Eeey!
Nå som jeg er ferdig med alle lekser, spist og dusjet, har jeg tid til å blogge litt før jeg tar en tidlig kveld. Altså, jeg synes det er utrolig morro å lese bloggene til andre, for å se litt hva folk liker å gjøre, hva de driver med på fritiden eller dvs. andre ting. Selv leser jeg blogger som andreabadensyk.blogg.no, tcmn.blogg.no og l0ve.blogg.no, men hva er din blogg? Alltid spennende med nye blogger, ikkesant?! Bare skriv bloggadressen din i kommentarfeltet, så skal jeg ta en kikk ;) Legger igjen en liten hilsen også!

-Ida Emilie 
Hei folkens.
Som mange av dere allerede vet er jeg en stooor fan av ringer. Jeg elsker det enten de er store eller små. Men det jeg lurer på er hva dere synes.

HOT OR NOT?
Forresten husk spørsmålsrunden min. 
Ligger fortsatt utslitt og syk hjemme. Hosten er verre enn før, men heldigvis har feberen gått ned til 39. (hadde 40 igår kveld) Jeg har tenkt å se på ungkaren før jeg prøver å få meg litt søvn og kanskje spise noe så snart som mulig. Har ikke spist på 2 dager, så det begynner å bli på tide nå :/ men jeg har tenkt på en spørsmålsrunde nå, så spør meg om hva som helst.

noe du lurer på eller vil vite om meg?
"Gutta tar ikke et hint om du f.eks. sitter på kino. Du vil holde hånden hans, men han har ikke hintet før du tar hånden under armlenet og dulter borti den. Det er ikke sikkert de tar hintet da heller." For en katastrofe tenker jeg da... hvordan skal jeg da ha sjangs siden jeg ikke tør å si det til deg. Det hadde også blitt katastrofe.

Gutter er gutter.. enten vi jenter liker det, eller ikke. Men av og til kunne jeg ønske at de byttet ut guy-brain med lady-brain og forstod hva vi tenkte på. herregud, hvem ønsker seg ikke en kjæreste som forstår deg og tar hintet da?


Hvordan er ditt kjærlighetsliv?
hei folkens.

Etter en helg i Grimstad og Arendal, har jeg desverre endt opp syk. Hoster og har høy feber, og det er ikke veldig gøy når vi skal ut i andre uka på skolen. Men da er det godt å ha en god venninne å prate med, Anna. Det er samtidig godt å sette seg ned å se på TV og føle at jeg endelig har tid til det. og hvis formen er positiv senere idag, skal jeg vise dere det jeg kjøpte i Arendal.


hehe, jeg ser ikke uuuuut...

Men vi snakkes sikkert etterhvert..
-Ida Emilie 
Hei folkens.
Jeg var så utrolig utslitt igår kveld etter å ha vært i Arendal hele dagen, så jeg får bare oppdatere dere idag!
Etter at 3 forvirrede Oslo-jenter hadde kommet seg til Arendal etter endel reaserch etter riktig buss, kom vi oss inn i butikkene på det lille senteret midt i sentrum. Etter en liten stund rigte Arild etter å ha blitt ferdig på trening, og vi møtte han. Haha, siden Arild var ganske sulten dro vi til Marco Polo, en kinesisk resturang i en sykt koselig gågate. Gud, for dere som ikke visste det så er Arendal en av de vakreste byene i verden spør du meg ;) uansett, jeg fikk smakt kinesisk mat for aller første gang, og ble positivt overrasket. Mmm.. Etter det ble det noen runder til på senteret. Når jeg kommer hjem til Oslo kan jeg vise dere hva jeg kjøpte, men foreløpig er jeg for trøtt. Bussen til Oslo drar om ca. 1 time, så nå får jeg pakke resten, ordne meg og få den trøtte ræva mi i gir før jeg sovner igjen :p
Q: har du vært på Sørlandet i helgen? Hva synes du om Arendal?
Vi snakkes senere!
-Ida Emilie
Hola!
Etter en 4,5 timers busstur, har Hannah og jeg endelig tatt plass hos kjære Rebekka på vakre vakre sørlandet. åh, elsker sørlandet! Det er så rolig og fredelig her, og vi jentene har absolutt satt oss til rette i godsofaen, kost litt med Sprell (katten til Rebekka) og sett 2 awesome filmer. Det var så utrolig deilig å se igjen Rebekka, som jeg ikke har sett siden siste skoledag. Uansett, vi har en liten girls-night-out-kveld, så her kommer noen bilder:


Hhahahaha, LOOOOL!


åååååh, jeg elsker jentekvelder. Når vi er sammen, kan alt skje ;)
The voice spiller på TV'n og vi stalker artige.no LOL.

Imorgen har vi tenkt oss en tur til Arendal. Jeg vet ikke helt hva som blir å gjøre der, bortsett fra å kanskje møte noen venner, handle litt.. som sagt, alt kan skje når Hannah, Rebekka og Ida er sammen :D Vi snakkes i morgen, da skal nemlig Rebekka og Hannah blogge litt. Gled dere!

-Ida Emilie åh, hei igjen bloggen.
Jeg er overlykkelig. Fullstendig i ekstase i disse dager. Grunnen til min store lykke er at min kjære venninne, Anne, er lykkelig gift med sin Jon Ivar. Jeg kan inrømme at jeg absolutt ikke fant igjen Anne på facebook etter at hun byttet navn fra Austerheim til Føyen :p sorry for det, men for en lykke!


Til lykke med den store dagen, Anne og Jon Ivar! Så utrolig glad i dere :)
- Ida Emilie 
Hei folkens.
Jeg fikk ikke tid til å blogge igår fordi jeg var opptatt med å pakke tingene mine til jellturen idag! Derfor forskyver jeg testen litt og dere får dagens imorgen istedet.
Vi skal nemlig gå besseggen idag.. Haha, utrolig at jeg som er i såååå dårlig form skal klare å gå så langt :p men det går sikkert fint, og jeg har med meg kamera så det blir et par bilder :)

- en som er hyggelig og snill har en god sjangs på meg

- Gi meg komplimenter innimellom. Det sjarmerer meg alltid!

- Vis interesse for å prate. Jeg hater kleine samtaler hvor folk er helt stille og ikke prater.

- Ikke tro at jeg er "bare din". Altså hvis vi er kjærester er det en ting, men ikke bli sjalu hvis jeg er med andre. Jeg må få være med andre personer enn bare deg også, ellers blir jeg fort lei.

- Vær seriøs og ærlig hvis du har noe på hjertet. Jeg blir fort sjarmert av de som åpner seg for meg. Det viser at du stoler på meg og at jeg mest sannsynlig kan stole på deg tilbake.

- Få meg til å le. JEG ELSKER Å LE! Humor er noe av det jeg synes er ekstremt viktig i et forhold for at vi skal få det fint sammen. Det gjør at vi kan bli mer sikre på hverandre og det gjør at vi også slipper litt bedre fram til hverandre :)

- bry deg om hvordan du ser ut, men ikke så mye at du blir en overlegen og frekk blei.. Du trenger ikke alltid å stæsje deg heller, det er koselig når en gutt viser så mye tillit at han ikke går i penklærne hele tiden :)

- vær deg selv. ALLTID! Avslappet, ikke opphisset. Jeg faller sjeldent for de som viser FOR mye interesse eller er for gira. Jeg føler meg bundet og kanskje litt utslitt og at det ikke blir noe bra hvis man henger på slep.

-Ida Emilie
Hei dere!
Dagens utfordring kom litt sent fordi jeg har vært opptatt med plikter i hele dag + at jeg har vært en tur på kino og sett Harry Potter & Dødstalismanene del 2 sammen med lillesøster Vilde. Men da skal dere få vite 9 ting om meg, noe dere kanskje ikke visste fra før:

- Jeg er LIVREDD for insekter og alt som er mindre enn et hamster.

- Jeg HATER krypdyr - jeg mener det, jeg virkelig HATER dem.

- Jeg drikker Pepsi Max nesten hver gang jeg drikker brus - favoritten min!

- Jeg har familierekord i å brekke ting på/i kroppen; 4 ribbein, begge armene, begge beina og venstre ringefinger :o

- Jeg skulle egentlig hatt to storebrødre i stedet for 2 lillesøstre, men de døde på sykehuset noen timer etter fødselen :'(

- Jeg går fort lei folk som maser eller får oppmerksomhet ved å lyve.

- Jeg er forelsket i samme gutt nå som for 3/4 år siden, da jeg møtte han første gang.

- Jeg er naturlig blond, men farget det brunt fordi jeg gikk lei :p

- Jeg har hatt 4 blogger før denne (denne skal jeg beholde)


Rebekkaaaa <3

Er det noe du ikke viste om meg?
Vi snakkes senere, folkens. Nå skal jeg spise og bare daffe resten av dagen.

- Ida Emilie
Hei folkens. Som jeg sa så legger jeg ut bildene fra i går kveld nå.
Har nettop sett ferdig "Sara's nøkkel" med lillesøster, Vilde, og er egentlig ganske klar for en tidlig kveld - det er tross alt en dag imorgen som skal utnyttes også.


mmm.. ingenting som slår et iskaldt glass Pepsi Max på Fridays på Aker brygge!

Hos Josefine:mmm.. TACO 


Imorgen fortsetter jeg med utfordringen min, so stay tuned! 
-Ida Emilie 
Åååååh... Nå sitter jeg på kjøkkenet hjemme og irriterer meg over en ting. Utifra overskriften kan dere kanskje gjette det, men hvis ikke, så er det det at jeg er blakk. Lus-fattig! Og det er så sinnsykt irriterende. Imens alle handler inn til skolestart, enten det er klær, smykker eller sminke +++, så sitter jeg her uten noen penger til å fly på shopping med. Jeg har selvfølgelig prøvd meg i både mamma- og pappa-banken, men de er desverre stengt for øyeblikket har jeg fått klar beskjed om. "Skaff deg jobb!" er det eneste jeg får til svar hvis jeg begynner å mase, men hvordan i all verden skal jeg ha tid til jobb når jeg har skole, trening og at jeg skal lære mormor litt spansk (mot betaling)?!

Det er sikkert ikke bare jeg som irriterer meg over den slags, men det er jo endel ungdommer på min alder også som har klart å få seg jobb. De som kjenner meg VET at jeg elsker å bruke penger, og så snart jeg har dem har jeg brukt dem innen en uke. (Nesten litt skummelt faktisk, men sant) JEG HATER Å IKKE HA PENGER!!!!
Har du jobb? Har du noen tips til bra jobb (alt annet enn postbud - GUD, noe så slitsomt)? Hater du å være blakk?

Bildene fra i går kveld kommer senere idag. Nå skal jeg spise pizza og se "Sara's nøkkel", som jeg kjøpte sammen med Josefine igår ;) kos dere i kveld da, så snakkes vi.
-Ida Emilie
Hei folkens.
Testen min bele utsatt en dag. Jeg glemte det helt bort igår fordi jeg var med Josefine hele dagen også nattet jeg hos henne til idag. Vi har sett 4 filmer i løped av natten, derhvor 2 av dem var skrekkfilmer. Haha, har aldri vært så redd i hele mitt liv :p Vi koste oss, og det er det viktigste! Men som sagt, testen ble utsatt til idag, så da starter jeg med første del.

- Stol på meg!

- Det er vondt for meg å se deg, å snakke med deg og å være i nærheten av deg. Likevel klarer jeg ikke å gi slipp på deg, fordi du er den som fikk meg til å gråte og den eneste som kan få meg til å slutte.

-  Du er en fantastisk jente, virkelig!

- Vær så snill å oppfør deg. Ikke vær så utrolig barnslig, bare for å få oppmerksomhet. Det er så utrolig teit at jeg tror jeg kommer til å spy her og nå. Du skal ikke få ødelegge mer for meg nå, så se til å skjerp deg!

- Vær snill å ombestemme deg?!

- DUST!

- Hør på meg da!

- Håper vi kan gjenta jentekvelden vår snart.

- Jeg vil treffe deg oftere!

-  SLUTT Å POKE MEG!

Foreløpig fungerer ikke bildeopplasteren, men jeg skal fikse det til i kveld!

Sånn! Da var første del av utfordringen unnagjort. Vi snakkes senere i kveld, da skal dere få bilder fra i går!
Kos dere idag :)

Ida Emilie 
Heisann.

Det er på tide at jeg egentlig hopper i seng snart, fordi jeg må være utvilt til imorgen for da skal jeg treffe Josefine. Åh, lenge siden jeg har sett henne. Men tenkte å starte med en 10 dagers-utfordring som dere sikkert skjønte ut i fra overskriften. Jeg håper de fleste skjønner hva det går ut på. Jeg skal altså følge punktene under fra dag til dag. Har aldri gjort dette før, så dette blir spennende. 


Day One: Ten things you want to say to ten different people right now.

Day Two: Nine things about yourself.

Day Three: Eight ways to win your heart.

Day Four: Seven things that cross your mind a lot.

Day Five: Six things you wish you'd never done.

Day Six: Five people who mean a lot (in no order whatsoever)

Day Seven: Four things that boys do that you hate.

Day Eight: Three things that boys do that you love.

Day Nine: Two smileys that describe your life right now.

Day Ten: One confession

Fant testen på Cecilie sin blogg. Utrolig bra blogg og verdt å titte innom! Besøk den HER.Starter i morgen, so stay tuned!
Har du en utfordring til deg selv? hvor mange utfordringer har du prøvd?
Ida Emilie 
Jeg har gått igjenom endel mail i innboksen min og noe mail på facebook hvor folk vil at jeg skal gi tips til hvordan jeg synes en blogg blir bra, og da får jeg vel gjøre det da. Jeg er litt dårlig på endel punkter selv, så bare kritiser meg.. men dette er sånn jeg vil at en blogg skal være hvis jeg skal lese den fast ;)

Innbydende design.
På en blogg er designet endel av den avgjørende delen for å katche lesernes oppmerksomhet og interesse. En blogg med et stilig design er ofte mer spennende å lese enn en blogg som ikke har det. Designet skal liksom ønske leseren velkommen på en måte. Helst ganske enkelt med for eksempel EN eller TO farger, ikke 10 forskjellige. Jeg synes selv at det er viktig at fargene matcher hverandre, og det er alltid finest (i mine øyne hvertfall) at bakgrunnen til innleggene er HVITE. Svart eller mørk grå tekst er også et pluss, fordi det gjør det du skriver tydeligere!
Vær også oversiktlig å ha orden på bloggen din, så det blir lettere å finne frem på den. 

IKKE dialekt.
For Guds skyld, ikke skriv med dialekt på bloggen din. Jeg kan absolutt ikke fordra det i det hele tatt. Det er jo ikke alle som forstår hva du skriver på bloggen din med din dialekt, derfor er det oftest lurt å skrive på bokmål. Hvis du skal kunne skrive på dialekt, skal bloggen være ganske så bra. Ett og annet ord er greit, men please ikke bland bokmål og dialekt, det blir bare rart.

Ikke bruk smileys.
Jeg skal innrømme at jeg av og til bruker noen ":)" i innleggene mine, men det er ikke flere rader med smileys. Helst skal man prøve å ikke bruke smileys, og please spar leserne dine for smileys som: xD <3 :D x) osv. Det ser ikke bra ut, og det er nok noen som da tar bloggen din for å være enten en fjortiss-blogg eller en annen useriøs blogg. Du du for eksempel skriver: omg :P helloliksom? :DDDDDDDDDD <3 tar i allefall ikke jeg deg seriøst. Smileys er utrolig støtende og gjør på en måte at man stopper opp. Jeg tar en blogg som bruker masse smileys usæriøst.

Vær både seriøs og useriøs.
Er det noe jeg hater så er det blogger hvor jeg finner folk som bare er seriøse eller folk som bare er useriøse. Prøv å bytte litt på, det gjør bloggen desto mer spennende. Bruk useriøsiteten din til å gi humor på bloggen. Bruk humor, og kødd litt, gjerne på egen bekostning, ikke sett en annen blogger/person i et dårlig lys for å være morsom. Mye av det som gjør at folk kommer tilbake til bloggen er jo fordi du har litt humor da, ikke utnytt det bare. Samtidig er det utrolig deilig å finne en utadvendt og useriøs blogger som OGSÅ kan være seriøs.

Bruk bilder i innlegg, og da mener jeg ikke bare google-bilder.
Alle er vel kanskje enige i om at det burde være et bilde i MINST hvert innlegg? selvfølgelig. Men da snakker jeg ikke bare om bilder som er hentet fra google eller andre nettsteder. Jeg vet ikke om noe som er mer kjedelig enn en blogg hvor det er FULT av google-bilder. Please, legg ut hverfall noen bilder fra hverdagen din om det så må være et webcam-bilde av deg selv. Selvfølgelig, hvis du har et helt forferdelig dårlig kamera eller et mobilkamera, så går det jo ann å bruke bilder fra google AV OG TIL, men bruk det du har.

Lær deg å redigere bilder, i allefall litt.
Jeg skal absolutt ikke sitte her å kreve at du skal bruke photoshop til å redigere bildene dine på bloggen. Det er for det første dyrt og for det andre tar de redigerte bildene mye plass på pc'n/mac'en. Men hvis paint er ditt eneste utvalg, så vær snill å ikke få det til å se helt amatømessig ut. Uansett, det skulle ikke være så vanskelig å laste ned noe bedre alternativ som PHOTOFILTRE, PICASA 3 eller PAINT SHOP PRO 8. Alle er lette å lære seg, hvis du bare gidder å sette deg ned med det. Ingen lærer det utenat første dagen heller, men prøv deg frem og du vil få resultater.
De kan tom gi deg et bra resultat som ligner litt på det du får frem i photoshop hvis du kan litt.

Bloggvariasjon.
Det er heelt greit å få vite om hverdagen din, men ingen er interesserte i å høre hva du har på brødskiva hver dag. Om du skjønner hva jeg mener. Hvis ikke, så betyr det at du skal variere. IKKE skriv om det samme hver eneste dag. Selfølgelig skriv om hverdagen din, men bytt ut noen innlegg innimellom, hvor du f.eks har en VS, skriver om en sak i media, eller rett og slett skriver om noe annet. Mote, skjønnhet, bilder, tatoveringer, piercinger, kropp, helse, mat, videoblogg, musikktips. Hva som helst! Bare ha litt variasjon. Jeg merker selv at jeg ikke er så flink til å variere. Det kan f.eks komme flere innlegg om hverdagen min. Men prøv!

PRØV å holde norsken på plass.
Kanskje litt mye å kreve hvis du ikke er så god i norsk rettskriving, men det kan være vanskelig for leserne å holde seg på rett spor hvis du skriver mye feil i innleggene dine. Man trenger selvfølgelig ikke ha en 6'er i Norsk for å skrive en interessant blogg, men det beste er hvis du retter de skrivefeilene du har og ikke bruker fjortisspråk som: Lixm, smask, <3<3<3<3 osv. Husk også på at du ikke banner så mye. Det er ingen som liker ekstrem banning på blogger, det er ikke noe fint å lese heller.

UTFORDRE leserne dine. 
Jeg skal innrømme at jeg har ikke konkurranser på bloggen min, men en ting kan jeg love dere, at er det noe leserne ELSKER så er det konkurranser. Det får folk rett og slett ikke nok av. "Men hva skal jeg gi i gave?" tenker du kanskje?! Det er ganske enkelt. Kontakt noen nettbutikker, de gir ofte ut gavekort på 150-250 kroner som du kan bruke som premie. De må så klart godkjenne bloggen din og konkurransen må handle om deres nettside. Litt må de jo tjene på det. Prøv også å ha spørsmål i slutten av innleggene dine, da er det større sjangs for at noen vil kommentere. Det er også smart med spørsmålsrunder hvor leserne kan stille deg spørsmål.

Kommenter andre blogger, og kommenter tilbake.
Hvis du kommenterer andre blogger, er det stor sjangs for at de kommenterer tilbake eller at de andre leserne legger merke til bloggen din. (Husk å holde den linket når du kommenterer) Jeg snakker ikke om "heei, fin blogg. besøk min blogg: http://idaentoday.blogg.no!". Nei, da snakker jeg om ordentlige kommentarer. F.eks noe som har med bloggen dems å gjøre eller om innlegget du legger igjen kommentaren på. Svar på et spørsmål hvis de har det eller vis en annen form for interesse. Som oftest da, vil eieren av bloggen klikke på navnet ditt, av nysjerrighet såklart! Ikke er det bare stor sjangs for at du får endel kommentarer med "SV:" i, men det kan hende at nettop fordi du la igjen den simple kommentaren, så kanskje du har skaffet deg en fast leser allerede da. Du vet aldri. Det er også lurt å kommentere på flere blogger, ikke bare 1, for husk; det er ikke alle bloggere som kommenterer tilbake.
(jeg prøver å svare hver og en)

Ta deg tid til å besøke andre blogger.
Seriøst. Ta deg tid til å besøke andre blogger, og svar på kommentaren de skrev på din blogg. ALLE setter pris på å få tilbakemelding på det de har kommentert på en annen blogg, hvis ikke er det ikke like artig å legge igjen kommentarer senere. Come on, show some love to the blogworld!

Tom for ideer?
Hvis du er tom for ideer, så foreslår jeg at du tar en VS, et bildeinnlegg eller besøker andre nettsteder og blogger for å finne inspirasjon. Hvis ikke, kjeder du leserne dine, og kanskje de forlater bloggen din. Det er ganske lett å miste lesere når du går tom for ideer. Besøk f.eks weheartit.com, der er det masse inspirasjon å hente.Har du noen tips til hvordan MIN blogg kan bli bedre?
Ida Emilie 
hei folkens.

Planen var ikke å blogge idag, siden jeg er så sliten som jeg er, men likevel vil jeg bare gjøre en ting veldig klart:
På det forrige innlegget her på bloggen, kom en kommentar jeg ikke setter særlig stor pris på. Jeg slettet den såklart, men likevel. Hvis du skal kommentere på bloggen min, kan det godt være kritikk, men ikke linker til pornosider eller andre steder hvor man får virus. Den som sendte kommentaren vet det utrolig godt selv, og jeg vil at personen skal vite at hvis det skjer igjen, blir det politianmeldelse på flekken.

Takk for i kveld.
Hei folkens.
Jeg vet at det er litt tidlig, men jeg tror dette er den eneste sjansen jeg har i løper av dagen til å blogge, så da griper jeg den uten å nøle.
Akkurat nå kan jeg fortelle dere at jeg sitter midt i en sovesal, med kanskje 40 andre jenter som sover, og blogger med bloggapp'en ;) Superpraktisk, Hehe! Jeg har sovet enormt dårlig i natt, men likevel var jeg og Martine våkne i 05:45/06:00-tiden.. Uff, jeg har vist ødelagt døgnrytmen min mer enn jeg trodde. Seriøst, at det går ann å stå opp så tidlig, ikke minst at det er ferie, og at jeg ikke kom meg i seng før litt etter 1 takket være visse personer som gjemte seg i gymsalen :-) haha!

Sett bort i fra det så har vi hatt en fin leir hittil. Vi har allerede rukket å teste ut stavern kebaben, og vi kom igår ;) jeg må virkelig ha vært sulten som orket å spise en hel kebabtallerken :p heheh!
Men nå stikker jeg og Caroline til frokost. Ha en flott dag videre!
Hva skal du gjøre idag? Har du dårlig døgnrytme?
Hei folkens.

Jeg har litt å gjøre idag, noe som gjør at dette bare blir et kort innlegg :)
Jeg drar nemlig nedover til Stavern igjen, for å delta på en sensommerfestival som varer til Søndag! Gleder meg. Derf treffer jeg blandt annet masse folk fra Sørlandet som jeg ikke har sett på år og dag, og jeg treffer kjære Martine igjen. Savner henne masse! 2 uker er altfor mye borte fra en venninne som henne. Hun hadde forresten bursdag på tirsdag, så hun får gaven sin idag!

Forresten så rakk jeg ikke å blogge om kvelden igår. Jeg bare slang inn et bilde og litt tekst som ikke hadde noe med det å gjøre.. Men jeg hadde det utrolig koselig i byen sammen med mamma og pappa. Har vært enebarn i en uke nå, og forblir det frem til søndag ;) Kjempedeilig! hehe. Men dere skal få titte litt på noen bilder:


Fine foreldre!

Forrett!

ALDRI IGJEN - ALDRI!

Hovedrett!

Dessert!

Bortsett fra at jeg ikke likte stort av maten utenom hovedretten, så var det en veldig fin kveld. Jeg koste meg masse og vi pratet endel om alt mulig. hehe, men nå må jeg pakke ferdig før jeg lager middag og reiser!
Kos dere videre!
Hva gjorde du i går kveld?

Ida Emilie 

Foto: Frida Woll


Ida Emilie Nyjordet

Imorgen skal jeg vise dere noe som er ganske kult. I hvertfall for dere som lett blir facinert av ting eller er glad i å tegne, so stay tuned!
Hei people!

Idag har vært en utrolig avslappet dag. Har faktisk klart å gjøre noe annet enn å lure på hva jeg skal blogge om hele dagen. Tidligere idag satte jeg igang et prosjekt for meg selv: nemlig at jeg skulle tegne noen tegninger. Det var heldigvis vellykket! Jeg tenkte at det hadde vært gøy å dele det med dere og høre hva dere synes.. Det er også grunnen til den utrolig teite overskriften på innlegget idag ;P haha..


"Tears"

"Justin Bieber" :)

Et mislykket forsøk på å tegne Miley Cyrus ;/ 

Hva synes dere?

Vi snakkes!
Ida Emilie

 

Hei! Jeg heter Ida Nyjordet, og er en jente på 15 år fra Oslo. Jeg blogger mest om hverdagen min, men andre ting kan også dukke opp som meninger og tanker osv. Før denne bloggen har jeg hatt flere, så jeg har litt erfaring med blogging. På fritiden er jeg med venner, driver med hester, synger, skal muligens begynne med kurs som ridelærer og leker meg med kameraet mitt, Nikon D3100!

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r


Bildeinnlegg
Blog challenge
Blogg
Helg
Hverdag
Justin Bieber
Kropp & Helse
Mote
Musikk
Outfit
spørsmål & svar
Tips
Video
We're celebrating!!!!

L i n k e r


blogg.no
Fashion inspirator
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits