spørsmålsrunde!

hei folkens. det er ingenting som skjer, så jeg blogger litt. tenkte å starte opp med en spørsmålsrunde :) sorry, det kommer ikke på video denne gangen heller tror jeg. Har fortsatt ikke klart å redigere filmer - må få hjelp til det snart, men spør i vei! Elsker å svare på spørsmål :)


Tanzania - random bilde :)
Så... spør i vei. jeg svarer på alt innen en uken er over! 
-Ida Emilie

Spørsmål = svar!

Hei.
hahaha.. dere aner ikke hvor trøtt jeg egentlig er, og hvor lite lyst jeg egentlig har til å blogge nå.. Jeg kan bare skylde meg selv, for jeg snakket i telefonen hele natta, men det er lov å være sliten. Jeg har glodd på repriser av Paradise Hotel, og det er jo kun fordi folk der inne er supertragiske... men av en eller annen grunn synes jeg det er underholdende at folk driter seg heftig ut på tv. Men, jeg har tenkt til å svare på endel spørsmål idag, og desverre kan jeg ikke få svart på video, pga. jeg ikke får lastet den opp.. Så jeg svarer i et innlegg :) here we go:

Hvorfor begynte du å blogge?
Jeg startet å blogge for å ha et sted å skrive ned tankene mine, og for å dele erfaringene mine med andre. Jeg vil også vise denne store verden, hvordan en hverdag er i min lille verden.. At jeg har gått gjennom mye og opplevd en del, kan kanskje være til hjelp for de som går igjennom det samme, og da vil jeg at bloggen min kan være et sted hvor folk kan komme å lese for å få råd :-)

Husker du din første forelskelse?
Den husker jeg kjempegodt. Jeg har hatt en del kjærester, men jeg tror aldri at jeg har vært ordentlig forelska før i påsken 2009. Jeg møtte en helt herlig gutt, som viste meg så mye kjærlighet og omsorg, og jeg for min del er veldig svak for det. Et lite pluss var at han er kristen akkurat som meg, og utseenet er et enda større pluss. 

Leser du noen faste blogger?
Jeg leser bloggen til Andrea Badendyck fast hver dag, fordi jeg liker måten hun formulerer seg på. Hun er flink til å skrive om ting jeg liker selv, og derfor blir bloggen hennes veldig bra i mine øyne. Ellers hender det jeg er innom Tcmn av og til :-) De er flinke bloggere begge to, så jeg annbefaler de veldig! 

Har du lyst på piercing? isåfall hvor?
Jeg har veldig lyst på piercing i navlen og over leppa. Jeg elsker piercing, og skal ta i magen snart. Jeg venter litt med den i annsiktet, og jeg betaler den selv så jeg får ekstra mye ut av det synes jeg!

Hvordan er det å passe en hannhund i puberteten?
Ehe.. jo, det kan være litt forskjellig. Min hund var egentlig veldig snill, men veldig hyper og glad i å leke. Jeg tror egentlig at det kommer an på hvor hunden kommer fra, hvem som er foreldrene og hvordan personlighet den har. 

Hvor får du inspirasjon til stilen din?
Jeg bruker alt jeg ser til inspirasjon. Oftest er det moteblader som Mag, Costume og HENNE, men jeg får også inspirasjon fra folk rundt meg. Jeg er veldig glad i å mikse litt. En gammel genser kan bli som ny hvis jeg piffer den opp med noen smykker og en litt stilig bukse eller tights :-) 

Hvem er bestevennene dine?
Det må være Hannah Løken og Rebekka Berntsen. Vi gjør alt sammen, og jeg stoler fult på dem begge to, også er de der for meg 24/7, så jeg trenger ikke å være redd for at jeg ikke har noen i verden når alt slår seg vrangt og livet bli vanskelig.. Da er det bare for meg å ringe dem, så føler jeg meg fort i bedre humør. 

Hva er yndlingsfargen din?
Det må bli lilla, blå eller hvit. Jeg er også veldig glad i lærbrunt og litt matte farger. Har aldri vært en stor fan av knæsje farger, så ja.. jeg elsker matte farger + blå og lilla.

Hvorfor liker du Justin Bieber så godt?
Vel, det er pga. personligheten hans og det han formidler gjennom sangene sine. Jeg elsker måten han behandler fansen og folk rundt seg på. Han omgir seg med kloke og gode mennesker som gjør at han forblir jordnær, og det er nok bare et pluss at utseenet hans er bra i tillegg! 

Er brunt hår din naturlige hårfarge?
Nei, jeg er naturlig blond. 

Hva er yndligsdyret ditt?
Det er vel hest. Det er kanskje rart siden jeg eier en hund, men jeg har elsket hester siden jeg var bitteliten, men ingen hest i verden kunne noen gang erstattet Albert. Jeg elsker han utrolig høyt! 

Si en positiv og en negativ ting om deg selv...
Okei.. ehm, positivt; jeg er veldig glad i å tegne og uttrykke meg gjennom tegninger som vil si at jeg er ganske kreativ. Negativt: Jeg er utrolig følsom, og tar ting veldig lett til meg.. Jeg blir veldig fort såret med andre ord.

Hva synes du om feite jenter?
Jeg har absolutt ingen ting i mot feite jenter, og jeg kan ikke si at noen er feite heller.. Du er skapt med den kroppen du har, forskjellig fra alle andre, men jeg tror det har litt med dette å ta vare på kroppen sin også.. Det er klart, har du en sykdom som gjør deg litt såkalt "feitere" enn du er, så er det klart at du ikke kan gjøre noe med det, men jeg har ingenting imot "feite" jenter. Ikke i det hele tatt! 

Tror du at du kommer til å gifte deg med JB? eller bare drømmer du om det?
Hehe, jeg har vært borti tanken på å gifte meg med han ja, men jeg vet at det aldri kommer til å skje... Jeg er bare en tilfeldig jente i oslo som har 0,00005% sjanse til å møte Justin Bieber, og jeg tror det er viktig for meg å ikke bli for opphengt i dette med å gifte seg med han, for jeg er ganske sikker på at det er en gutt i Norge som fyller alle kravene mine og som elsker meg sånn som jeg fortjener. 

Hvorfor bruker du så mye sminke?
Hehe.. synes du jeg bruker mye sminke? Jaja, jeg bruker egentlig bare litt foundation og mascara, men det er for å dekke over ugjevnhetene jeg har i huden.. Jeg er ikke fornøyd med meg selv når jeg ikke bruker sminke, men likevel går jeg noen ganger på skolen uten sminke... 

Hvordan er klassemiljøet hos dere?
Klassemiljøet er veldig variert. Jeg trives helt greit, og andre i klassen trives kanskje ikke så godt.. Men det er klart, jeg tror ikke jeg kunne ønsket meg en annen klasse enn den jeg har idag..

Kan du fortelle litt om det å være kristen (menigheten din++)?
Jeg vet ikke om det er så mye å fortelle egentlig.. Selvom du er kristen betyr det ikke at du lever i en annen dimensjon.. Du er en helt vanlig borger som alle andre, gjør for det meste som alle andre, men kristne bruker ofte tid med gud også innimellom alt hverdagsstresset.. Noen går kanskje på bønnemøter, andre ikke.. Det er litt forskjellig fra hver kristen hva de gjør, men jeg lever livet helt normalt. Det er ikke mange som legger merke til at jeg er kristen for å si det enkelt.. Jeg går egentlig ikke sånn fast i en menighet, men hver fredag er jeg i Filadelfia som ligger i sentrum av oslo. Der er det også mange av vennindene mine som går, og oftest er jeg der for å møte andre jeg er glad i. Jeg varierer litt om jeg sitter bom stille under alle møtene eller om jeg gjør andre ting underveis.. men jeg tror det er viktig for en kristen å beholde "kontakten" med Gud da og da kan bibelen eller menigheten være gode hjelpemidler..

Har du opplevd at folk ser rart på deg pga. det?
Klart jeg har det. Altså, jeg velger å tro at de egentlig bare er nysjerrige. Men det er nå sånn da, at jeg egentlig bare gir blanke i dem, fordi det er et valg som foregår i mitt hode, og hva jeg velger er det egentlig ikke noen andre som har noe med enn meg selv. Det har jeg også uttalt meg om blant de jeg omgås med, og de respekterer det! Altså det handler litt om hvordan du vil at andre skal oppføre deg mot deg da.. Lar du dem stirre rart eller gjøre narr av deg, så bare fortsetter de. Vis dem at de skal ha respekt for troen din, da slipper du stygge blikk eller kommentarer. I allefall har det hjulpet meg. 

Litt hva du ser etter i en gutt?
Jeg ser etter en gutt som er kjærlig, omtenksom, hyggelig og høflig. En som kan vise meg at han er glad i meg, og som kan gi meg trøst når jeg trenger det og en som kan holde meg i hånda og klemme meg når som helst og hvor som helst. Utseenet er egentlig ett pluss, men det er alltid litt bra at gutten ser bra ut også.

Hva synes du om trinnet på skolen din?
Det er vel helt greit det.. Jeg har mange venner som jeg har kjent en god stund i paralellklassene mine, og det er folk jeg ikke kjenner så godt.. men jeg trivdes med alle, tror jeg.

Litt om dine nærmeste bestevenner?
Mine nærmeste bestevenner er helt fantastiske mennesker. De stiller opp når det trengs som mest, de er gode som gull og de er utrolig morsome personer. Alle fortjener sånne venner som de.  

10 ting vi ikke visste om deg?
hmm... okei.
1: Jeg elsker is - får bare ikke nok
2: Ser ofte på Disneychannel
3: Vil se ut som Miley Cyrus
4: Jeg elsker Johnny Depp
5: Jeg er ekstremt nysjerrig
6: Elsker å oppleve nye steder og hilse på nye folk
7: Jeg er ekstremt rotete
8: Jeg er utrolig glemsk
9: Jeg bare digger å gjøre andre folk glad
10: Jeg tør ikke å smake på reker - de ser bare sinnsykt ekle ut

Hvilken telefon bruker du?
Jeg bruker iPhone 4 

Hva tenker du om avstandsforhold?
Avstandsforhold er ikke veldig kult synes jeg.. Det er klart at hvis kjærligheten mellom dere holder, og hvis dere kan besøke hverandre ofte er det jo selvfølgelig greit, og da er det jo ekstra koselig å møte hverandre igjen for hver gang siden dere bor så langt fra hverandre.. men det kunne kanskje også blitt litt problematisk hvis dere kjenner at det tar for lang tid mellom hver gang.

Hva er en kjekk gutt i dine øyne?
En kjekk gutt i mine øyne er en gutt jeg kan stole på og si alt til. En som tar godt vare på meg og som er høflig, en som får meg til å le og en som virkelig vet hvordan man behandler kjæresten sin. Jeg vil ikke at det skal være kleint mellom meg og gutten, så det er kjempe bra hvis vi er gode venner fra før. Utseenet er som sagt bare et pluss, men et stort pluss!

Hva liker du best ved bestevennene dine?
At de er så åpne og ærlige. At de har tid til å snakke hvis jeg trenger det og at de bryr seg om meg. 

Hva vil du bli når du blir voksen?
Jeg har alltid elsket å drive med dyr, så ett eller annet innen dyreyrket kanskje.. jeg vet ikke, vi får se hva jeg har muligheten til når jeg kommer så langt som til dette med å velge jobb. 

Har du hytte? isåfall hvor?
Jeg har hytte i Stavern og på fjellet. 

Hvilke karrakterer (på skolen) er mest vanlig for deg?
Jeg har helt normale karrakterer. Fra 3 på en dårlig dag til 6 på en veldig bra dag. Jeg varierer litt, men oftest er det 4 og 5 som dukker opp på mine prøver og fremføringer. Selv er jeg veldig fornøyd, men det er klart at når jeg ikke klarer å prestere mer enn en 3'er, så kan jeg ikke begynne å syte over det. Jeg vil ikke være et sånt barn som bare er opptatt av skole og som begynner å grine over en 5+...  

Hvilken hårfarge vil du ende opp med?
Jeg vet faktisk ikke helt. Men jeg har altid beundret håret til Miley Cyrus og Vanessa Hudgens. Jeg liker lengden på håret til Miley spesielt godt, men jeg tror jeg vil ha en hårfarge mellom mellombrunt og mørkt. Jeg har i allefall ingen planer om å farge det blondt igjen enda...

 

SÅNN.. da var spørsmålene besvart. Er det flere ting dere lurer på er det bare å spørre underveis, så skal jeg svare så fort som mulig. Jeg skal ha en ny spørrerunde også, så da får dere svar på det dere lurer på :-)
Har dere hatt en fin dag? Fikk du svar på spørsmålet ditt? Noe du ikke viste om meg fra før?
 

vi snakkes!
-Ida Emilie 


Hei! Jeg heter Ida Nyjordet, og er en jente på 15 år fra Oslo. Jeg blogger mest om hverdagen min, men andre ting kan også dukke opp som meninger og tanker osv. Før denne bloggen har jeg hatt flere, så jeg har litt erfaring med blogging. På fritiden er jeg med venner, driver med hester, synger, skal muligens begynne med kurs som ridelærer og leker meg med kameraet mitt, Nikon D3100!

arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


Bildeinnlegg
Blog challenge
Blogg
Helg
Hverdag
Justin Bieber
Kropp & Helse
Mote
Musikk
Outfit
spørsmål & svar
Tips
Video
We're celebrating!!!!

lenker


blogg.no
Fashion inspirator
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits