Heei!
// concealer fra Yves Saint Laurent // ring fra Frøken Dianas salonger

Det ble et lite ekstra innlegg ikveld, gitt. Nå sitter jeg på nytt rom med Chris Medina musikk, og farmor og farfar har nettop dratt etter en kjempekoselig middag med pinnekjøtt og surkål, mmmmm.. Har endel ting som skal ordnes imorgen før jeg feirer nyttårsaften med venner. Tenk, det er imorgen!!!

-Ida Emilie
Heei! Etter en lang dag, som føltes som om aldri kom til å ta slutt, har klokken snart rukket å bli 02:00, og jeg får bare ikke sove. Mye å tenke på.... 

Har vært en liten tur i byen med mamma og kjøpt noe småtterier. Småpynt til rommet mitt som snart er ferdig og boken til Lauren Conrad, er allerede på 3 kapittel. Ellers har jeg gjort litt husarbeid og egentlig bare daffet. Har forresten fått en idé av Julie; Alle i familien skal presentere 3 reisemål hver i en konkurranse. Den personen som er mest overbevisende får velge ett av de 3 reisemålene til ferien i sommer. Dere kan jo gjette hvor jeg retter nesa: New Yooork, Thailand og Madrid. Herregud, dette SKAL jeg vinne! haha

Men som de fleste andre har jeg jo nyttårsforsetter. Jeg tar det tidlig i år ettersom at jeg muligens ikke blogger i nyttårshelgen, som andre bloggere gjør ;) Bruker heller tiden med familie og venner

Spise og være sunn. Jeg har spist altfor mye drittmat i året som har gått. huff, Friday's, MacDonald's, Egon, Burger King, Peppes osv..... Skal begynne å kutte ned på bruken av penger i kantina til 1 dag i uken, droppe å dra på kafe midt i uken og IKKE ha med penger på skolen. Lørdager er jo selvfølgelig et lite unntak, men ellers null godteri og brus midt i uken - fyfy!

Få meg jobb. Fy fader, jeg er så lei av å være blakk. Jeg hater det! Å gå å spør mamma om hun kan låne meg penger er ikke veldig gøy når det skjer nesten hver eneste uke... Håper på å skaffe meg en god jobb hvor jeg trives da.

Trene. Jeg starter med håndballtreninger og trening på S.A.T.S nå rett etter nyttår, og skal holde det! Jeg synes at jeg er i altfor dårlig form og føler jeg trenger litt tid på tredemølla for å gå av meg julefettet. Jeg har ikke kunnet trene på et år pga. problemer med beina mine og kneet, men med litt hardtrening er jeg fort i form til bikinisesongen ;)

Jeg skal spare. I 2012 skal jeg virkelig slå på stortromma og være litt sparsommelig. Det er utrolig mye dyre ting jeg ønsker meg, og derfor skal jeg spare opp penger til tingene selv - jeg tror jeg også får mye større glede av de tingene hvis jeg vet at jeg har jobbet hardt for de :D

Utnytte kreativiteten min. I julen har jeg hatt endel tid til å sette meg ned med tegnesakene mine og brukt god tid på det. Det skal jeg fortsette med i året som kommer også, og jeg har fått en bok om avansert tegning av tanten min, så for lite er det ikke. 

- ida emilie
Hei folkens. Akkurat nå sitter jeg i sofaen hos Wang sammen med Julie og en gjeng voksne som forteller dårlige vitser. Koselig å treffe litt venner i jula, ettersom jeg har vært med de samme personene i 4 dager! Og de fleste ungdommene vi kjenner til er på Explore, så det er en trøst at heller ikke Julie fikk plass på KRIK's nyttårsleir.

Men idag har jeg satt igang med oppussingen av rommet mitt, og har satt opp både seng og nattbord. Skrivepult og kommode er kastet ut og en ny pult og garderobeskap kommer iløped av de siste dagene.. Can't wait!!! Bilder kommer senere!!!
hei folkens. da var vi godt i gang med jula da, men si meg... hvor i helvete ble det av snøen? ;L etter lille julaften forsvant alt i samme slengen, og jeg kan si at jula er ikke den samme uten snøen. Jaja, får håpe det blir noe snø i løpet av februar sånn at jeg får gått av meg alt ribbefettet :p

I år, som alle andre år, har gaveønskene blitt bare dyrere og dyrere. Øverst på min liste stod det veske. Herregud, som jeg ønsket meg veske fra Mulberry iår. Har gått å drømt om de flotte skinnveskene helt siden butikken åpnet i Norge, og jeg har spinket og spart i flere måneder av gangen, uten hell. Da kan du tro jeg ble skuffet da jeg åpnet presangene mine og ikke fant noen mulberry veske under treet iår heller. Så klart, jeg fikk så utrolig mye fint, blant annet den flasken med juicy parfymen som jeg hadde ønsket meg, men etter å ha lengtet så lenge etter en veske jeg aldri får av mamma og pappa, så er ikke gleden noe større av å se vennindene mine som får og kjøper seg Mulberry vesker.

Derfor har jeg tatt saken i egne hender, og har sittet hele kvelden og jobbet med et godt jobbintervju som jeg skal levere på metro senteret imorgen under julesalget. Jeg har bestemt meg for, at hvis jeg ikke skal den veska, så skal jeg søren meg bruke det neste halvåret på å spare til den. Og ettersom jeg jobber med minstelønn (som er ca. 135,- i timen), tar det ca 3 måneder for meg å spare opp nok penger til drømmeveska til nesten 6000 kroner (5990,-)Herlighet som jeg gleder meg til jeg har penger nok til denne skjønnheten. Men den er dyr, så det blir nok ikke noe nytt på en stund, men det er absolutt verdt hver krone :D:D Og jeg tror, at ettersom jeg sparer til den selv og skal bruke mine egne opptjente penger, så kan jeg få veldig stor glede av den også. 

Ønsker du deg mulberry veske?

Ida Emilie 
høhøhø... spør du meg har jeg ikke julestemning i det hele tatt!!!! Snøen på bakken forsvant fort når tåka kom fram, og det går de vanlige programmene på tv, julemusikken har vel de fleste gått lei av allerede, så den spiller vi ikke fortiden, og vi skal ikke pynte huset før i kveld?! Hva er det fornoe? det er lille julaften - it means, JULAFTEN I MORGEN FOR FAEN. Da kan man ikke ha null julestemning?!?!?!

Jeg føler at det er midt i august for å være helt ærlig... og siden det ikke har gått opp for meg at det faktisk er bittelitt snø igjen på bakken utenfor, så har jeg ingen julefølelse - noe som er VELDIG trist! Heldigvis går "Hovmesteren" på nrk1 idag, så håper den familietradisjonen kan redde julestemningen.

Forresten så har jeg falt og slått skulderen min, og tror den er forstuet. Kan ikke bevege på den, og bruker fatle, så vi får se hvor stilig det ser ut imorgen. jaja!

vi snakkes, og god jul <3
You don't want me to still like you, yet I can't like anybody else. What can I do? Quit sending me mixed signals, either you want me or you don't. But don't you dare play with my feelings.
Juleferie. En velfortjent julehøytid er på full tid nå, og jeg har bare fåfå ting igjen å ordne før lørdag. Jeg har pusset sølvet, handlet og levert julegaver, og nå er det bare å rydde, vaske og støvsuge rommet som er igjen å ordne :-) Deilig med litt ferie, og til nyttår skal jeg være med Josefine :D KJEMPEBRA!

Desverre er jeg litt i dårlig form. Hoster og har rundt 38 i feber, så håper ikke det er langvarig. Denne jula skal ikke bli ødelagt av sykdom iår som ifjor..
åherregud! Jeg sikler og sikler etter nye klokker fortiden, har lett utrolig lenge etter en ordentlig fin og brukbar klokke som ikke faller fra hverandre med en gang! og idag fant jeg en jeg bare ikke kan ta øynene fra - ENDELIG! 
Marc by Marc Jacobs klokkene har jo alltid vært fine, men det var ikke noen andre som falt i smak og som var verdt å bruke 2000 kroner på, helt til jeg fant denne: 


Synes?!
Det tok jo ikke så lang tid før den snøen forsvant igjen da. Det er bare masse is ute nå, og folk ser ut som komplette idioter fordi de mister balansen på den glatte bakken. Jeg ler litt for meg selv da altså, selvom jeg ikke ser så mye bedre ut selv. 

Men helt ærlig så har jeg ikke hatt psykisk kapasitet til å blogge de siste dagene. Jeg har ikke peiling på hvorfor, men jeg tror jeg er i en depresjonsperiode eller noe som gjør at jeg sliter meg helt ut. Jeg føler meg elendig! Kanskje det er pga. mørketida, prøvene på skolen, lengselen etter en nær venn, lengselen etter jul. Jeg vet ikke! Men alle tingene har vel endel å si?!

Men for å forhåpentligvis komme i bedre humør idag, har jeg bakt litt for meg selv. Pepperkaker selvfølgelig siden det snart er jul, men med en litt annen vri. Jeg har laget pepperkake-pupper og pepperkake-stringtruser, så i år blir jula litt ekstra sexy!!! haha. Skal ha noen jenter her på onsdag hvor vi også skal bake pepperkaker, høre på julemusikk og drikke gløgg, egentlig bare kose oss sammen før naturfagsprøve og en juleferie som det føles ut som om det er en evighet til. Det blir så koselig! Og selvfølgelig, jeg gleder meg til å få karrakterkortet mitt for jul, og dra på egon med klassen imorgen. Egentlig ganske mye som skjer frem mot jul nå ;) I helgen er jeg fult opptatt med å tjene penger til julepresang til meg selv, så kanskje det blir lite blogging før nyttår, men da skal jeg blogge oftere forhåpentligvis :)

hadde det forresten litt gøy med pixlr.com isted. Check it out:


hannahmin <3

Hammerhead <3
 
ah. nå har snøen endelig lagt seg, og den har holdt i to dager uten å regne bort som alle de andre gangene det har kommet. Så nå vasser jeg rundt i 20 cm snø for å komme til bussen. Ikke værst - og til og med FØR 13. Mer julestemning enn det jeg har nå, tror jeg ikke det går ann å få. Julekalenderen er oppe, snøen ligger på bakken, julemusikk og røkelselukt i hele huset - DET er jul <3

Imorgen er det julefrokost med klassen før jeg kaster meg ut i spansk prøvemuntlig ;L fyfaen jeg gruer meg!
Hei igjen folks. Heh, lovte dere ett eller to innlegg per dag, noe det absolutt ikke har blitt noe av, som dere sikkert har merket. Jeg er bare så utroooolig sliten fortiden. Tror jeg lider av utmattelser eller noe, eller så er unnskyldningen syk eller i dårlig form :P
Ideløs, bored og giddalaus er ingen god kombinasjon når man skal blogge, så derfor kan man jo drite i å slenge dritten ut på bloggen. Humør smitter jo! Dette skulle tross alt være en så positiv blogg som mulig selvom det har vært litt opp og ned i de siste innleggene ;p jaja!

Jeg er ENDELIG ferdig etter tentamensuka og hadde min siste idag. Jeg tror matte, det jeg er dårligst i til vanlig, gikk bedre enn noen av de andre.. Det var å skrive stil - så dere skjønner tegninga med bloggingen håper jeg :p ?! Uansett så er det bare et par fredagstimer med gym og sprøyte imorgen. Det er KRIK og sååååå.. Juleavslutning for fila imorgen også!!!! (starter forresten med juleforestillingene i filadelfia på søndag og skal øve hele helga.. Løp å kjøp billetter fordi vi sliter ræva av oss alle man!) at jeg skal til Malin på lørdag!

Bra dager fremover ;)
-Ida Emilie

Hei! Jeg heter Ida Nyjordet, og er en jente på 15 år fra Oslo. Jeg blogger mest om hverdagen min, men andre ting kan også dukke opp som meninger og tanker osv. Før denne bloggen har jeg hatt flere, så jeg har litt erfaring med blogging. På fritiden er jeg med venner, driver med hester, synger, skal muligens begynne med kurs som ridelærer og leker meg med kameraet mitt, Nikon D3100!

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


K a t e g o r i e r


Bildeinnlegg
Blog challenge
Blogg
Helg
Hverdag
Justin Bieber
Kropp & Helse
Mote
Musikk
Outfit
spørsmål & svar
Tips
Video
We're celebrating!!!!

L i n k e r


blogg.no
Fashion inspirator
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits