Inspirert

Heei!
Lite blogging, Oh yes it is.. Jeg er lei meg, men humøret har virkelig ikke vært det beste i det siste, og det har ikke hjulpet på fantasien om å finne noe å blogge om heller...

Så, jeg har vært litt for meg selv i det siste. I allefall den siste uken, og det er noe jeg har trengt lenge. Har en type depresjon akkurat nå, men slapp av - det er ikke alvorlig. Føler bare jeg trenger tid alene av og til, og det har jeg da endelig fått. Har ikke anstrengt meg for å være spesielt sosial av meg fortiden, og har heller kost meg med iste og moteblogger/blader, så jeg har fått litt ny inspirasjon... Hovedikonet fortiden er Fanny fra fannyba.blogg.no:

Hun har en utrolig fin stil, og jeg bare ELSKER håret! Vurderer å farge håret mitt i samme farge :-)

Ellers har jeg vært syk idag, og fikk dermed litt tid til å jobbe med naturfag og engelsk fremføringer. hva har dere gjort idag? Liker dere Fanny? Hvem er deres store inspo?

-Ida

New in

Heei!

Jeg har rett og slett ligget i hele dag og hatt enorme smerter i magen og i hodet. Det er rett og slett forferdelig. Grusomt. Har tvunget i meg noen tabletter som jeg bare har kastet opp igjen, og har vel drukket nok cola for en hel uke for å bli kvitt kvalmen. Man blir vel ikke akkurat noe bedre av å ligge i sengen hele dagen heller, bare mer slapp. Får se an formen imorgen, for hvis jeg ikke er bedre må jeg avlyse shape-timen jeg har på SATS. Har nemlig boket min første time sammen med mamma imorgen. Håper på å bli frisk til det!

Jeg har med andre ord hatt god tid til å slappe av idag. (teknisk sett) Og jeg har fått sett endel gode filmer idag. Humor, drama - slår an hver gang. Sex and the City 1 óg 2, The Backup Plan, Brides Maids, Hangover ogTwilight: Breaking Dawn. Pluss noen sesonger av frustrerte fruer. Virkelig innholdsrik dag må jeg si. Men som sagt, jeg håper på å komme meg ut imorgen. 

Jo forresten, jeg handlet litt på nelly.com idag. Jeg er superfornøyd!

Har dere hatt en fin dag?
-Ida Emilie 

Golden Treasures

Heei!
// concealer fra Yves Saint Laurent // ring fra Frøken Dianas salonger

Det ble et lite ekstra innlegg ikveld, gitt. Nå sitter jeg på nytt rom med Chris Medina musikk, og farmor og farfar har nettop dratt etter en kjempekoselig middag med pinnekjøtt og surkål, mmmmm.. Har endel ting som skal ordnes imorgen før jeg feirer nyttårsaften med venner. Tenk, det er imorgen!!!

-Ida Emilie

Mulberry Brynmore

hei folkens. da var vi godt i gang med jula da, men si meg... hvor i helvete ble det av snøen? ;L etter lille julaften forsvant alt i samme slengen, og jeg kan si at jula er ikke den samme uten snøen. Jaja, får håpe det blir noe snø i løpet av februar sånn at jeg får gått av meg alt ribbefettet :p

I år, som alle andre år, har gaveønskene blitt bare dyrere og dyrere. Øverst på min liste stod det veske. Herregud, som jeg ønsket meg veske fra Mulberry iår. Har gått å drømt om de flotte skinnveskene helt siden butikken åpnet i Norge, og jeg har spinket og spart i flere måneder av gangen, uten hell. Da kan du tro jeg ble skuffet da jeg åpnet presangene mine og ikke fant noen mulberry veske under treet iår heller. Så klart, jeg fikk så utrolig mye fint, blant annet den flasken med juicy parfymen som jeg hadde ønsket meg, men etter å ha lengtet så lenge etter en veske jeg aldri får av mamma og pappa, så er ikke gleden noe større av å se vennindene mine som får og kjøper seg Mulberry vesker.

Derfor har jeg tatt saken i egne hender, og har sittet hele kvelden og jobbet med et godt jobbintervju som jeg skal levere på metro senteret imorgen under julesalget. Jeg har bestemt meg for, at hvis jeg ikke skal den veska, så skal jeg søren meg bruke det neste halvåret på å spare til den. Og ettersom jeg jobber med minstelønn (som er ca. 135,- i timen), tar det ca 3 måneder for meg å spare opp nok penger til drømmeveska til nesten 6000 kroner (5990,-)Herlighet som jeg gleder meg til jeg har penger nok til denne skjønnheten. Men den er dyr, så det blir nok ikke noe nytt på en stund, men det er absolutt verdt hver krone :D:D Og jeg tror, at ettersom jeg sparer til den selv og skal bruke mine egne opptjente penger, så kan jeg få veldig stor glede av den også. 

Ønsker du deg mulberry veske?

Ida Emilie 

Dagens innkjøp!

Hei folkens.

Jeg legger merke til at jeg ikke har så mange kommentarer på bloggen, og grunnen til det er kanskje litt på grunn av at jeg er dårlig til å blogge om temaet mitt, nemlig mote. Helt siden jeg startet bloggen har jeg virkelig prøvd å sette av tid til å skrive noen moteinnleg, men tiden har rett og slett ikke strukket til. Jeg skal virkelig ta meg selv i nakken fremover og sette i gang med en ordentlig moteblogg. Jeg trenger litt tips fra dere hva slags moteinnlegg dere vil at jeg skal skrive. Er det tips, "my wardrobe", "dagens innkjøp", outfits eller "top 10 i skapet" dere ønsker, eller er det noe spesielt dere tenker at jeg skal blogge om ang. mote fremover? :) 

Men som et lite plaster på såret, har jeg vært ute og "shoppet" litt idag og tenkte jeg ville dele det med dere. Det kommer nok til å bli en vane fremover dette altså. Har hatt fri, så tok meg god tid på triaden. Det er forresten nattåpent idag, hvis du orker å ta turen til lillestrøm og gå i butikker hele natta :p hehe.


Sandaler // Økonomi sko 100,-

Gladiatorsko m/ hel // Økonomi sko 299,-

Genser // Match 210,-

Bag // Match 990,-

Jeg rett og slett elsker nattåpent og sommersalg. Det er det beste med det hele. Skal se om jeg rekker å moteblogge i morgen, men frem til det sier jeg godnatt. Må hvile litt før fotballturnering imorgen!

-Ida Emilie
 
Hei! Jeg heter Ida Nyjordet, og er en jente på 15 år fra Oslo. Jeg blogger mest om hverdagen min, men andre ting kan også dukke opp som meninger og tanker osv. Før denne bloggen har jeg hatt flere, så jeg har litt erfaring med blogging. På fritiden er jeg med venner, driver med hester, synger, skal muligens begynne med kurs som ridelærer og leker meg med kameraet mitt, Nikon D3100!

arkiv


Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


Bildeinnlegg
Blog challenge
Blogg
Helg
Hverdag
Justin Bieber
Kropp & Helse
Mote
Musikk
Outfit
spørsmål & svar
Tips
Video
We're celebrating!!!!

lenker


blogg.no
Fashion inspirator
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits