i meg noen tabletter som jeg bare har kastet opp igjen, og har vel drukket nok cola for en hel uke for å bli kvitt kvalmen. Man blir vel ikke akkurat noe bedre av å ligge i sengen hele dagen heller, bare mer slapp. Får se an formen imorgen, for hvis jeg ikke er bedre må jeg avlyse shape-timen jeg har på SATS. Har nemlig boket min første time sammen med mamma imorgen. Håper på å bli frisk til det!

Jeg har med andre ord hatt god tid til å slappe av idag. (teknisk sett) Og jeg har fått sett endel gode filmer idag. Humor, drama - slår an hver gang. Sex and the City 1 óg 2, The Backup Plan, Brides Maids, Hangover ogTwilight: Breaking Dawn. Pluss noen sesonger av frustrerte fruer. Virkelig innholdsrik dag må jeg si. Men som sagt, jeg håper på å komme meg ut imorgen. 

Jo forresten, jeg handlet litt på nelly.com idag. Jeg er superfornøyd!

Har dere hatt en fin dag?
-Ida Emilie 
Å herregud. Kvelden med Josefine igår var best. Vi koste oss sååå mye, og hadde det kjempegøy. Og vi hadde tom. konkurranse om hvem som fikk flest "godt nyttår"-meldinger. Hehe, tror Josefine vant der. Det klinget konstant :p 68 meldinger er ikke dårlig for meg heller da ;) 

Desverre føler jeg meg ikke på topp idag. Magen verker og hodet er som en stor karusell. Har ikke orket å stå opp engang :L For guds skyld, ikke la meg være syk på tirsdag. Savner alle i klassen så fælt, og vil helst ikke være lenger borte fra dem enn nødvendig. Og nå er det bare 4 måneder igjen med hele klassen, før eksamen og folk drar til forskjellige skoler :-( VIL TILBAKE TIL 8'ENDE!!! pluss at snøen kom i natt, så forhåpentligvis blir det endel skiturer iløped av januar/februar.

Ida Emilie

 
Jeg ville bare informere om at Josefine(min BESTE venninne!!!!) er super kul!!!!!!

Hun er bare HELT FANTASTISK!! Ellers vil jeg bare ønske dere et godt nyttår<3

I'm sexy and I know it!

P.S: Josefine ruler!<3 hun er såååå mye kulere enn meg!!!! Elsker henne over ALT på jord!

Hei! Jeg heter Ida Nyjordet, og er en jente på 15 år fra Oslo. Jeg blogger mest om hverdagen min, men andre ting kan også dukke opp som meninger og tanker osv. Før denne bloggen har jeg hatt flere, så jeg har litt erfaring med blogging. På fritiden er jeg med venner, driver med hester, synger, skal muligens begynne med kurs som ridelærer og leker meg med kameraet mitt, Nikon D3100!

Legg meg til som venn


A r k i v


Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r


Bildeinnlegg
Blog challenge
Blogg
Helg
Hverdag
Justin Bieber
Kropp & Helse
Mote
Musikk
Outfit
spørsmål & svar
Tips
Video
We're celebrating!!!!

L i n k e r


blogg.no
Fashion inspirator
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits