Hei.
hahaha.. dere aner ikke hvor trøtt jeg egentlig er, og hvor lite lyst jeg egentlig har til å blogge nå.. Jeg kan bare skylde meg selv, for jeg snakket i telefonen hele natta, men det er lov å være sliten. Jeg har glodd på repriser av Paradise Hotel, og det er jo kun fordi folk der inne er supertragiske... men av en eller annen grunn synes jeg det er underholdende at folk driter seg heftig ut på tv. Men, jeg har tenkt til å svare på endel spørsmål idag, og desverre kan jeg ikke få svart på video, pga. jeg ikke får lastet den opp.. Så jeg svarer i et innlegg :) here we go:

Hvorfor begynte du å blogge?
Jeg startet å blogge for å ha et sted å skrive ned tankene mine, og for å dele erfaringene mine med andre. Jeg vil også vise denne store verden, hvordan en hverdag er i min lille verden.. At jeg har gått gjennom mye og opplevd en del, kan kanskje være til hjelp for de som går igjennom det samme, og da vil jeg at bloggen min kan være et sted hvor folk kan komme å lese for å få råd :-)

Husker du din første forelskelse?
Den husker jeg kjempegodt. Jeg har hatt en del kjærester, men jeg tror aldri at jeg har vært ordentlig forelska før i påsken 2009. Jeg møtte en helt herlig gutt, som viste meg så mye kjærlighet og omsorg, og jeg for min del er veldig svak for det. Et lite pluss var at han er kristen akkurat som meg, og utseenet er et enda større pluss. 

Leser du noen faste blogger?
Jeg leser bloggen til Andrea Badendyck fast hver dag, fordi jeg liker måten hun formulerer seg på. Hun er flink til å skrive om ting jeg liker selv, og derfor blir bloggen hennes veldig bra i mine øyne. Ellers hender det jeg er innom Tcmn av og til :-) De er flinke bloggere begge to, så jeg annbefaler de veldig! 

Har du lyst på piercing? isåfall hvor?
Jeg har veldig lyst på piercing i navlen og over leppa. Jeg elsker piercing, og skal ta i magen snart. Jeg venter litt med den i annsiktet, og jeg betaler den selv så jeg får ekstra mye ut av det synes jeg!

Hvordan er det å passe en hannhund i puberteten?
Ehe.. jo, det kan være litt forskjellig. Min hund var egentlig veldig snill, men veldig hyper og glad i å leke. Jeg tror egentlig at det kommer an på hvor hunden kommer fra, hvem som er foreldrene og hvordan personlighet den har. 

Hvor får du inspirasjon til stilen din?
Jeg bruker alt jeg ser til inspirasjon. Oftest er det moteblader som Mag, Costume og HENNE, men jeg får også inspirasjon fra folk rundt meg. Jeg er veldig glad i å mikse litt. En gammel genser kan bli som ny hvis jeg piffer den opp med noen smykker og en litt stilig bukse eller tights :-) 

Hvem er bestevennene dine?
Det må være Hannah Løken og Rebekka Berntsen. Vi gjør alt sammen, og jeg stoler fult på dem begge to, også er de der for meg 24/7, så jeg trenger ikke å være redd for at jeg ikke har noen i verden når alt slår seg vrangt og livet bli vanskelig.. Da er det bare for meg å ringe dem, så føler jeg meg fort i bedre humør. 

Hva er yndlingsfargen din?
Det må bli lilla, blå eller hvit. Jeg er også veldig glad i lærbrunt og litt matte farger. Har aldri vært en stor fan av knæsje farger, så ja.. jeg elsker matte farger + blå og lilla.

Hvorfor liker du Justin Bieber så godt?
Vel, det er pga. personligheten hans og det han formidler gjennom sangene sine. Jeg elsker måten han behandler fansen og folk rundt seg på. Han omgir seg med kloke og gode mennesker som gjør at han forblir jordnær, og det er nok bare et pluss at utseenet hans er bra i tillegg! 

Er brunt hår din naturlige hårfarge?
Nei, jeg er naturlig blond. 

Hva er yndligsdyret ditt?
Det er vel hest. Det er kanskje rart siden jeg eier en hund, men jeg har elsket hester siden jeg var bitteliten, men ingen hest i verden kunne noen gang erstattet Albert. Jeg elsker han utrolig høyt! 

Si en positiv og en negativ ting om deg selv...
Okei.. ehm, positivt; jeg er veldig glad i å tegne og uttrykke meg gjennom tegninger som vil si at jeg er ganske kreativ. Negativt: Jeg er utrolig følsom, og tar ting veldig lett til meg.. Jeg blir veldig fort såret med andre ord.

Hva synes du om feite jenter?
Jeg har absolutt ingen ting i mot feite jenter, og jeg kan ikke si at noen er feite heller.. Du er skapt med den kroppen du har, forskjellig fra alle andre, men jeg tror det har litt med dette å ta vare på kroppen sin også.. Det er klart, har du en sykdom som gjør deg litt såkalt "feitere" enn du er, så er det klart at du ikke kan gjøre noe med det, men jeg har ingenting imot "feite" jenter. Ikke i det hele tatt! 

Tror du at du kommer til å gifte deg med JB? eller bare drømmer du om det?
Hehe, jeg har vært borti tanken på å gifte meg med han ja, men jeg vet at det aldri kommer til å skje... Jeg er bare en tilfeldig jente i oslo som har 0,00005% sjanse til å møte Justin Bieber, og jeg tror det er viktig for meg å ikke bli for opphengt i dette med å gifte seg med han, for jeg er ganske sikker på at det er en gutt i Norge som fyller alle kravene mine og som elsker meg sånn som jeg fortjener. 

Hvorfor bruker du så mye sminke?
Hehe.. synes du jeg bruker mye sminke? Jaja, jeg bruker egentlig bare litt foundation og mascara, men det er for å dekke over ugjevnhetene jeg har i huden.. Jeg er ikke fornøyd med meg selv når jeg ikke bruker sminke, men likevel går jeg noen ganger på skolen uten sminke... 

Hvordan er klassemiljøet hos dere?
Klassemiljøet er veldig variert. Jeg trives helt greit, og andre i klassen trives kanskje ikke så godt.. Men det er klart, jeg tror ikke jeg kunne ønsket meg en annen klasse enn den jeg har idag..

Kan du fortelle litt om det å være kristen (menigheten din++)?
Jeg vet ikke om det er så mye å fortelle egentlig.. Selvom du er kristen betyr det ikke at du lever i en annen dimensjon.. Du er en helt vanlig borger som alle andre, gjør for det meste som alle andre, men kristne bruker ofte tid med gud også innimellom alt hverdagsstresset.. Noen går kanskje på bønnemøter, andre ikke.. Det er litt forskjellig fra hver kristen hva de gjør, men jeg lever livet helt normalt. Det er ikke mange som legger merke til at jeg er kristen for å si det enkelt.. Jeg går egentlig ikke sånn fast i en menighet, men hver fredag er jeg i Filadelfia som ligger i sentrum av oslo. Der er det også mange av vennindene mine som går, og oftest er jeg der for å møte andre jeg er glad i. Jeg varierer litt om jeg sitter bom stille under alle møtene eller om jeg gjør andre ting underveis.. men jeg tror det er viktig for en kristen å beholde "kontakten" med Gud da og da kan bibelen eller menigheten være gode hjelpemidler..

Har du opplevd at folk ser rart på deg pga. det?
Klart jeg har det. Altså, jeg velger å tro at de egentlig bare er nysjerrige. Men det er nå sånn da, at jeg egentlig bare gir blanke i dem, fordi det er et valg som foregår i mitt hode, og hva jeg velger er det egentlig ikke noen andre som har noe med enn meg selv. Det har jeg også uttalt meg om blant de jeg omgås med, og de respekterer det! Altså det handler litt om hvordan du vil at andre skal oppføre deg mot deg da.. Lar du dem stirre rart eller gjøre narr av deg, så bare fortsetter de. Vis dem at de skal ha respekt for troen din, da slipper du stygge blikk eller kommentarer. I allefall har det hjulpet meg. 

Litt hva du ser etter i en gutt?
Jeg ser etter en gutt som er kjærlig, omtenksom, hyggelig og høflig. En som kan vise meg at han er glad i meg, og som kan gi meg trøst når jeg trenger det og en som kan holde meg i hånda og klemme meg når som helst og hvor som helst. Utseenet er egentlig ett pluss, men det er alltid litt bra at gutten ser bra ut også.

Hva synes du om trinnet på skolen din?
Det er vel helt greit det.. Jeg har mange venner som jeg har kjent en god stund i paralellklassene mine, og det er folk jeg ikke kjenner så godt.. men jeg trivdes med alle, tror jeg.

Litt om dine nærmeste bestevenner?
Mine nærmeste bestevenner er helt fantastiske mennesker. De stiller opp når det trengs som mest, de er gode som gull og de er utrolig morsome personer. Alle fortjener sånne venner som de.  

10 ting vi ikke visste om deg?
hmm... okei.
1: Jeg elsker is - får bare ikke nok
2: Ser ofte på Disneychannel
3: Vil se ut som Miley Cyrus
4: Jeg elsker Johnny Depp
5: Jeg er ekstremt nysjerrig
6: Elsker å oppleve nye steder og hilse på nye folk
7: Jeg er ekstremt rotete
8: Jeg er utrolig glemsk
9: Jeg bare digger å gjøre andre folk glad
10: Jeg tør ikke å smake på reker - de ser bare sinnsykt ekle ut

Hvilken telefon bruker du?
Jeg bruker iPhone 4 

Hva tenker du om avstandsforhold?
Avstandsforhold er ikke veldig kult synes jeg.. Det er klart at hvis kjærligheten mellom dere holder, og hvis dere kan besøke hverandre ofte er det jo selvfølgelig greit, og da er det jo ekstra koselig å møte hverandre igjen for hver gang siden dere bor så langt fra hverandre.. men det kunne kanskje også blitt litt problematisk hvis dere kjenner at det tar for lang tid mellom hver gang.

Hva er en kjekk gutt i dine øyne?
En kjekk gutt i mine øyne er en gutt jeg kan stole på og si alt til. En som tar godt vare på meg og som er høflig, en som får meg til å le og en som virkelig vet hvordan man behandler kjæresten sin. Jeg vil ikke at det skal være kleint mellom meg og gutten, så det er kjempe bra hvis vi er gode venner fra før. Utseenet er som sagt bare et pluss, men et stort pluss!

Hva liker du best ved bestevennene dine?
At de er så åpne og ærlige. At de har tid til å snakke hvis jeg trenger det og at de bryr seg om meg. 

Hva vil du bli når du blir voksen?
Jeg har alltid elsket å drive med dyr, så ett eller annet innen dyreyrket kanskje.. jeg vet ikke, vi får se hva jeg har muligheten til når jeg kommer så langt som til dette med å velge jobb. 

Har du hytte? isåfall hvor?
Jeg har hytte i Stavern og på fjellet. 

Hvilke karrakterer (på skolen) er mest vanlig for deg?
Jeg har helt normale karrakterer. Fra 3 på en dårlig dag til 6 på en veldig bra dag. Jeg varierer litt, men oftest er det 4 og 5 som dukker opp på mine prøver og fremføringer. Selv er jeg veldig fornøyd, men det er klart at når jeg ikke klarer å prestere mer enn en 3'er, så kan jeg ikke begynne å syte over det. Jeg vil ikke være et sånt barn som bare er opptatt av skole og som begynner å grine over en 5+...  

Hvilken hårfarge vil du ende opp med?
Jeg vet faktisk ikke helt. Men jeg har altid beundret håret til Miley Cyrus og Vanessa Hudgens. Jeg liker lengden på håret til Miley spesielt godt, men jeg tror jeg vil ha en hårfarge mellom mellombrunt og mørkt. Jeg har i allefall ingen planer om å farge det blondt igjen enda...

 

SÅNN.. da var spørsmålene besvart. Er det flere ting dere lurer på er det bare å spørre underveis, så skal jeg svare så fort som mulig. Jeg skal ha en ny spørrerunde også, så da får dere svar på det dere lurer på :-)
Har dere hatt en fin dag? Fikk du svar på spørsmålet ditt? Noe du ikke viste om meg fra før?
 

vi snakkes!
-Ida Emilie 
Hei folkens.

Jeg er så sliten nå.. jeg tror jeg dør når som helst, og det er grunnet ekstrem dansing i AM's fjortissbursdag.. åh, føttene mine er hovne som ballonger, og jeg klarer knapt å gå.. jaja, slutt på klaginga, for det blir ikke noe bedre i morgen. Har en haug med plikter som skal gjøres, og selvfølgelig er jeg en sånn person som HATER plikter og alt som har med husarbeid å gjøre. Jeg tvert i mot, er veldig flink til å vente en stund før jeg sitter med alt til slutten av dagen :p typisk meg-stil. Hehe, men ikke i morgen. Jeg skal stå opp nokså tidlig, rydde rommet og ta loftstua før jeg setter ræva på bussen og stikker en tur opp til Ulrikke igjen, for å filme til et prosjekt vi har i musikk! Så i morgen blir det ikke så mye blogging før på kvelden tror jeg.. spørs hva jeg har tid til, og hva jeg orker :p

Så... neste onsdag skal jeg ha alle jentene i klassen + 3 stk. fra B her på en liten jentekveld. Det gleder jeg meg til, og håper at vi får en fin bursdagsfeiring med film og kos forran tv'en.. midt i uka :p hehe...

Men.. vi snakkes i morgen en gang!
-Ida Emilie 
Hei folkens..

Jeg sitter på skolen sammen med Josefine nå, og tenker hvor deilig det er at det er fredag, fri og ingen musikktime.. Rakk ikke å blogge videre igår, og det er jeg lei meg for.. Men jeg har planlagt en spørrerunde hvor du kan spør meg om hva som helst frem til lørdag, også skal jeg gi dere svarene lørdag kveld hvis jeg rekker det! Jeg håper så mange som mulig liker å stille spørsmål for er det noe jeg er veldig glad i så er det å svare på spørsmål fra dere! Forresten skal jeg i fjortissbursdag idag som jeg sa igår, og siden vi først skal ordne en arkitektur oppgave etter skolen, skal Josse bli med meg hjem etter det, også skal vi sannelig forandre oss ganske mye :P haha!
Skal du i bursdag? Hva skal du i helgen? Har du spørsmålsrunde på bloggen din?


Ha en fortsatt fin dag også snakkes vi senere idag...
-Ida Emilie
Hei folkens.

Jeg har ikke tenkt til å blogge så mye akkurat nå, fordi jeg er på besøk hos Ulli idag. Vi har nettop kommet hjem fra en tur på senteret. Vi har handlet litt + at vi har samlet litt fjortissaker til imorgen.. Skal nemlig i fjortissbursdag til Ann Magrit i morgen. Desverre er jeg ikke ferdig med kjøpene helt enda. Jeg skal kjøpe et par sko + at jeg må bestille litt klær fra bl.a Zara, motedronningen.no, ellos.no og illusion.no :-) Men jeg blogger om det senere i kveld, og jeg tror jeg skal gi beina mine en real fotmassasje.. har skikkelig vondt!

Men vi prates i kveld!
-Ida emilie
Hei igjen.

Utrolig nok har jeg hatt tid til å blogge nesten alle dagene siden jeg fikk bloggen. Ganske imponert over meg selv, fordi jeg har gitt opp så mange andre blogger før denne, og nå har jeg endelig bestemt meg for at denne bloggen skal jeg fortsette med. Det er litt deilig.

Idag var den første sommer-tentamenen i Norsk, og jeg tror aldri jeg i hele mitt liv har hatt så mye problemer med å finne på noe å skrive om. Hahaha, jeg skrev en ting men endret mening, også skrev jeg noe annet, men ble heller ikke fornøyd med det, og helt til slutt fikk jeg kommet opp med en mening i et leserinnlegg da :-) Likevel var klokka bare 11:30 da jeg gikk.. Det er litt sykt! Haha, fikk streng beskjed av mamma at jeg ikke skulle være hjemme før 12, så jeg var igjen litt i byen før jeg var hjemme rundt 13:00-tiden. Da var det egentlig bare rett hjem og skifte til shorts og topp før jeg dro på metro senteret sammen med Josefine og Malin :-) Koselig! 

Forresten jeg kan informere alle beliebere om at det er Belieber-parade i Oslo, Lørdag 25.Juni :-) Da kan vi kanskje faktisk klare å få Justin Bieber til Norge! Spre det :-) Og jeg oppfordrer ALLE beliebere om å møte opp! Også gutter. Jeg har 2 kompiser som er med håper jeg, også får dere ta med vennene deres! Hvordan har din dag vært? Har du hatt tentamenene enda? Skal du på belieber-paraden?

Vi snakkes!
-Ida Emilie 
Heihei :-)

For andre gang har blogg.no klikka, og nå friker jeg snart..
Men nå har jeg nettop kommet hjem, og sitter i sengen min og masserer bena mine som er kjempehovne etter å ha gått på høye heler i hele dag. Jeg har nemlig vært i konfirmasjon til en av vennindene mine, Martine. Jeg har hørt mange bra taler, møtt mange kjente fjes, blitt kjent med nye, smakt på masse god mat, sett mange fine gaver og ikke minst tatt maaaaasse bilder :-) Men konfirmanten, Martine, var den nydeligste av alle. Hun var nydelig i rosa footside kjole. Rett og slett. Hun holdt en utrolig fin tale, og hun var også modig nok til å takke alle lederne i kirken idag, alene.. Det krever mye mot å snakke foran en stappet sal, så jeg unner henne heder og ære :-) hehe.. Jeg har jo gjort det samme, men det var med 2 andre også :-p Pappa'en til Martine, som også er en god venn av pappa'en min hadde laget en veldig rørende film, og jeg tror ikke det var bare jeg som gråt under talen hans. Hahaha, følsomme hele gjengen! hehehe, men jeg skal slutte å bable og vise dere bildene:Jeg hadde en veldig bra dag, og koste meg masse sammen med alle som var og feiret Martine. Jeg er veldig glad for at jeg fikk ta del i det, og glede meg sammen med henne på hennes "jeg-er-voksen"-dag :-) Glad i deg, Martine!
Hadde du en bra dag? Har du vært i/hatt konfirmasjon denne måneden? Men jeg skal ha tentamen i morgen, så jeg må legge meg for å være opplagt nok til det. Ha en fin kveld.

Vi snakkes!
- Ida Emilie 
Heeeeei.

åh, når du våkner om morgenen og bare ser ved siden av deg, på verdens skjønneste venninde når hun sover, ja da vet du at dagen bare blir superbra! Jeg våkna rundt 07:00/ 07:30 av at vekkeklokka ringte, men hadde ikke hjerte til å vekke lille Hannah som fortsatt sov, så jeg utsatte den 1 time. Men tro hvem som forsov seg og ikke rakk bussen som skulle gå 10 på halv 9, joda.. det er meg.

Jaja, vi kom oss ut til Tusenfryd i rundt 11-tiden, og vi startet dagen med å skaffe sesongkort. Så kom vi jo inn i parken, og gjorde som de fleste andre; kjørte alle attraksjonene som falt i smak hos oss, før vi til sist tok speed monster en siste gang før vi dro hjemover. Vel hjemme fikk jeg dusjet, noe som var utrolig deilig, før vi grillet ute og avsluttet det hele med desserten, nemlig IIIIIS som er min favoritt :-)

Så nå sitter jeg faktisk på rommet mitt med et musikk-prosjekt om Justin Bieber, samtidig som jeg snakker med noen venner over facebook óg hører på musikk, siden jeg absolut ikke klarer å gjøre 1 ting på pc'n om gangen. Sitter jeg å holder på med noe på pc'n må jeg f.eks ha musikk til, blir i mye bedre arbeidshumør da :P hehe!
Men jeg tror jeg skal spare dere for flere detaljer om dagen min. Det kan bli litt vel kjedelig hvis alle detaljer skal "frem i lyset". Dere kan heller få noen bilder:


Iphone kan faktisk ta veldig fine bilder :-) bare se på alle bildene bortsett fra det nederste. hehe, fornøyd med ny telefon, det er jeg hvertfall! men jeg må legge meg nå hvis jeg ikke skal være utslitt i morgen. Sovnet ike før halv 3 i natt og skal i konfirmasjonen til Martine i morgen. Forresten, da får dere også Outfiten min :-)

Vi snakkes, sov godt!
- Ida Emilie 
HEEEEEEEEEEELG!
Velfortjent og helt klart superdeilig akkurat nå :-) 

Nå er det egentlig sengetid, men siden jeg har overnattingsbesøk av Hannah idag, er vi oppe litt ekstra lenge.. Hehe, planlegger å dra til tusenfryd i morgen så håper det ikke blir altfor vanskelig å stå opp imorgen. Jaja, vi får en koselig dag uansett, med karuseller, berg-og-dalbaner, godteri og andre ting man finner i en fornøyelsespark. Ikke bare det, vi skal også til Liseberg sammen neste lørdag, altså 14/5 :-) Så det blir nok kjempebra

Så nå ligger vi på hver vår pc og twitrer og driver på facebook, og koser oss. Det blir en utrolig bra dag i morgen, og det har vært en utrolig fin dag idag.. Hvordan var deres dag? Skal dere på tusenfryd med en god venninde i helgen?

...og siden jeg ikke har noe bilde av meg og hannah akkurat nå, så kan jeg legge inn 2 bilder fra konfirmasjonen min som jeg sa at jeg skulle, men som jeg ikke fikk tid til tidligere i uka :-) og det er jo en uke siden, så det begynner å bli på tide:Men vi snakkes, sov godt!
- Ida Emilie 
hei folkens..

Jeg vet at jeg sa at jeg skulle legge ut bildene fra konfirmasjonen, men det ble det rett og slett ikke ork og tid til idag... Jeg er nemlig syk, noe jeg synes er dritkjipt. Har en innlevering i morgen som har vart i over 3 uker som jeg ikke har fått gjort også er det en del andre ting som også egentlig skulle blitt gjort idag, men desverre har jeg ikke hatt godt nok imunforsvar til det enda.. Uffameg, men det var noen som spurte om jeg kom til å legge ut bilde av familien min, og jeg skulle ønske jeg kunne det, men det ville ikke mamma og pappa så da kan jeg desverre ikke gjøre det..

Skal se om jeg ikke får lagt inn bildene senere i uka, hvis ikke sprer jeg dem litt rundt på hvert innlegg så dere kan se de.. hehehe!


Kos dere videre! jeg må legge meg for å kanskje være frisk nok til å gå på skolen imorgen...

Vi snakkes!
-Ida emilie

Hei folkens.

Jeg har ikke hatt mye tid til å blogge idag, og for dere som har lest de siste innleggene mine så vet dere grunnen.
Jeg er konfirmant idag! Jeg er "offisielt" voksen, men som min mormor sier; ingen kan bli helt voksne. Alle vil foraltid ha litt barndom i seg, og gudskjelov for det! Hehe.. men det er jo også arbeidernes internasjonale kampdag/frihetsdag idag, også kalt en fridag på ungdomsspråket, så gratulerer med dagen alle sammen!

Men som erfaren konfirmant er det bare én ting å si; jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli så sliten som jeg ble. Jeg kan bare si med en gang, spesielt til dere som ikke har konfirmert dere enda, at det er ikke bare tårefylte taler, god mat, herlige mennesker å feire med og fest, men det er også mye jobb. Taler skal skrives, mat skal handles, kaker skal bakes/bestilles, pynting av bord og lokaler osv. Nesten like mye jobb som til et bryllup.. Så det forklarer kanskje litt hvorfor jeg er heeeelt utslitt. Nesten utrolig at jeg orker å blogge nå, hehe..

Men jeg har fått utrolig mye fint, blandt annet et helt eget Nikon Speilreflekskamera (Nikon D3100), har allerede testet det ut på fetterne mine, på den fine solnedgangen idag og litt annet også, så jeg er veldig fornøyd. Har også klart å få inn til sammen 10.000 + at bunaden min kostet 25.000 så en del penger er brukt på meg det året her.
Men jeg har ikke fått lastet inn bildene som ble tatt idag enda, men i morgen kommer det et helt innlegg med bare bilder fra konfirmasjonen som det også har vært etterspørsler om! Dette bildet er tatt 30. april imens vi pyntet lokalet hvor jeg hadde konfirmasjonen.. Jeg synes farmor er nokså flink med blomstersammensetninger :D Gled dere til i morgen, da kommer det enda fler bilder! Men nå skal  jeg hoppe i lopekassa før jeg svimer av tror jeg, Natta!

Vi snakkes!
-Ida Emilie

Hei! Jeg heter Ida Nyjordet, og er en jente på 15 år fra Oslo. Jeg blogger mest om hverdagen min, men andre ting kan også dukke opp som meninger og tanker osv. Før denne bloggen har jeg hatt flere, så jeg har litt erfaring med blogging. På fritiden er jeg med venner, driver med hester, synger, skal muligens begynne med kurs som ridelærer og leker meg med kameraet mitt, Nikon D3100!

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r


Bildeinnlegg
Blog challenge
Blogg
Helg
Hverdag
Justin Bieber
Kropp & Helse
Mote
Musikk
Outfit
spørsmål & svar
Tips
Video
We're celebrating!!!!

L i n k e r


blogg.no
Fashion inspirator
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits