Hola!

Nå er jeg kommet hjem etter siste dag på skolen. Vi har fått karrakterkortene idag og jeg skal ikke si at jeg er misfornøyd. Jeg gikk opp i snitt og fikk 6 i musikk som standpunktkarrakter, så jeg er ganske happy akkurat nå. Etter at vi var ferdige på skolen, dro 8 av jentene på Fridays på Aker Brygge, som jeg forresten har hørt at kanskje forsvinner pga. utbygging.. I stedet for at dere skal sitte å lese en masse tekst som ikke gir mening, så skal jeg gi dere dagen min i bilder i stedet :)


Vakker ♥


 


Mmmm.. ♥

Men da skal jeg se ferdig "Veronica Mars", Tv programmet på TvNorge som Arild mener er "made for Oslo-girls" :P
Hahah :) Men vi snakkes senere. Jeg skal gi dere outfit'en idag og litt annet kanskje ?! Vi får se hva vi rekker, so stay tuned!

- Ida Emilie
Hola!

Nå er det egentlig dusjetid, så jeg skal være kjapp med å legge inn bildene fra Wayne's tidligere idag.
Forresten imorgen skal jeg prøve å få til et "Topp 10 i skapet"-innlegg, so stay tuned!Beklager at mange av bildene ikke er rotert, men jeg har ikke tid til å rotere alle før jeg hopper i dusjen og ser ferdig CSI :-)

Ha en fin kveld!
-Ida Emilie 
Hei folkens!

Nå sitter jeg på Wayne's coffee sammen med Ulrikke, Ingvild, Josefine og Malin og bare feirer at sommeren endelig har kommet til Oslo. Nå har vi kjøpt for over 300 kroner, både boller og en frappe hver. mmm... men selvfølgelig har jeg glemt å ta med meg kameratilkoblingen til Mac'en, så bildene får dere senere :-) 

Det er en litt sen bursdagsfeiring for Malin som ble syk på bursdagen sin, så det er litt seint å si gratulerer med dagen selvom hun fikk gaven sin idag. Så nå sitter vi og ler, snakker om Berlin, utenlandsreiser og litt om hva hver og en skal gjøre før vi ser hverandre til høsten igjen. Selvfølgelig treffes vi litt i sommer, men det er så deilig å sitte å prate litt om ting! Kjempekoselig!

Men vi snakkes senere.
-Ida Emilie 
Hei folkens.

Jeg legger merke til at jeg ikke har så mange kommentarer på bloggen, og grunnen til det er kanskje litt på grunn av at jeg er dårlig til å blogge om temaet mitt, nemlig mote. Helt siden jeg startet bloggen har jeg virkelig prøvd å sette av tid til å skrive noen moteinnleg, men tiden har rett og slett ikke strukket til. Jeg skal virkelig ta meg selv i nakken fremover og sette i gang med en ordentlig moteblogg. Jeg trenger litt tips fra dere hva slags moteinnlegg dere vil at jeg skal skrive. Er det tips, "my wardrobe", "dagens innkjøp", outfits eller "top 10 i skapet" dere ønsker, eller er det noe spesielt dere tenker at jeg skal blogge om ang. mote fremover? :) 

Men som et lite plaster på såret, har jeg vært ute og "shoppet" litt idag og tenkte jeg ville dele det med dere. Det kommer nok til å bli en vane fremover dette altså. Har hatt fri, så tok meg god tid på triaden. Det er forresten nattåpent idag, hvis du orker å ta turen til lillestrøm og gå i butikker hele natta :p hehe.


Sandaler // Økonomi sko 100,-

Gladiatorsko m/ hel // Økonomi sko 299,-

Genser // Match 210,-

Bag // Match 990,-

Jeg rett og slett elsker nattåpent og sommersalg. Det er det beste med det hele. Skal se om jeg rekker å moteblogge i morgen, men frem til det sier jeg godnatt. Må hvile litt før fotballturnering imorgen!

-Ida Emilie
 


hei igjen folkens..
Noen dager igjen, siden jeg blogget til dere sist, og det tror jeg egentlig bare at dere må begynne å bli vant til. Jeg har rett og slett ikke tid til at bloggen er #1 og før alt annet som skjer nå. Jeg har hatt en helt forferdelig travel uke med hele 6 innleveringer på 2 dager, bursdager, styrketester og jobb, så det er ikke så veldig rart håper jeg. Men nå er det bare en gramatikkprøve på onsdag i neste uke, så kan jeg si farvel til alt skolestress og bare se frem til 8 herlige uker med sol og varmt vær, nye og gamle steder, nye og gamle venner og alt det andre positive som sommeren bringer med seg.

ah. Hodet mitt har koblet inn i feriemodus allerede for flere uker siden, haha, men likevel er det deilig å kunne gjøre en siste innspurt før sommeren. Akkurat nå har jeg fått levert inn min siste innlevering i KRL, så da er det egentlig bare for meg å være forberedt på nynorsk gramatikkprøve. Ellers idag har jeg overrasket Malin, som ble 15 år idag. Vi fikk kjøpt en mocca frappe til henne på Wayne's Coffee og ikke minst favorittpotetgullet hennes som hun digger! Veldig koselig å se øynene hennes og gleden hun ble fylt med da... elsker rett og slett å gjøre andre glad!


herlige malin <3


 Men jeg må sånn seriøst legge meg nå. Døgnrytmen er snudd helt på hodet, så jeg sover veldig lite for tiden, men jeg har fri imorgen pga. muntlig eksamen og da skal jeg besøke noen venninder på Stasjonsfjellet :-) gleder meg til å se dem igjen! Vi snakkes i morgen!

-Ida Emilie

//hva har du gjort idag? //har du fri imorgen?


Hei folkens!
Nå sitter jeg på wayne's coffee og venter på Martine. Gleder meg til å tilbringe litt tid med bestejenta mi idag. Vi tar nok en shoppingrunde og setter oss på cafe senere hvis vi ikke har angst etter å komme hjem :) jeg blogger sikkert litt i kveld, så vi prates da før jeg gjør ferdig innleveringen i nynorsk som er 1 av 4 ting denne uken. Hehe, skal spare dere for mere syting og klaging nå. Vi prates!

-kos&klems fra Ida Emiliehei og hopp min kjære nettdagbok..
Jeg har ikke blogget siden 22.mai, noe som føles som både år og dag for meg. Grunner som "mye å gjøre" er kanskje kjent, men de begynner å komme fler og flere ganger nå altså.. Og nå sitter jeg igjen med ingenting å blogge om, jeg tenker rett og slett bare på hvor dårlig samvittighet jeg har for å ikke ha klart å opprettholde bloggen min helt som jeg håpet på. Jaja, kan'ke alltid få tid til alt og allerede denne uken er det nynorsk innlevering, engelsk innlevering og KRL-innlevering på to dager (onsdag og torsdag), jeg skal i bursdag i morgen og på torsdag, så jeg har endel å styre med denne uken. Heldighvis for meg så er dette den siste ordentlige slitsomme skoleuka før sommerferie og starten på en herlig rideuke i Skjeberg sammen med Seline beste :) Det blir dødsbra og utrolig herlig å få ferie; bare bli negerbrun av å ligge i sola hele dagen, spise masse is, henge med venner og familie (+ eks) og bare nyte tiden før skolestart og 10. klasse. Helt utrolig fantastisk å bare kjenne sola allerede nå. Har allerede rukket å bli ganske brun denne langhelgen i Stavern. Men jeg må ikke instalere meg riktig ennå. Innleveringene skal leveres til riktig tid, bursdagsgaver skal kjøpes, shaveing av legger skal forekomme (litt random egentlig), trening skal settes i gang og.. +++


Bendik og Martin i Aurlandsdalen :-)


Kathi og Ulli <3


herlige Marita <3


Fantastiske Malin <3


hahahha, så sykt bra av Nippe og Hannah <3


herlige Hannah og meg. Heh, no makeup - don't judge me :)

Håper dere har hatt en fin helg og at dere koser dere i sommerværet. Vi snakkes sikkert før sommeren :-)

kos&klem fra Ida emilie

Hei! Jeg heter Ida Nyjordet, og er en jente på 15 år fra Oslo. Jeg blogger mest om hverdagen min, men andre ting kan også dukke opp som meninger og tanker osv. Før denne bloggen har jeg hatt flere, så jeg har litt erfaring med blogging. På fritiden er jeg med venner, driver med hester, synger, skal muligens begynne med kurs som ridelærer og leker meg med kameraet mitt, Nikon D3100!

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r


Bildeinnlegg
Blog challenge
Blogg
Helg
Hverdag
Justin Bieber
Kropp & Helse
Mote
Musikk
Outfit
spørsmål & svar
Tips
Video
We're celebrating!!!!

L i n k e r


blogg.no
Fashion inspirator
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits