Etter litt mas fra en venninde kom jeg på at jeg må bli flinkere til å oppdatere bloggen, om det så ikke skjer hver dag.
 Men herregud! Forventer dere at jeg skal blogge hver jævla dag? jeg blogger mest for meg selv, og folk kan fritt komme innom for å lese om meninger og andre ting, men vær snille å ikke forvent at jeg setter blogging fremfor venner og skole, for det skjer ikke!

men som man sier.. jeg har en tilståelse! Mitt celebrity-crush på Justin Bieber har gått over. Selvom jeg fortsatt digger gutten og musikken, så er det ikke det samme som før. I motsetning til mange directioners så har jeg nå lagt mitt elsk på Liam Payne (ikke Harry Styles), medlem av den britiske boyband-gruppa One Direction OMFG, jeg er oppslukt!!!! Har allerede kjøpt det nye albumet og kan flere av sangene utenat :phgkskstøaejvtpy!!!!!
Hvem digger du best av gutta fra One Direction? Er jeg den eneste som elsker Liam? 

♥ Ida Emilie
hei folkens. da er jeg hjemme fra en utrolig bra CD-lansering! Martin og Henrik gjorde det utrolig bra idag, og jeg fikk kjøpt cd :D Selvfølgelig så klarer jeg å prestere å glemme igjen cd'n i operaen, men Martin var jo snill og gir meg en ny en! Ellers har dagen vært knallbra med bra folk og til og med skolen. hehe!

skal forresten prøve å blogge minst 1 eller to ganger om dagen! Må seriøst skjerpe meg nå...

Men jeg skal spare dere for alt plapperet mitt og detaljer om dagen, så her er noen bilder som jeg lovte:

♥ hva har dere gjort idag?
- Ida Emilie
Hey folks. Tenkte bare å informere om en liten ting før jeg stikker hodet inn i google-transen og får gjort ferdig et litt forsinket engelskprosjekt igjen. Nå førstkommende tirsdag, altså 15. november 2011, kommer juleplaten til Martin og Henrik Enger Holm ut!!!! "Høyr kor englar syng" slippes på operaen i Oslo kl. 17:00! Tenkte meg en tur dit fordi Martin går i klassen min! Gratulerer bigboy :D:D


Gå å kjøøøøøp (vet ikke om den kommer i iTunes enda)

-Ida emilie 
hei folkens. akkurat nå sitter jeg i kjellerstua hos Martine-mor og venter på at vi skal få igang "Letters to Juliet". Det er så deilig med et lite avbrekk nå i helgen, så nå koser vi oss med godteri til 350 ,- :P hahaha, jeg tror kanskje butikkdamen lurte på hva vi holdt på med :p tsss... hva skal dere gjøre i kveld da? ha en fin fredagskveld folkens!

Kos & klem fra en helgklar Ida :-) 
.. at jeg skulle sittet på bibloteket til kl. 5 i dag?! hahaha.

Oftest skynder jeg meg hjem for å rekke neste episode av One Tree Hill, men idag følte jeg på et vis at jeg ikke trengte det! Har sittet i en time å gjort matte, og ellers bare jobbet med gym-instruksjonen min til i morgen. Det blir bra! og nå er jeg ferdig med helvetesuka, så nå kan jeg lene meg tilbake og bare nyte helgen. Har ventet på helg siden mandag morgen og første time... herregud!

Skal sove over hos Martine imorgen, så jeg tar med meg kamera til både det og skrekkfilmmaratonet på lørdag kveld ;D Blir kjempedeilig med helg før jeg kaster meg ut i en ny uke med nye utfordringer. Har forresten fått ansvaret for økonomien til Ballforberedelsene - JEG, som ikke er god i økonomi i det hele tatt har fått den oppgaven! Jajaja, Josefine skulle også være med, så verdens undergang er det nok ikke!!!!

Har dere hatt en fin dag ? :D

-Ida Emilie
Hei folkens....... Syk - igjen, og det suger! Det høres kanskje merkelig ut, men jeg savner på en måte skolen etter en dag borte. Jeg føler liksom at man går glipp av alt, og går intetanende rundt den dagen man er tilbake på skolen igjen.. noen som har kjent den samme følelsen? Gud, det er nesten irriterende, siden det skjer noe på skolen hver dag etter som vi har verdens merkeligste norsklærer ;p hahaha! ellers har jeg ligget å sett på One Tree Hill-repriser og drukket meg enda mer kvalm på farris enn jeg allerede var fra før.. usj! 

Imorgen er jeg nødt til å gå på skolen grunnet en to timers - språkprøve i spansk. Fuck, jeg sliter ettersom jeg har vært for slapp til å lese noe som helst idag -_- også skal jeg jo til mormor før jeg drar hjem og øver til samfunnsfagprøve og skriver ferdig engelskpresentasjon og egentrening sammen med sofie til gymtimen på fredag. Ah, livet er hardt!

-Ida Emilie
Hei folkens. Igår var jeg i en utrolig koselig bursdag hos Charlotte og Martine. Deilig å koble av litt skolearbeid med en real jentefest. Har planlagt å være med jentene på lørdag - skrekkfilm-maratooooooon ;) Det blir så bra, og jeg skal ha med kamera, så det blir full bildefest den kvelden. Ellers har jeg vært med Martine i hele dag, og kost meg med litt jenteprat som vi jenter må ha i blant. Hva har dere gjort idag?


Jeg har forresten bestemt meg for at jeg skal begynne å ta sol helt fast frem til ballet så jeg får litt farge på kroppen. Jeg føler meg såååå bleik nå, og nå som det ikke er noe sol på himmelen til å gjøre meg brunere, ser jeg Brun og Blid som mitt eneste alternativ. Ta en titt på fargen min fra i sommer:

4 uka i sommerferien :-)

Dette er etter 6 uka i sola ;)
Savner den fargen, derfor kommer du nok til å treffe meg på Brun og Blid på bislett fremover!

-Ida Emilie
hællæ :D
Nå er det så sykt deilig å tenke at det er helg og tid for å slappe helt av. Har hatt en utrolig hektisk uke med enten en prøve, innlevering eller fremføring hver dag, så det var jaggu' meg på tide med litt fri før det er på'n igjen mandag morgen. 

Akkurat i nuet sitter jeg med en halvfull slush, et par nye pumps og en kjole i fanget. Det skal brukes allerede imorgen kveld når jeg skal i bursdag til Charlotte og Martine. Det blir brææææ! Sykt deilig å ha vært på shopping igjen, det begynner å bli en god stund siden. ♥ Synes da jeg er litt flink som har klart å holde meg?! :D Jeg skal ta meg en god dusj før jeg spiser sushi med familien.. naaaaam! også skal vi se "King Kong" og spise bursdagsbrownies - Vilde blir nemlig tenåring idag :D tjohoooo! hva skal dere i kveld?


♥ Ida Emilie
 
halloooo.. gidder ikke å hoste opp med en unnskyldning for å ikke ha blogget, for jeg gjør det for gøy og jeg blogger når jeg har tid ikke en hver-dag-må-blogge-greie. sorry! 

Jeg har hatt så utrolig mye på skolen fortiden, og jeg gruer meg allerede til neste uke som er stappfull av prøver, innleveringer og fremføringer. Fuck my misserable life. Har allerede hatt en fremføring i spansk og en naturfagsprøve, imorgen venter matteprøve og spansk glosetest! Noen som kjenner seg igjen? Ellers har jeg feiret bursdagen til en lillesøster med brukket arm idag, og bare chillet med film og glosepugg. fun life?!
Ganske artig at jeg aldri har noen bilder som står til innleggene mine :p det skal jeg prøve å bli flinkere på, også har jeg muligens en liten idé om at jeg skal starte med outfits hver dag - hva synes dere?
Snakkes.. engang ;) god natt!

♥ Ida Emilie

Hei! Jeg heter Ida Nyjordet, og er en jente på 15 år fra Oslo. Jeg blogger mest om hverdagen min, men andre ting kan også dukke opp som meninger og tanker osv. Før denne bloggen har jeg hatt flere, så jeg har litt erfaring med blogging. På fritiden er jeg med venner, driver med hester, synger, skal muligens begynne med kurs som ridelærer og leker meg med kameraet mitt, Nikon D3100!

Legg meg til som venn


A r k i v


November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r


Bildeinnlegg
Blog challenge
Blogg
Helg
Hverdag
Justin Bieber
Kropp & Helse
Mote
Musikk
Outfit
spørsmål & svar
Tips
Video
We're celebrating!!!!

L i n k e r


blogg.no
Fashion inspirator
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits