Hei folkens..

Enten uken deres har vært bra eller dårlig så håper jeg dere koser dere i sommersola like mye som det jeg gjør akkurat nå. Jeg elsker sola, og man får jo så fin farge også :-) Tihi, solfreak #1. Men akkurat nå så kom jeg på, jeg konfirmerer meg jo i morgen, så jeg må egentlig hjelpe til litt hjemme, så vi snakkes snart folkens. Dere får både bilder og detaljer fra konfirmasjonen imorgen.


Skrivefeil på bildet, hehe.. www.Idaentoday.blogg.no


Alle bildene er tatt idag :-)
Men dere får kose dere videre i dag. Nyt sola, nyt dagen, nyt livet!

Vi snakkes!
-Ida Emilie
Hei.

Åfyfader, dere aner ikke hvor vanskelig det er å skrive med antikvitetsnegler på.. For det første: det er utrolig uvandt fordi jeg ikke har hatt så lange negler før - i mitt liv og jeg har aldri i mitt liv klart å skrive på en pc med fake-negler, så dette blir ganske så interessant. Hahaha! men siden det faktisk er umulig å bite på de innerste neglene mine, kommer de nok til å være ganske mye lenger når jeg tar av antikviteten, og det er jo bare positivt fra min side... så nå gjelder det å ikke sitte med fingrene i munnen også :P hehehe!Men jeg skal ikke nekte for at jeg rett og slett elsker neglene, for det gjør jeg virkelig! Jeg fikk dem hos naboen min som eier sitt eget helsestudio på sankthanshaugen senteret. Rett ved inngangen til "Brun og Blid". Caroline Andresen (tror jeg), det er 20% der nå.. Kun 360,- (-: og det er så verdt det, hun er dritgod og i tillegg kan du få massasje men det koster ekstra.. men nå skal jeg dusje og spise før jeg hopper i loppekassa mi.

Vi snakkes!
-Ida Emilie 
Heihei.

Da fikk jeg litt tid til å blogge idag også. Jeg satte meg ned for å se på tv, men siden tv-programmet jeg skulle se allerede er ferdig (tidligere enn vanlig), så hadde jeg litt tid til å blogge før jeg stikker til en dame som skal støpe neglene mine klokka 6. Gleder meg, har egentlig aldri hatt ordentlig lange nelger, siden jeg har bitt siden jeg var bitteliten.. jaja, blir sikkert bra! Har i allefall hørt mye godt om de som har hatt det. Men jeg er snart ferdig med alle forberedelser til konfirmasjonen. Skal en ekstra tur til Sverige på lørdag før vi drar å pynter Trosterudvillaen, også skal jeg skrive takketale sammen med Jørgen + at jeg skal skrive tale til festen senere på søndag. Det blir utrolig spennende. Gleder meg masse allerede, og har egentlig gjort det siden jeg var i fetteren min sin konfirmasjon ifjor.

Rebekka har forresten fått til det med bloggen, så besøk bloggen hennes og kommenter gjerne.
Jo, også dere vet jo at jeg skal begynne med dette motegreiene snart. Konfirmasjonen skal bare unnagjøres først, men siden jeg har god tid, kan jeg ta den første outfiten min idag:
 Sko: DinSko, 899,- Bukse: BikBok, 399,- Genser: BikBok, 199,- Belte: Hørte til buksa
Tips: Du bør alltid ha et eller annet smykke/ringer/armebånd som gir et ekstra uttrykk, og som fresher opp antrekket litt.. Jeg har på meg to ringer i gull fra glitter, men man ser dem ikke fordi jeg har hendene i lommene.. 

Håper du likte outfiten og at du fortsetter å følge tipsene mine! Du kan også twitre meg: aidaemilie eller finne meg på facebook: Ida Emilie Nyjordet. E-mailen min fungerer ikke, men jeg skal skaffe en ny så fort som mulig.. Foreløpig kan dere sende spørsmål til twitteren min eller på facebook eller bare skrive det som kommentarer på innleggene.

Vi snakkes!
-Ida Emilie 
hei.

Nå har jeg sittet på telefonen i over ett kvarter og prøvd å forklare Rebekka hvordan man endrer designet på bloggen, og er rett og slett utslitt. hehe, litt vett burde man ha til å kunne forklare venninden sin hvordan man endrer et design på en blogg fordi det er så lett som det er, men klaaaart, jeg klarer ikke det :P håper hun skjønte det da og at bloggen hennes blir fin. Det blir forresten ikke noen oppsummering av påsken heller.. det skjedde for mye, men jeg kan ærlig si at jeg hadde det supert og at jeg koste meg masse sammen med vennene mine +  at jeg kanskje til og med har funnet meg en gutt :P tihi. meg bilder sier mer enn 1000 ord, så dere får kose dere med disse bildene;


Haha, Sander og jeg har det lættis sammen!!!!


F.v: Frida Kristine Hande og Hanne Gramsett

Gutta Boys: F.v: Sander Borge Hansen, Mathias Dorg Johansen og Andreas Vasbotten.


Jentene mine, Rebekka Berntsen (bak) og Hannah Løken <3


Etter å ha prøvd å døgne, sovnet Vasbotten :P
Utrolig glad i denne jenta :)


Da var det noen bilder fra min påske. Jeg er interessert i å høre om deres påske også, positivt eller negativt spiller ingen rolle. Koste dere dere i påsken eller ikke? Har dere hatt tid til å være med venner i påsken? hatt en påskeflørt?

Forresten, vil takke alle ledere, deltakere og crew for at de gjorde denne leiren mulig. Alle dere er i hjertet mitt for godt og jeg er utrolig glad i dere alle sammen.. Neste år blir sikkert enda bedre, også håper jeg vi får flere gode stunder sammen! DERE ER BEST!

Men nå må jeg legge meg. Skole imorra vettu.. Vi snakkes!
-Ida Emilie 
Hei.

Nå sitter jeg her da, inne i ettermiddagssola og hører på Justin Bieber's One Less Lonely Girl og koser meg skikkelig.
Jeg er ferdig med å pakke til leir, og begynner å kjenne at ferien har sunket inn litt. Jeg tar forresten med meg Macbook'en min på leir, så kanskje det blir litt blogging fra Gol hvis det er internett. Hvis ikke forteller jeg alt når jeg kommer hjem igjen ;) Desverre er speilrefleksen ødelagt så jeg får ikke tatt noen bilder med det, men jeg har iPod 4.3 med kamera, så forhåpentlighvis redder den meg i bilde-tilfellet.. Hvis ikke har jo vennindene mine med seg sine speilreflekser, så jeg får vel låne de bildene også :)

Men vi snakkes snart igjen.
-Ida Emilie

Hei.
Jeg vet at jeg skrev jeg skulle ha et fashion og moteinnlegg idag, men det blir noen endringer i planene. Jeg har pakket og ryddet rommet mitt  i hele dag og skal ut med Rebekka etterpå, så jeg rekker det rett og slett ikke.. Beklager. Jeg får heller blogge litt mer etter påsken, og heller starte for alvor etter tentamene mine.. Altid så mye stress da, og jeg må øve osv. så da blir det ikke mye seriøs blogging ;) hehe. men akkurat nå har jeg satt på Justin Bieber musikken på FULL GUFFE, og venter egentlig bare på at middagen skal bli ferdig før jeg setter meg på toget til byen.

Nye solbriller <3 2 for 1 på bikbok.

men vi snakkes kanskje i kveld eller i morgen. Skal klippe meg forresten ;)

-Ida Emilie Hei..
My fashion og mote har det ikke blitt på bloggen så langt, men i morgen har jeg tenkt til å ha ett moteinnlegg, kanskje fler også. Litt tips om hva slags klær du burde ha i skapet til sommeren, hvordan du kan finne din egen stil og miks opp gammelt og nytt, så gled dere masse! 

Vil forresten bare benytte anledningen til å si; Takk for en fin dag, Hannah og Rebekka. Det er så koselig å være med dere to. Love you guys!
Jeg tok ikke med kameraet da (dum som jeg er), så det ble ikke noen bilder -.- jaja, natta! 


Har jeg presentert dere for Albert, hunden min?

Vi snakkes!
-ida emilie 
Hei.

Klokka er over tolv, så det er egentlig igår, men siden jeg ikke har sovet sier jeg idag..
Jo, altså.. Jeg har nettop kommet hjem fra en herlig dag i byen. Først skolen og så var jeg bare med venner i byen resten av kvelden. Har faktisk planer med 2 av jentene mine, Hannah og Rebekka imorgen, så det blir veldig deilig og god start på påskeferien. På tirsdag drar vi også til Gol sammen med 150 andre, og skal være der resten av påsken, så det blir lite blogging. Men siden jeg skal ha med meg kameraet, hadde jeg tenkt at jeg kanskje kunne gi dere et bildeinnlegg fra påsken når jeg kommer hjem igjen. 

Men hvis dere er veldig interessert i å høre oppsummeringen av denne uka, er det bare å fortsette å lese..
Jeg har vært syk hele uka, men var på skolen idag. Dagen på torsdag gikk faktisk til prosjekt i k.o.h, men vi tok oss den friheten å dra å besøke noen venner av oss på Stasjonsfjellet :) og med vi mener jeg Josefine og jeg. Tirsdag lærte jeg meg å elske mamma enda mer enn før, og idag hang jeg med venner i byen.. Egentlig er denne uka ikke så mye å klage over sett bortifra sykdom.. Men i påskeuka skal jeg bare slappe helt av, ikke tenke på skole og spise meg stapp mett på godteri så jeg omtrent ikke får sove om kveldene.. det er planene før vi stuper ut i enda en ny skoleuke med både musikkprosjekt, naturfagsprøve og tentamener -.- Vel, livet er for kort til at jeg skal klage, og det er vel ikke så fryktelig interessant for dere å høre på sytet mitt..


Jaaaa... de andre bildene ville ikke lastes opp, så da blir det bare dette.

Men med det sier jeg god natt, og hvis ikke vi snakkes før etter denne uka; God Påske!
-ida emilie 
Hei dere.
Jeg sa at jeg ikke kom til å blogge noe mer idag, men jeg har rett og slett ombestemt meg. Jeg har nemlig vært innom favoritt-Justin-Bieber-Bloggen min nå nettop og fant et innlegg hvor bloggerne lurte på hva vi beliebere egentlig synes om Justin Bieber, så da skal jeg gi dere min mening;

Jeg elsker sangstemmen, utseenet og personligheten til Justin. Egentlig det meste! Det er ett eller annet ved han som er ganske så spesielt, som gjør at jeg ikke klarer å gå i 2 minutter uten å tenke på hvor kjekk og fantastisk han er. Når det gjelder sangstemmen hans, har den noe eget. Noe som ikke andre har artister har. Det er klart, det finnes utrolig mange sangere i verden, men jeg mener det er noe ved Justins stemme som forteller hvem han er, hva han lever for og hva han er i stand til å gjøre. Jeg vet at alle anti-beliebers og folk som ikke liker Justin sier at han høres ut som en jente og at han er homse, og jeg kan si det enkelt og greit; HAN ER IKKE DET! Han hadde lys stemme, ja, men den er borte for lengst, og han interesserer seg for jenter, så jeg tror neppe han er homo heller. Jeg gidder rett og slett ikke å diskutere med andre hva Justin er og ikke er, for i mine øyne er Justin utrolig talentfull, heldig, fantastisk begavet og kjempekjekk.
Utseenet hans er det rett og slett ikke noe å klage på. Justin har det utseenet jeg alltid har drømt om at en gutt skal ha. Lenge før jeg visste hvem Justin var, og lenge før jeg fant han på Youtube, har jeg alltid ønsket meg en gutt med brune øyne som lyser mot deg av snillhet, og kastanjebrunt hår. Smilet er absolutt et STORT pluss, og jeg mener at folk som sier at Justin er stygg muligens kan ha en smule dårlig smak.
Også til personligheten; Noe av det jeg synes er viktigst hos en gutt! En gutt som er omsorgsfull, kjærlig, snill, morsom, høflig, romantisk, flørtende.. ja og alt det andre positive ved personligheter, det er en gutt jeg faller for. Og vil dere vite hvorfor jeg synes Justin er så fantastisk? Fordi han har alle de kvalitetene. Det er jo klart at han har noen dårlige sider også, men de har jeg lært meg og takle. Han er et vanlig menneske akkurat sånn som deg og meg.. Han er ikke bare et produkt noen har satt sammen, han er et menneske på 17 år. Alle haters og anti-beliebers ser bare på de dårlige kvalitetene hos Justin - noe jeg synes er utrolig trist, fordi Justin har så mange bra kvaliteter utenom å være en hjerteknuser. De kvalitetene burde folk se - også får de heller dømme etter dem.

Nå i det siste har jeg følt meg såååå langt nede av å lese de triste nyhetene om Justin. Han blir fotfulgt av paparazzier, reportere, aviser, haters og fans dagen lang og får ikke fred i noen sekunder. Han er i israel når jeg skriver dette, og i det humøret han er i nå, så sliten som han er, er det ingen 17 åring som fortjener å ha det.. Han lider! Kanskje folk driter langt i det, fordi de vil ha et bilde, en autograf eller et nytt scoop, men det gjør ikke jeg. Jeg driter ikke i livet hans. Jeg høres sikkert ut som en hvilken som helst annen fan som "elsker Justin over alt på denne jord, og jeg forguder han", men nei.. Det er ikke sånn jeg føler det. Justin er inspirasjonen min, han gav meg håp da jeg var langt nede og trodde at mine drømmer aldri ville bli sanne.. Belieberne sier at Justin er en helt, at han hjelper dem hver dag med å løse problemer og muntrer dem opp når de er slitne.. Takker vi han?! NEI!
Nå er det Justin som trenger trøst, hjelp og støtte. Han er så oppgitt at han tar en pause fra twitter for kanskje å få presset inn litt tid til familien sin, og vi forlanger omtrent at han snakker til oss 24/7.. Beklager, men jeg skammer meg over belieberne, og ikke minst meg selv på måten vi har behandlet Justin på. Det er ikke positivt det jeg tenker om oppførselen vår altså.. Se på Justin, er han LYKKELIG? Er han GLAD? Er han FORNØYD?Justin er en inspirasjon for meg og sikkert andre beliebere også. Hvis du har sett Never Say Never så skjønner du nok hva jeg mener.. Han har gitt meg håpet tilbake om at jeg kan oppnå mine drømmer så lenge jeg tror på dem, jeg skal drømme større enn stort og never say never. Han sier at vi skal drite i de som plager oss, fordi de ikke har noe bedre å gjøre enn å gjøre narr av andre som er modige nok til å gi av seg selv. Det er sant! 100%!!!!


"So many girls are saying they are in love with me. But they are in love with what I seemed to be. That boy, that never cares about hate, that boy that's always happy, always smiling, but they don't know how much pain this hate gives me, how hard it is sometimes to not break down in tears"

Sånn.. da vet dere min mening! Jeg mener selv at Justin Bieber er FANTASTISK!!!!!

Vi snakkes.
-Ida Emilie 


Hei hei lesere.
Som jeg lovet dere kommer det nå noen musikktips. Disse sangene er de jeg hører på når jeg setter iPoden min i gang. Jeg har en musikksmak som går ganske i ett, så jeg håper du ikke kjeder deg ihjæl av disse sangene :P
Det er bare å klikke på de forskjellige nedover. De er linket til Youtube-videoene :) 

Selena Gomez and The Scene - Who says

Rihanna - California King Bed

Justin Bieber - Born To Be Somebody (Her er stemmen redigert mørkere)

Charice ft. Iyaz - Pyramid

Cody Simpson - Summertime

Demi Lovato - It's Not Too Late

Beyoncé - Brown Eyes (ingen link, men finnes på itunes)

Chris Brown - Yeah 3x 

Miley Cyrus - Love That Lets Go

Miley Cyrus - Who Owns My Heart

Keri Hilson ft. Kanye West & Ne-Yo - Knock You Down

Keri Hilson - Energy

Akon ft. Colby O'Donis - Beautiful

Bruno Mars  - Talking To the MoonDet var det jeg hadde for idag dere. Men jeg blogger i morgen også.

Vi snakkes.
- Ida Emilie 
Hei igjen.
Ja, overskriften min sier vel det meste idag. Siden jeg har vært syk idag og har holdt sengen min for det meste, har jeg ikke fått tid til å gjøre så mye. Så idag har mamma ryddet rommet mitt, laget kyllingsuppe til meg og vært i Sverige for å handle. åh, som jeg elsker mammaen min! Ikke nok med det, hun har kjøpt verdens søteste bluse til meg og kjøpt godteri. Nam nam..

Jeg elsker den! og... beklager at bildet ikke er rotert :/

Så da vet dere hvordan syk-dagen min har vært. Fikk en liten oppmuntring da; nemlig at Josefine kommer på besøk imorgen for å skrive en rapport til et prosjekt vi har til fredag, så da får dere vite imorgen hvordan det har gått. Gleder meg til å se henne igjen. Det er en stund siden nå siden jeg har vært mye syk ;/
Hvordan pleier din syk-dag å være? Hva synes du om blusen? Har du en venn/venninde du gleder deg til å treffe?

Vi snakkes.
- Ida Emilie 

Forresten; det kommer et par musikktips senere i kveld. Kos dere videre så lenge!
Hei igjen.
Jeg sa jo i forrige innlegg at jeg ikke fikk tid til å blogge så mye hver dag og kanskje ikke i det hele tatt til tider, men nå som jeg er ferdig med det jeg skal for dagen har jeg litt tid igjen til å blogge før jeg hopper i loppekassa mi. Jeg fant ut at naturfagsprøven min om elektrisitet ble utsatt til etter påskeferien. Noe jeg synes er utrolig deilig å få slippe dagen før jeg skal ha muntlig fremføring i spansk på fredag.
Så det er egentlig bare for meg å komme meg igjennom disse dagene som er igjen av uken, også kan jeg se frem til en hel uke med bare kos, gule ting og hyggelig samvær med vennene mine i Gol! 

Så forresten på Kongsvik Ungdomskole idag. HAHA, må le av Kine :P

Vi snakkes, natta!
- ida emilie 


Heihei folkens.
Jeg vet at siden jeg nettop har startet å blogge her, at jeg ikke har så mange lesere, men forhåpentligvis blir det noen fremover. Jeg håper at du finner min "nettdagbok" inspirerende og morsom og hvis du trenger noen tips at jeg kan være til hjelp med det jeg har å fortelle. Jeg skal prøve å skrive så positivt som mulig så dere skal slippe å vite hvor fælt jeg har det til tider :P hehe. Selv er jeg veldig opptatt av fashion og mote, hører mye på musikk og er en typisk sommer-jente, men det er klart at det er ikke det eneste jeg kommer til å blogge om. Jeg kommer nok til å komme med noen videoer etterhvert, men først må jeg lære meg hvordan jeg redigerer sånne ting. Jeg har desverre ikke tid til å blogge hver dag, men jeg skal prøve så godt jeg kan å holde dere oppdatert. Så håper jeg du trivdes her inne og at bloggen min kan være til nytte for deg!Vi snakkes.
-Ida Emilie

Hei! Jeg heter Ida Nyjordet, og er en jente på 15 år fra Oslo. Jeg blogger mest om hverdagen min, men andre ting kan også dukke opp som meninger og tanker osv. Før denne bloggen har jeg hatt flere, så jeg har litt erfaring med blogging. På fritiden er jeg med venner, driver med hester, synger, skal muligens begynne med kurs som ridelærer og leker meg med kameraet mitt, Nikon D3100!

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r


Bildeinnlegg
Blog challenge
Blogg
Helg
Hverdag
Justin Bieber
Kropp & Helse
Mote
Musikk
Outfit
spørsmål & svar
Tips
Video
We're celebrating!!!!

L i n k e r


blogg.no
Fashion inspirator
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits