Outfit og oppsummering!

Heihei.

Da fikk jeg litt tid til å blogge idag også. Jeg satte meg ned for å se på tv, men siden tv-programmet jeg skulle se allerede er ferdig (tidligere enn vanlig), så hadde jeg litt tid til å blogge før jeg stikker til en dame som skal støpe neglene mine klokka 6. Gleder meg, har egentlig aldri hatt ordentlig lange nelger, siden jeg har bitt siden jeg var bitteliten.. jaja, blir sikkert bra! Har i allefall hørt mye godt om de som har hatt det. Men jeg er snart ferdig med alle forberedelser til konfirmasjonen. Skal en ekstra tur til Sverige på lørdag før vi drar å pynter Trosterudvillaen, også skal jeg skrive takketale sammen med Jørgen + at jeg skal skrive tale til festen senere på søndag. Det blir utrolig spennende. Gleder meg masse allerede, og har egentlig gjort det siden jeg var i fetteren min sin konfirmasjon ifjor.

Rebekka har forresten fått til det med bloggen, så besøk bloggen hennes og kommenter gjerne.
Jo, også dere vet jo at jeg skal begynne med dette motegreiene snart. Konfirmasjonen skal bare unnagjøres først, men siden jeg har god tid, kan jeg ta den første outfiten min idag:
 Sko: DinSko, 899,- Bukse: BikBok, 399,- Genser: BikBok, 199,- Belte: Hørte til buksa
Tips: Du bør alltid ha et eller annet smykke/ringer/armebånd som gir et ekstra uttrykk, og som fresher opp antrekket litt.. Jeg har på meg to ringer i gull fra glitter, men man ser dem ikke fordi jeg har hendene i lommene.. 

Håper du likte outfiten og at du fortsetter å følge tipsene mine! Du kan også twitre meg: aidaemilie eller finne meg på facebook: Ida Emilie Nyjordet. E-mailen min fungerer ikke, men jeg skal skaffe en ny så fort som mulig.. Foreløpig kan dere sende spørsmål til twitteren min eller på facebook eller bare skrive det som kommentarer på innleggene.

Vi snakkes!
-Ida Emilie 


Hei! Jeg heter Ida Nyjordet, og er en jente på 15 år fra Oslo. Jeg blogger mest om hverdagen min, men andre ting kan også dukke opp som meninger og tanker osv. Før denne bloggen har jeg hatt flere, så jeg har litt erfaring med blogging. På fritiden er jeg med venner, driver med hester, synger, skal muligens begynne med kurs som ridelærer og leker meg med kameraet mitt, Nikon D3100!

arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


Bildeinnlegg
Blog challenge
Blogg
Helg
Hverdag
Justin Bieber
Kropp & Helse
Mote
Musikk
Outfit
spørsmål & svar
Tips
Video
We're celebrating!!!!

lenker


blogg.no
Fashion inspirator
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits