Hei folkens.
Som dere ser, så har jeg ikke klart å holde meg borte fra bloggen i mere enn 2-3 dager siden sist.. Mye av grunnen til det et vel kanskje jeg at jeg ikke føler det bloggpresset at jeg må blogge hver dag for ellers blir leserene mine lei av den det-kommer-aldri-noe-nytt-bloggen! Så derfor blogger jeg nå da;)
Sist gang jeg blogget var jo bare noen få dager etter terrortragedien. Helt forferdelig at et menneske kan gjøre sånne ting, det er ekkelt og jeg kjenner at jeg sitter å holder på et veldig hevngjerrig sinne akkurat nå! Men det er uansett ikke jeg som skal avgjøre hvor streng straff han skal få.. (hørte noe om at han har fått 30 år i fengsel), og bra er jo det tenker jeg da! Kanskje han får litt vett i skallen de årene han skal sitte inne - håper det!!!

Heldigvis har det kommet noe litt hyggeligere nyheter på vgnett de siste dagene. Dere lurer sikkert på hvorfor jeg alltid sjekker vgnett, og det er så enkelt som at jeg har ikke tv på hytta - det er jo så unødvendig når vi har et feriested hvor det BARE er sol :/ (ironi for de som ikke skjønte det) Uansett så synes jeg at jeg ikke trenger å se alle intervjuer hvor de diskuterer "om det er greit å smile nå som det har gått noen dager siden denne forferdelige tragedien".. Derfor velger jeg vgnett fordi jeg kan veldig enkelt velge hvilke nyheter jeg vil lese. Altså, jeg vet jo at mange lider seg gjennom de følgende dagene, men det trenger da virkelig ikke gå så langt som disse talk-show'erne har gjort nå?!? Alvorlig talt!!!
Nok om det. Dagen idag har vært overfylt med sol. GLEDE! ..så jeg har fått endel farge idag da. YESS!!!! :-D hehehe, jo; for de leserene mine som har meg som venn på Facebook, har kanskje fått med seg at jeg skal farge håret mitt snart - jeg blir altså blond/platinablond om noen dager! Og for de som ikke visste det, så er min naturlige hårfarge blond ;) har sagt det engang før på bloggen, da jeg hadde spørrerunden, men det er ikke sikkert alle hadde fått med seg det ;) Hehe! Det kan jo hende at jeg blir brunette igjen hvis jeg ikke er fornøyd med blondt, men inntil videre skal jeg være blond en stund!
Hvordan har dagen deres vært? Har dere farget håret før?
Vi snakkes senere!
-Ida Emilie Nyjordet
Hei folkens..

Jeg vet at mange får vondt av å lese nyheter, blogger og av å se på intervjuer, men jeg synes det er så sinnsykt viktig det som har skjedd i Oslo og på Utøya denne uken. Ikke har det bare gått enormt mye menneskeliv på kun noen dager, men det er mennesker som er merket for livet etter å ha møtt sitt verste mareritt ansikt til ansikt, midt på lyse dagen i det vi kaller sommerferie og arbeidsfri.

De to siste døgnene har jeg sittet klistret til iPhone-skjermen og lest kanskje 50 nyheter om den grusomme terroraksjonen på regjeringskvartalet og ikke minst Utøya. Gjerningsmannen har tydeligvis uttalt seg om at han synes det var grusomt men nødvendig. Hvorfor skulle det være nødvendig å drepe over 90 uskyldige ungdommer i sinne fordi han mener politikken til Arbeiderpartiet er feil? Det gir ikke mening for meg og kanskje heller ikke for dere som leser dette.

Nå skal ikke jeg sitte å skrive masse informasjon om massakeren som dere sikkert har lest mye om, og til og med kanskje vet enda mer enn meg om.. Jeg skjønner at dette er utrolig tungt for mange, selvom jeg ikke har tatt noe del i det selv. Jeg har ikke mistet noen jeg er glad i, jeg har ikke sett vennene mine dø rett foran øynene mine og jeg kommer ikke til å sove dårlig om natten fordi jeg måtte gjemme meg i frykt for å aldri få se foreldrene mine igjen...
Jeg vet at mange har mistet sine kjære og at hele Norge er i sorg, og som alle andre nordmenn kondolerer jeg sterkt. Jeg sender det jeg har av tanker til dere som er pårørt og dere som går gjennom en tid med smerte og sorg.

Av respekt for Norge og alle de som sørger over sine, skal jeg ikke blogge vanlig resten av sommeren, og kommer tilbake som planlagt; 23 August!
Hei lesere, innomtittere eller hva jeg nå enn skal kalle dere som leser på bloggen min :p
Nå blogger jeg fra den lille såkalte solskinnshytta på sørlandet aka. Stavern. Sånn som været er i dette sekund, kan jeg ikke akkurat kalle dette et solkinnssted. Det blåser surt og er egentlig ganske kalt ute og imens veninnder og familie slikker sol i Thailand, Italia, Latvia, Kreta, Frankriket eller Spania, så får jeg greie meg med å nyte den bittelille, og da mener jeg virkelig den bittelille, sola vi har her nede. Den har jeg ikke sett mye til de siste dagene, og jeg som hadde håpet at sola skulle være på himmelen det meste av sommeren. Hmf.. nå er jeg skikkelig pissed of -.-
Samme kan det være... og siden det ikke er meldt et sånnt mega-super-duper-vær før sent i Juli og det ikke ser ut til å ville endre seg om jeg så skal danse "soldansen" 1000.000 ganger, kan jeg vel ta meg en betakaroten-pille, bruke noe spray-tan eller ta litt sol i Larvik. Vi får se hva det blir til.


Thumbs down...

Back to the positive: Jeg har tenkt å "begynne på nytt" med bloggen etter sommeren. Da blir det litt om hva som interesserer meg, litt om hverdagen min, litt tips og outfits, mine must-haves, top-10, spørsmålsrunder, videoblogging, mine tanker om ting, trening(siden jeg skal starte et fast trenings-program etter sommeren) osv.. kanskje litt om hva som interesserer dere også hvis dere gir meg et hint! Jeg vet at mange av dere vil jeg skal blogge om hverdagen, og da skal jeg sannelig bli bedre på å gjøre det, men jeg tror ikke jeg kan love noe hver-dag-blogging i og med at jeg starter i 10. klasse og det er nye å gjøre, men jeg skal gjøre så godt jeg kan for å holde dere oppdatert ;) Det blir også nytt design og en header. So stay tuned fra mandag 23. August!

Vi snakkes etter sommeren hvis ikke før, så kos dere masse videre i sommer ;)
-Ida Emilie
Hola!

Bare innom for å minne om blogg-app'en til iPhone, iPod touch og iPad. Ta en kikk, den er veldig praktisk når du ikke har tilgang til datamaskin, eller nettet på hytta ikke funker + at den er helt gratis ;) jeg tok meg friheten og lastet den ned idag, så det blir kanskje bedre blogge-tid i sommer enn jeg hadde håpet på. Hvis ikke, så skal jeg begynne å blogge mer etter sommerferien. Da er det litt å skrive om også; skal til Berlin, kanskje til Patmos (en øy i Hellas) på "øyhopping" med familien, besøke venninder her og der på Sørlandet, gå besseggen, Rihanna-konsert og ja.. Så høsten har endel å by på, noe som gjør bloggen min mer interessant og lese fremover også. Moteinnlegg skal jeg absolutt også bli flinkere til, og jeg har allerede fått en god smakebit på høstmoten i et ukeblad, selvom sommeren så vidt er i gang og det er absolutt noe å glede seg til ;)

Nå er det Justin Bieber: Never Say Never, som er lastet ned fra nettet, før jeg spiser Focaccia-brød til kvelds og sover ut til en god og lang biltur nedover til Kristiansand. Dyreparken, familieleir og hygge på Sørlandet er slett ikke dårlig :)

Hahaha, LOL

Vi snakkes, kos dere masse i kveld!
-Ida Emilie 
hola!

Nå er jeg dritsliten, kjempesulten, og orker nesten ikke å blogge, men jeg gjør det likevel. Jeg har vært litt uheldig - igjen, og halter derfor rundt med en gipset høyrearm og en inntullet venstrearm. Jeg kan bare gi dere stikkordet: hest.
Akkurat nå sitter jeg på hytta, har nettop funnet ut hvordan man deler nettet fra iphonen til mac'en så nå sitter jeg å bruker masse penger på blogging :/ men det skal jeg slutte med nå, og hoppe i køya fordi jeg for en gangs skyld er dritsliten og kjempetrøtt etter en lang dag i sola og i båten ;)Dette var torsdagen, dagen etter at jeg hadde detti av. Jeg går på Pinex Forte, et slags dop som gjør at jeg ikke kjenner smertene, og da blir man ganske surrete i huet etterhvert!

Hei! Jeg heter Ida Nyjordet, og er en jente på 15 år fra Oslo. Jeg blogger mest om hverdagen min, men andre ting kan også dukke opp som meninger og tanker osv. Før denne bloggen har jeg hatt flere, så jeg har litt erfaring med blogging. På fritiden er jeg med venner, driver med hester, synger, skal muligens begynne med kurs som ridelærer og leker meg med kameraet mitt, Nikon D3100!

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r


Bildeinnlegg
Blog challenge
Blogg
Helg
Hverdag
Justin Bieber
Kropp & Helse
Mote
Musikk
Outfit
spørsmål & svar
Tips
Video
We're celebrating!!!!

L i n k e r


blogg.no
Fashion inspirator
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits